Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To jest klasa:) |
"ktoś-coś" Ty chyba nie wiesz co to teraz jest IC , kiedyś to było coś teraz porażka. "Zenit" idź na spacer i nie zapomnij włożyć beretu z antenką bo chamki tak mają
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To jest klasa:) |
ha ha no moze to grzegorz to i umie ale ta bozenka co piwem wali wybacz
|
|
druhu pawle a ognisko nie laska rozpalic?bedzie i cieplo i milo i sie bedzie dzialo!
|
|
Witam, Mam pytanko, czy ktoś z szanownych forumowiczów korzystał może ze szkoleń w Firmie http://flight-club.pl w Ostrowii Mazowieckiej lub może ma zamiar? Na ich stronce www jest tylko wzmianka o licencji UAP, może posiadacie jakieś doświadczenia, informacje dotyczące tematu? Oczywiście jest tam kontakt i zapewne udzielają wyczerpujących info., ale zależy mi również na Waszym zdaniu. Z góry dziękuję i pozdrawiam. 100mario PS Uprzedzam Wszystkich, którzy zarzucą mi próbę reklamy lub tym podobne rzeczy, NIE O TO MI CHODZI.
|
|
Szymonek,co bardziej zapobiegliwi z Sylwestra w Zakopocu to już 30 grudnia wracali. Oni przewidzieli,że PKP zaskoczą powroty z Sylwka w sobotę i niedzielę tak samo jak co roku ZIMA zaskakuje drogowców.
|
|
Czy ktoś ma może możliwość wynajęcia za darmo hali do gry w piłkę nożną? Tak w terminie od jutra(czwartku) do niedzieli ? Oczywiscie od razu z zespołem, my mamy kilka osób chetnych do pogrania i liczymy ze znajdzie sie jakas druzyna ktora chetnie zagra i wynajmie hale. ??????????????
|
|
nie no nie ma sprawy... tylko wiesz w nastepnym roku mozze bo w tym to od listopada juz pozajmowane... a tak swoja droga masz tyle we łbie co baran w torbbie sie w pore obejzałes
|
|
W końcu skończcie pierdolić bo mi się nie chce już czytać najebaliście przypału panu D i teraz się tłumaczy przez głupiego frajera, który sam się bał podejść do pana i powiedzieć mu prosto w oczy a teraz nawet ten frajer się nie przyzna że to on. Mnie pan D uczył tylko rok ale wcale nie siedzieliśmy i nie oglądaliśmy filmów tylko normalne lekcje były a jak już film oglądaliśmy to po niemiecku z napisami. Wcale tu nie bronie pana ale taka jest prawda. A ty niemiec strzeż się bo jeszcze wyłapiesz na miche. Pozdrowienia dla Pana D.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=YFeYxDFIMzs
|
|
Witam, pilnie potrzebuję powyższej książki, jeśli jesteś w stanie mi pomóc proszę o kontakt. Moje gg: 32495105 Pozdrawiam
|
|
jesli chodzi o simntech nie polecem slabi fachowcy polecam sped dworna
|
|
Każdy się wypierał ten unii, teraz ci co najwięcej szczekali to tylko by kasę brali. "unia to szatan i samo zło" i co?
|
|
hammer z białego
|
|
ale to juz bylo i nie wroci wiecej Wikiprojekt: Unia Europejska Część Wikipedystów utworzyła ten projekt, by skupić się na zadaniach związanych z integracją europejską ze szczególnym uwzględnieniem Unii Europejskiej. Ta strona i jej podstrony zawierają sugestie, zalecenia dotyczące tego tematu, a jej twórcy mają nadzieję, że pomoże ona w pracy innym wikipedystom zajmującym się tą dziedziną. Jeśli chciałbyś pomóc, dopisz się do tabeli z uczestnikami tego projektu, zobacz jakie zadania zostały przedstawione do zrealizowania oraz dodaj stronę dyskusji do obserwowanych Celem tego projektu jest tworzenie, rozbudowa i doskonalenie artykułów, szablonów i kategorii Wikipedii związanych z tematyką Unii Europejskiej oraz szerzej rozumianej integracji europejskiej. Ma on także integrować tę część społeczności polskiej Wikipedii, która interesuje się wskazaną tematyką oraz sprzyjać wypracowywaniu wspólnych rozwiązań w wymagających tego przypadkach Polityka UE, integracja gospodarcza, inne organizacje integracyjne w Europie, tworzenie szablonów, kategoryzacja, pomoc przy kwestiach wymagających uprawnień administracyjnych UE, Programy, prawo prawo wspólnotowe, system prawny UE, dokumentacja urzędowa UE, nadrzędność prawa wspólnotowego unia gospodarcza i walutowa, budżet UE, układ z Schengen, polityka rolna wszystko po trochu historia,polityka,biografie itp.:) Tłumaczenia z angielskiej Wikipedii Tłumaczenia z En; tłumaczenia języka polityki i biurokracji;-) na Polski; rzeczowa krytyka UE; kontrowersyjne; media; kultura wszystko co z UE związane. sprawdzanie zgodności z innymi wersjami językowymi Aktualności wszystko po trochu w miarę możliwości europejskie programy kosmiczne i tematyka związana z ESA WPZiB, tłumaczenia i w ogóle wszystko Wszystko po Trochu : > prawo wspólnotowe, historia integracji europejskiej historia integracji państw, unia monetarna, charakterystyki gospodarcze, demograficzne członków UE wszystko po kolei ;) Jeśli znasz wikipedystę zainteresowanego tą tematyką, a jeszcze nie należącego do projektu, rozważ zaproszenie go do współpracy. Można zrobić to na jego stronie dyskusji korzystając z szablonu {{Wikiprojekt:UE/Zaproszenie}}. Artykuły w sposób szczególny związane z projektem oznaczamy poprzez wstawienie na ich strony dyskusji kodu {{Portal:UE/info}}, co w efekcie stworzy poniższy pasek http://pl.wikipedia.org/wiki/Portal:Unia_Europejska
|
|
http://www.policja.pl/portal/pol/1/61429/Porozumienia_w_sprawie_krotszych_policyjnych_szkolen_podstawowych_dla_absolwento.html
|
|
Fajna ta suknia. rudy błazen z druhem
|
|
Haha kolego, próbujesz widzę podrywu "na program" heh no nie słyszałem, oryginalne nie powiem :D Umów się z koleżanką Green zabierz Ją na kolację i romantyczny spacer, ten sposób chodź mniej oryginalny, myślę że bardziej skuteczny ;)
|
|
Dawno próbowałem wynająć halę i tak jak kolega wyżej napisał, ciężka sprawa.
|
|
Prawa człowieka to koncepcja, według której każdemu człowiekowi przysługują pewne prawa, których źródłem obowiązywania jest przyrodzona godność ludzka. Prawa te mają charakter: powszechny - obowiązują na całym świecie i przysługują każdemu człowiekowi przyrodzony - przysługują każdemu od chwili urodzenia niezbywalny - nie można się ich zrzec nienaruszalny - istnieją niezależnie od władzy i nie mogą być przez nią dowolnie regulowane naturalny - obowiązują niezależnie od ich potwierdzenia przez władzę państwową niepodzielny - wszystkie stanowią integralną i współzależną całość Każde państwo ma obowiązek ochrony tych praw, niezależnie od swojego ustroju i krajowej regulacji prawnej. Poszanowanie praw człowieka i godności ludzkiej jest uznawane za podstawę sprawiedliwości i pokoju na świecie. Międzynarodowa encyklopedia prawa publicznego podaje[1], że prawami człowieka są te wolności, środki ochrony oraz świadczenia, których respektowania właśnie jako praw, zgodnie ze współcześnie akceptowanymi wolnościami, wszyscy ludzie powinni móc domagać się od społeczeństwa, w którym żyją. „Wszyscy ludzie rodzą się wolni i równi pod względem swej godności i swych praw. Są oni obdarzeni rozumem i sumieniem oraz powinni postępować w stosunku do siebie wzajemnie w duchu braterstwa. ”
|
|
Mam pytanie czy biblioteka w PWSIP otwarta jest w soboty? I czy mogą z czytelni korzystać studenci innych uczelni?
|
|
1. tzw. prawa pozytywne - uprawnienia jednostki do świadczeń na jej rzecz - prawa socjalne prawo do: ochrony zdrowia nauki odpowiedniego i zadowalającego wynagrodzenia, zapewniającego jednostce i jej rodzinie egzystencję odpowiadającą godności ludzkiej pomocy socjalnej (ogólnie) rozrywki (np. granie w piłkę nożną, pływanie) 2. prawa ekonomiczne: (zobacz też Art. 64 Konstytucji RP) prawo do pracy prawo do własności prawo dziedziczenia 3. prawa solidarnościowe (w większości nie posiadają sformalizowanego charakteru prawnego) - wszystkie prawa przysługujące grupom społecznym, np. prawo narodów do samostanowienia 4. prawa kulturalne: prawo do wolności twórczości artystycznej prawo do badań naukowych oraz ogłaszania ich wyników prawo do wolności korzystania z dóbr kultury i ich wytwarzania Gwarancje: 1.materialne (dotyczą głównie praw socjalnych, ekonomicznych i kulturowych) 2.formalne (prawo do ochrony prawnej jednostki) 3prawo każdego człowieka do sprawiedliwego i jawnego rozpatrzenia sprawy 4przez niezawisły sąd 4prawo do fachowej obrony w postępowaniu przed organami aparatu państwowego prawo do skargi konstytucyjnej
|
|
Komuuuuuuchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
To Ty dorośnij bo zachowujesz się jak żałosny gówniarz :)
|
|
Z tego co orientuje się to jest .Myślę że inni tez moga korzystać ale tylko na miejscu
|
|
Bo jak to bracia jeden worek we dwóch nosili, a tym krwiopijcą to się nie podobało.
|
|
Jak chcecie ciszy i spokoju to do Giełczyna! A poza tym skoro tacy z was "ekolodzy" to coś robicie w tym kierunku, czy tylko płaczecie na forum?
|
|
do alwaro , słuchaj synu osła i krowy , odpierdol się od BZA
|
|
Naprawdę to jest śmieszne, podałeś dziewczynie nazwę programu, którego potrzebowała i zachowujesz się jakby była Ci winna nie wiadomo co. Czego oczekujesz po tym pytaniu: "Jak sprawuje się program" ? Zachowaj się jak facet z jajami bądź konkretny. i Nie odbieraj wszystkiego jak atak.
|
|
Witam W którym z ww. banków jest lepsza obsługa który byście polecili? Jeżeli chodzi o rachunek indywidualny rudy błazen z druhem
|
|
BOŚ Bank i Alior bank .
|
|
Zły jesteś że z twojego gówna nie skorzystała ?????? Nic na to nie poradzę :):):):):):):):):):):):):):) Po prostu trzeba troszkę się orientować jaki program do czego służy a nie podrzucać ludziom śmieci :)
|
|
tak ;) rudy błazen z druhem
|
|
No patrzcie jakie sprytne te urzędniczki, trzydzieści osób rejestrują w ciągu niespełna trzech godzin ( bo o tylu wydanych numerkach piszecie). Przestańcie w końcu pieprzyć takie głupoty bo to wszystko się kupy nie trzyma.
|
|
Kmiotek to założył ten żałosny temat, słuchaj pajacu widzę, że brak Ci kultury mało tego, że żałosny to i cham. Ciekawe czy byłbyś taki mądry i rzucał epitetami patrząc mi w oczy. Wątpie, skoro nawet dziewczyny szukasz na forum :)
|
|
haha szczebiotka ty to jak coś pi...niesz to jak łysy o kant kuli
|
|
Wal sie
|
|
Wal sie
|
|
kupie kure za 10 zlotych
|
|
O moje emocje się nie martw . Widocznie często używasz tej strony, skoro wiesz co na nie jest:):):):):):):):):):):):):) i tak gorąco polecasz innym . :):):):):)
|
|
heh to tylko świadczy o twojej inteligencji a twoje wyrażanie się o tym jak cie mamusia wychowała i z jakiej rodziny pochodzisz wiesz na siłę chcesz być śmieszna a niestety jesteś przykra rudy błazen z druhem
|
|
Ja mam filmy Kacperka jak jest nawalony i pozniej jak go odwozą do AA w drugim odcinku hahaha
|
|
chcielista bambo to tera mata
|
|
Autor: Zenit (---.multimo.pl) Data: 05-01-11 20:42 Polecam tylko takim desperatom jak Ty, i dobra rada kmiotku: nie wypowiadaj się więcej bo tylko się pogrążasz :) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Nie polecaj tego co ci dobrze służy :):):):):):):):) rudy błazen z druhem
|
|
lepsze jest zbieranie puszek i handel
|
|
Pojebaniec to pewnie twój ojciec, albo matka, że cie nie nauczyli kultury.
|
|
re: peter każdy robi tutaj z siebie wała na swoje konto, ale po co na siłę chcesz być tutaj tatusiem. Nikt przecież nie sprawdzi ile masz lat, a jak chłopak ma fantazję to jego sprawa.
|
|
a jak tam z fryzjerstwem jest?? chciałabym iść na taki kierunek.
|
|
ple, ple ,ple ;) trzeba iść na testy do lekarza alergologa w Łomży robi je np. doktor Mierzejewski na NFZ bym zbytnio nie liczył, stary limit się skończył, a nowy jeszcze nie zaczął
|
|
Czy Łomża coś organizuje w tym roku??
|
|
auuu tak jak mówisz facet
|
|
zakokutuje w banku ale nie w tym ani w zadnym, wszystko wsadze pod poduszke albo w skarpety ,
|
|
roxette ;)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=V-TqR7ZzaZQ&translated=1
|
|
Wiesz chyba teraz wszyscy, ktorzy ladnie robia pazurki biora od 70 zl wzwyz. P. Kasia Serafinska robi b. dobrze i starannie, ale cena. Pozatym dziewczyna, ktora ma bloga, mandrzejczuk tez robi znakomicie, ale do niej z terminami ciezko :/ A o reszcie sie nie wypowiem, bo nie korzystalam z ich uslug :)
|
|
W ogole jest wiele fryzjerow w Lomzy i co osoba to opinia... Ja mam kilka sprawdzonych fryzjerow, kilku znam partaczy, ale i sa fryzjerzy, ktorzy robia naprawde dobrze, (widzialam po innych wlosach i zadowolonych osobach), ale tam nie bylam, wiec nie wypowiem sie. Mi np. ostatnio do gustu przypadl salon estetica na Hiporatesa. Wg mnie Mariusz ladnie maluje i scina - umie doradzic, itp.
|
|
Milutka - prowadzę swoją działalność. Dzisiaj też pracowałem. Jak nie będę pracował to nie zarobię. Także muszę inwestować w swoją firmę. Musze też utrzymać rodzinę. Niestety, w mojej branży o dotacje bardzo ciężko. Pogadaj z kasjerką która siedzi 8 godzin w pampersie bo iść do toalety nie może, to zobaczysz jak to przyjemnie. Nie jestem przeciwko rolnikom. Profesor i okulary to idioci którzy nie mają co robić i piszą takie głupoty. Rajcuje ich pewnie że założony przez nich temat ma tyle wpisów. Jednakże ciągle uważam, że niektórzy rolnicy powinni płacić pełen ZUS. Znam kilku, których jest na to stać.
|
|
ban!
|
|
to jest za szybko ,niszczysz silnik
|