Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent obietnic dotrzymuje :) |
Jesteś fajny nie ma co :) jak w anglii upadnie wszystko i będzie bez robocie to wrócisz tutaj i będziesz siedzieć u mamusi i krzyczeć że ci też się należy bo jesteś Polakiem ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent obietnic dotrzymuje :) |
A ja nie czytam ich wypocin dla tego mnie to tam ... ja pisałem do nich żeby w Office pisali swoje artykuły bo później śmiech w gminie :(
|
|
Dowód , Świadectwa ze szkół , świadectwo pracy , NIP ( oryginał ) no i to wsio chyba :P
|
|
...a jak wyślę taką notatkę/nagranie w tym programie VLC media player komuś to ktoś bez problemu to odtworzy czy musi mieć też ściągnięty taki program..?
|
|
-maly- nie pisze się dużych, tylko wielkich liter. Poza tym pokarz mi, gdzie (poza jednym użyciem słowa 'unia') brakuje ci wielkich liter?
|
|
14 stycznia w unikacie jest koncert:] pssssssssg
|
|
No jeszcze te Twoje"pokarz" Tak z ciekawosci ,pochwal się co skończyłeś?
|
|
Rzeczywiście z Hotelu "Zbyszko" bardzo dobre,świeże jedzenie i ceny również przystępne.Obsługa nie naganna chociaż jakoś ostatnio nie widać tych najlepszych kelnerów.Zawsze mi się podobało.Można polecić.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ona ma pól metra w zimnej wodzie =D 8D
|
|
na to wpadłaś że to od płynu do kąpieli..? hmm być może to i u mnie bo wcześniej używałam mydełka Johnsons Babt a teraz postanowiłam zmienić na Dzidziuś.....
|
|
Treść jest ukryta
|
|
lalalalalalalalalalalallalalala jeju.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ooo aska gill skąd posiadasz te informacje?
|
|
Nie kolego, nie to miałem na myśli, bo dział ogłoszeń jest w innej rubryce, więc po prostu trzeba czytać. W sumie każda forma reklamy jest dobra, jeśli jest skuteczna. Jeśli ci się udało znaleźć pracę z forum, to gratulacje, bo ja sądzę, że to jest niemożliwe, a co do samej reklamy (tanio i solidnie). Czy to ma sens? Bo moim zdaniem albo tanio, albo solidnie. Czy te dwa słowa mają logiczny skład? Sory, ale robię w tej samej branży i nie chcę nikogo urazić, lecz jeśli coś się nie klei czy nie ma sensu to lepiej tego nie publikować, lecz mimo to pozdrawiam i życzę sukcesów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |