Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oszczerczy plagiat |
100mario i benny prosilem aby zbedne glupie gadki nie byly komentowane ale do was to nie dociera prawda :) zalosne .... prosze normalnych ludzi o wypowiedzi a nie jakis blaznow.... rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oszczerczy plagiat |
koziol01 jeszcze ta unia ci wydupcy , oj wydupcy za 560 tysi lizusku, O To WASZ SLYNNY TOWARZYSZ http://www.youtube.com/watch?v=tD651uQqV2k TOWARZYSZ LEPPER http://www.youtube.com/watch?v=ABEiv36JXw8
|
|
wies jest naszym ratunkiem, abysmy wreszcie opamietali sie jakim zatraconym jestesmy narodem, nie kazde ..gospodarstwo rolne afiszuje sie zasobami dodatcji unijnych, dla jednych to wstyd dla innych duma ...
|
|
Twojej wypowiedzi nie będę komentował, szkoda czasu... Mam nadzieję, że jakiś... nie błazen, podrzuci Ci gotowy pomysł na super-biznes, tylko jak go wtedy nazwiesz???
|
|
Kiedyś w Jakaci Borkach widziałem jak czterech wiesniaków podłączyło się pod robot udojowy jednoczesnie.Jak tak dalej pójdzie to nasze domy publiczne pójdą z torbami.Nadmienię tytlko ,że te roboty oczywiście były kupione za unijne pieniążki.
|
|
no to juz po gfajerwerkach , a ile one kosztowaly? jedno zielone zdjecie, skakanie caly piatek na scenie
|
|
kim jest szczebiotka - ktos wie? to chyba facet
|
|
Prosze powinnas sobie z tym poradzic Pozdrawiam.:D Jak bedziesz miala z czyms problemy PISZ !
|
|
Treść jest ukryta
|
|
spierda laj zielony frajerze
|
|
ok. nie ma sprawy
|
|
Proponuję zamiast GG poszukać aplikacji Palringo, obsługuje i GG i Tlena.
|
|
A co z Serkami Darek robią?
|
|
moze to wina oprogramowania. pewnie masz kabelek do niego w zestawie zrob update. tu masz linka wszystko co i jak na stronce http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/topic/updateserviceapplication/k850i?cc=pl&lc=pl ja to robie co jakis czas raz na 2 miesiace jak mi sie przypomni mam C902.
|
|
obijak pospolity
|
|
Na Księżnej Anny jest zegarmistrz ten co był w stokrotce i w tym samym lokalu jest sklep internetowy dość spory w sieci chłopaki mają dużo towaru na pewno cośwybierzesz. Niestety nie mają wystawy to sobie nic nie obejrzysz ale dadzą ci namiary na allegro i sklep internetowy wybierzesz sobie i przyjdziesz drugi raz i kupujesz. rudy błazen z druhem
|
|
pani Śliwińska z Mechaniaka :]
|
|
zes sie wysilil :]
|