sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WOSP -jedna wielka sciema

mnie też interesuje opinia na temat egzaminów jak tam wyglądają:)?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WOSP -jedna wielka sciema

czyli 30zl za m2/z łatowaniem i folia to niedużo

komuna was nie rozkułaczyła to unia zrobi CO BOI CIE SIE PRAWDY O TOWARZYSZU GIERKU IDZ DO GIERKA TO WAM DA CUKIERKA

Treść jest ukryta

cukierko da nawet garsc ahahahahahhahaah dawal garsciami ,tylko pomaranczy nie bylo i bananow, pomarancze to tylko na choinke raz w roku hahahaahahh

Witam jadę do Warszawy w środę w godzinach rannych mam 2 wolne miejsca oraz mogę zabrać jakiś towar na pakę do busa.(blaszak)
kontakt: 519170009
e-mail mkolos6@wp.pl

Witam. Może znajdzie się ktoś kto podsunął by jakiś dobry pomysł na działalność która by oczywiście wypaliła w Łomży ? Zbędnych odpowiedzi proszę w ogóle nie pisać ! pozdrawiam

Zacznij działać :):):)

Za żywot czeczena i samochody czeczenów do więzienia? Toż to skandal!!!

Jeśli skarżący mieszkaniec jest PRZY PRAWIE, to raczej trudno tego nie uszanować...

Zastanawia mnie natomiast, skąd w wielu forumowiczach (bo chyba nie w "statystycznym" łomżyniaku) - takie parcie na galerie i hipermarkety.
Przecież w naszym grodzie od lat dominuje handel (produkcja jest znikoma), który tak naprawdę niczego NIE TWORZY (a przynajmniej nie w oczekiwanej skali).
Miejsc pracy handel stwarza niewiele, wpływ z podatków znikomy (albo żaden)...a i łomżyniacy do krezusów raczej nie należą.
Równie dobrze możnaby otwierać Multikino w Kalinowie czy Konarzycach - podobne będzie zainteresowanie, obroty... jak i zysk z całego przedsięwzięcia...

Zresztą: jak ktoś ma kasę, to leci sobie do Niujorka (Parisa czy innego Londona) i tam buszuje po galeriach (prawdziwych, a nie tylko tych z nazwy): takiej dziurze jak Łomża galeria jest wydatkiem potrzebnym naprawdę niewielu osobom (na dodatek: inwestycją pochodzącym ZE WSPÓLNEJ KASY - a zyska tradycyjnie na tym: garstka...choć po wpisach tu czytanych można odnieść wcale nie mylne wrażenie, że może jednak jest inaczej).
Bardziej w Łomży i regionie postawiłbym na rozwój produkcji, rolnictwo czy agroturystykę... bo z handlu to dobrze się żyje wtedy, gdy przepływ towarów i kasy następuje między regionami czy narodami, a nie między współmieszkańcami...

Postawienie galerii czy marketów uważam OBECNIE za zbyteczne (choć ich istnienia: nie wykluczam z czasem)...no chyba, że chcemy BŁYSZCZEĆ w Polsce (na pytanie: "gdzie leży taka miejscowość/wioska "Łomża"? bo nigdy o niej jakoś nie słyszałem?...") i z dumą odpowiadać: Łomża ma browar, ŁKS ( ;-) ), no i GALERIĘ (nic więcej!!... i byłaby to akuratna odpowiedź na obserwowany u wielu: kompleks prowincjusza...).

jak mu podpadles to nic dziwnego ze teras na niego pierdolisz .

każdy chciałby to wiedzieć co by wypaliło w Łomży

Treść jest ukryta

nie wiem czy ta osoda posiada wozek, tylko to mnie martwi jak ja tam posadzic trzeba duuuuzo sily

a jebać ich ja w tym roku szarpnąłem z uni 560 tys. zł .

SaMi2009 - najpierw próbujesz wyłudzić pieniądze od forumowiczów w jakiejś piramidzie finansowej, a następnie prosisz o gotowy przepis na sukces?
No cóż, poziom administracji tego portalu znany jest wszem i wobec, jedynie ich ułomność pozwala na funkcjonowanie takiego dna jak Ty, na tym forum.
Pozdrawiam.

I co jeszcze, za rączkę do urzędu bys chciał żeby Cię poprowadzic żebyś mógł zarejestrowac tą działalność? Człowieku na tym to polega, zajmij się tym co potrafisz, a jak masz dwie lewe ręce to lepiej nie zabieraj się za żadne interesy tylko złóż podanie do Biedronki.

ok 30zł m2 podaje numer dobego majstra ktury robił u mnie 508637509 z boguszyc z roboty jestem zadowolony

jak wam to przechodzi przez gardło przecież produkują to zacofane BLM-y

" To przez niego Jaśko musiał do Hameryki uciekać, a potem pierwszy konia z Unry wziął "
Tak samo jest z rolnikami.
Przypomnijcie sobie , co mówili rolnicy przed wejściem Polski do Unii.Kto był przeciwko wstąpieniu do Unii.Unia ble.
A jak Unia zaczęła dawać dopłaty rolnikom,to co Unia cacy.

Nie mam nic przeciwko rolnikom,ale niektórym Unia życie uratowała.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Od kiedy to paliwo idzie w powietrze???Ciekawa sprawa

Treść jest ukryta

Les bleus sont là

kierujący się złośliwością gwałtowny i cudzego łakomy,umysł mają przebiegły i niedowierzający TAKI JEST POLSKI NAROD

Treść jest ukryta

Wiem,że w Łomży 10 zł za godzinę trzeba zapłacić.

To już lepiej dawać wiesniakom niż czeczenom

moze sie wlasnie dorobil na tej piramidzie i teraz biznesy bedzie w lomzy otwieral
to jak to jest Sami ??

DiDi

Ciekawe skąd ty pajacu pochodzisz. Podejrzewam że dziadkowi lub ojcu nie chciało sie na roli robić i zjebali na osiedle południe

:)

hehe

czy nokia n96 obsługuje gadu gadu?

Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Jeśli tak to skąd można je pobrać

ja chce

rudy błazen z druhem

dzięki

http://www.zegardlugu.pl/

Tysiąc złotych rocznie dopłacasz do emerytur: rolników, górników, mundurowych

Danieleos masz nazwisko na D i pochodzisz z miejscowosci na M ? :))

oj szczebiotko(a) nie wolno tak :(

pozdrawiam Agatkę. Pan "D".

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

mozna na glowke skakac!

a 60 gdzie? szczebiotka jestes jedna wielka pomylka. jak cie robili to chyba pod bialymstokiem byli :D szkoda slow na twoje glupie wypowiedzi. odz dzis kazdy na 4lomza bedzie znal moj nick poniewaz bede po tobie jechal dzien w dzien noc w noc ... bede tylko na twoj kretynski temat pisal. szczebiotka stara glupia ruro ty. idz sie leczyc frajerzyno...

Mops się opiekuje starszymi osobami

do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Treść jest ukryta

hehe. Niech se ma a napewno nie pierwszy w Polsce. A tak wogle czy piratowanie jest legalne??? Mapy i Softy?

moj ojciec pochodzil ze wsi z pooooooooooooooooooooooosred

Należy z nieco innego punktu spojrzeć na przedostatnią wypowiedź szczebiotki.
W sumie pierwszy raz coś mądrego napisała.

zycze tego samego z czasem przyzwyczaisz sie , wydrepczesz sobie sciezki

popieram przedmówce u mie też robili z boguszyc nr nie podaje bo jest wyżej naprawde solidni , polecam

Moze szalet miejski otworz,malo tego u nas przynajmniej tak mi sie wydaje

Witam,
mKiosk Partnerski mBanku w Łomży zakończył swoją działalność z dniem 30-09-2010. Obecnie najbliższy mKiosk znajduje się w Białymstoku. Dla klientów pozostaje jeszcze mLinia.
Pozdrawiam
Piotr Mierzejewski

Treść jest ukryta

ludzie pracuja na kilka zmian tak czy nie?

to ja ci radze wejsc na inne forum i zapytać na tym niczego madrego sie nie dowiesz ,chociaż czasami ktoś tam doradzi ale te osoby chyba już tu nie wchodzą ,a szkoda :(

Witam, przeprowadziłam się niedawno do Łomży,poszukuję dobrego - poleconego fryzjera - proszę o opinię.

Re: Vizev
Ja również wystrzegam się produktów z MLEKOWITY. Ostrzegam również innych - szczególnie małe dzieci. Pewnie wiesz, że oni wieczorami odbierają ze sklepów przeterminowane mleko, jogurty itd, w nocy przepakowują, rano zaś rozwożą po biedronkach jako świeże. Tę spółdzielnię dawno powinni zamknąć, bez względu na koneksje ich prezesa!

rozowe okulary
Ty chyba jesteś chory...
Niby dlaczego mają oddawać??

http://www.youtube.com/watch?v=4IOGPdnDmH0&feature=related

Na Ks.Anny od strony ulicy Zawadzkiej na rogu w bloku hymm.. nr. 6 czy 8 bodajże jeżeli źle pisze niech ktoś mnie poprawi

Sławomira Wondołowska, przyjmuje na Talesa z Miletu 32 lub 36 nie pamiętam dokładnie.

Tylko żeby nie było starego piwa z nalewaka za 5zł

z softem bedzie mial latwiej na poczatek.

gdzie on przyjmuje?

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

http://www.youtube.com/watch?v=DJJ9ijPWZ24

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

już są zakazane przez ministerstwo zdrowia. Mogą powodować poważne zaburzenia serca do zgonu włacznie
:)

nie nie nie lipa , debilny post:)

Ja proponuje Panią Beatę na niemcewicza od strony ul Zawadzkiej zaklad "Joanna" czy jakoś tak.A także salon 'Ewelina' na ul Długiej ;) i tam panią Wiolę
pozdrawiam i udanych zmian;)

do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

może zle szukasz....

niektore osoby moglyby niezly interes rozkrecic.... normalnie kopalnia zlota budka z fantazja na skate... 5 zl za 1h a czlowiek ubaw ma na tydz... mam juz nawet kandydatke na oku ;D

wy nie wincie PO czy donka pretensje mozecie miec do lokalnych ZLOBOW to oni kieruja tym miastem i nie potrafia go ozywic ani sciagnac firm czy inwestorow pokazcie mi jedna firme ktora zainwestowala w Lomzy w ciagu ostatnich 10 LAT I nie mowie tu o sklepach i hurtowniach, galeriach i lokalach gastronomicznych

gowno prawda zawsze tylko pierdoli wlosy i wiem co mowie!

Treść jest ukryta

podjedziesz do unikatu rozejrzysz sie i spierd olisz, to miejsce jest dla ludzi z gestem, kur ze tez tacy istnieja

Treść jest ukryta

http://www.youtube.com/watch?v=3mKjRxODCXw&feature=channel

kurde przeczytałem najlepsza.

TAK JAK W TEMACIE NAJGORSZA NAUCZYCIELKA!!!!

I na tym to polega: kompleks to stan ducha, w którym zatracamy swoją wartość - bo ktoś z nas się śmieje, wytyka nam to czy tamto (nieumiejętność, małość, mniejszą ważność itd.)....

A czniać to!! :-))
Żyjemy dla siebie i swojej wartości nie musimy NIKOMU udowadniać... ani jej budować przez pryzmat tego, czym jest ktoś inny (bo często: wcale nie jest lepszy ani bardziej "wartościowy" od nas)...

A jeśli "śledź" (czy ktokolwiek) się będzie z nas śmiać: trudno...ostatecznie (nie najlepszy sposób) można takiemu palantowi w oczy rzucić, że jest burakiem... bo jeśli ktoś wyśmiewa czyjś status społeczny lub materialny, religię, wykonywany zawód czy pochodzenie - to najdobitniej ten fakt właśnie o buractwie: świadczy...

NINA w takim razie musisz się z mną spiknąć :D
Ja tam nie mam nic przeciwko, mogę poznać twoje zachcianki.

Pozycja na bezdomnego.. kobieta robi mostek, a facet wchodzi pod nia i zasypia

Autor: Sebo19 (---.internetia.net.pl)
Data: 04-01-11 22:32

KTOŚ -COŚ ZAMKNIJ DUPĘ BO RAZ TO ŚMIERDZI NA MILE .....
DWA każdy chcę aby w miasto szlo do przodu ,ku nowoczesności a nie cofało się (jak twój rozum ) -a z tym idą nowe miejsca pracy, itp3 nie rób ZADYMY .

http://b7.img.v4.skyrock.net/b7c/imagespourvosblogs37/pics/1704803050.gif

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

A ty szczylu co ???

Za galeriankę chcesz tam robić ?????Za dużo pryszczy masz na ryjku zasrańcu :):):):):):) Nie będziesz miał brania :):):):):)

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Miasto ma być ciche , spokojne i przyjazne ekologicznie :):):):)

Ja już w Łomży nie kupuję od 3 lat. Przed sylwestrem byłem w Białymstoku. Markowe ubrania widziałem za 40-50 zł. Niech łomżyńskie kupczyki sami chodzą w swoich ubraniach.

Rusłan Rusiecki, na rogu Radzieckiej przy banku chyba Dominet bank ale pewny nie jestem, zobacz szyld z zębem:)

zdecydowanie ul. Mazowiecka:)

pszekorny ty to chyba skonczyles psychologie w budowlance, wnioskujac po twoich postach.

W jednej sprawie sie z toba zgadzam. Lomzy i nam, mieszkancom, bardzie przydalby sie jakis przemysl, fabryka itp. itd. Ale nigdy nic takiego nie powstanie, poniewaz nasz region nie jest atrakcyjny dla inwestorow. Dajac Ci przyklad zambrowa, utworzono tam specjalna strefe ekonomiczna, gdzie mozna prowadzic dzialalnosc na preferencyjnych waurnkach- zwolnienie z podatkow.

Dziwi bardzo mnie, ze Lomzy nie ma takiej strefy, coz takie zycie. Jesli z galeriami handlowymi tylko czasu sie motaja to zycze powodzenia.

Jestem dumny z naszych urzednikow, ze kazda, najdrobniejsza sprawe potrafia spieprzyc.

za 30tys. idz w uslugi, najwiecej zarobisz. bo z handlem moze byc ciezko, same koszta lokalu ciez zjedza. Kwestia tylko co potrafisz dobrze robic i czy mozna na tym zarobic.

Popieram to. Co nie wejde na forum to widze ze sczebiota znowu cos glupego pier dolnela, i spamuje glupie videos z youtube. Zeby mozna tego debila jakos zablokowac zeby juz nie bylo widac jej postow. Idz sie powies na klamce szczebioto ty glupia cioto.

Obejdz sasiadow i kazdemu balwana ulep. Czas zleci :oP

ja też polecam naprawdę dobrego dekarza, u mnie dom przykrył blacho dachówką bardzo szybko się wyrobili z robotą aż byłam zdziwiona. od m2 płaciłam 12zł plus za obróbkę też 12zł metr bieżący. więc cena konkurencyjna oto nr.505762328

Zgadzam się co do tej Pani. Koszmar. Szkoda że nie udało się jej w polityce może dałaby spokój uczniom.

Z drugiej strony w drzewnej uczyła inna polonistka nieduża wzrostem za to wielka osobowością. Pozdrawiam

wlasciwie w lomzy jest za duzo chamow i takich co to nie ja, dlatego przemysl nie rusza a tylko galerie na wydawanie zarobionych za granica pieniedzy
w lomzy nikt nie lubi pobrudzic sobie rak, kazdy oglada sie na kazdego innego i odwraca sie tylkiem gdy dobra robota przytrafi sie.do psychologow nie naleze, potrafie jednak powiedziec ile kto ma na koncie, wystarczy sposob w jaki sie wyraza, porusza sie i ubiera, taka kupiecka psychologia z butiku na rogu

masakra 2

kur*a to na wuja dawali a Ty nie doje**** wypierdku mamuta (hahahahahahaha ale mi sie udało xd) zamknij ryj zwrócić to ty możesz- twarzowe

Szkoda, że już dawno nie ma 16-tki, pamiętam wagary w szkole średniej i wypad na hamburgery lub zestaw z frytkami

te po 12 zł wcale nie jest ceno konkuręcyjno bo wszystko jest liczone oddzielnie i wychodzi dużooo drożej bo mi tak liczyli wycene inna ekipa ,

wyjdz na dwur do ludzi

do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

za lezenie i drapanie sie po brzuchu tej kasy nie dostaja nie wiem czy chciałbys wstac o 3 rano wydoic 40 krów,do tego przychodza żniwa ,sianokosy itd.jestem ze wsi i mniej wiecej wiem jak to wyglada byłam u rodziców sasiad ledwo nogi za soba ciaga ,a robic musi niestety,widziałam jak od samego rana zapieprza a do domu wraca z pola po 23 chciałbys tak zasówac? watpie,owszem kase maja ale nie zamieniła bym sie znimi

chcialabym kupic zabawke dla dziecka DSIhttp://www.bidfun.fr/bin/detail/24744?gclid=CIeFhYDRoqYCFUEOfAodvztPkA

Découvrez les nouvelles fonctionnalités de la Nintendo DSi. Grâce à l'appareil photo Nintendo DSi et au studio son Nintendo DSi, vous pouvez désormais retoucher vos photos et écouter vos chansons et vos podcasts préférés partout où vous le souhaitez.

Vous pouvez également visiter la boutique Nintendo DSi pour personnaliser votre console. Utilisez vos Nintendo DSi Points pour profiter de la gamme Nintendo DSiWare, une sélection de jeux et d'applications qui tirent parti des nouvelles fonctionnalités de la Nintendo DSi. La boutique Nintendo DSi accueille sans cesse de nouveaux produits : n'hésitez pas à revenir aussi souvent que vous le souhaitez !

* Appareil photo:
Appréhendez le monde à travers les yeux de votre Nintendo DSi grâce aux deux objectifs, intérieur et extérieur, de son appareil photo numérique intégré. La Nintendo DSi vous permet de prendre des photos et de les sauvegarder dans la mémoire interne de la console ou sur une carte SD. 11 filtres sont à votre disposition pour retoucher vos photos. Vous pouvez même créer votre propre journal photo et partager vos clichés favoris avec vos amis via la connexion sans fil !
La Nintendo DSi possède deux objectifs numériques intégrés, mais ce n'est pas tout : elle propose également une gamme d'outils faciles à utiliser pour retoucher vos clichés à votre convenance. Avec l'appareil photo DSi, vous n'aurez aucun mal à prendre des photos qui surprendront votre entourage !
Amusez-vous avec vos photos, rassemblez-les dans un journal, regardez un diaporama et partagez vos clichés favoris avec vos amis via la connexion sans fil ou une carte SD. L'appareil photo DSi propose 11 filtres différents pour donner libre cours à votre créativité.

* Studio son:
La Nintendo DSi vous permet de stocker des chansons ou des podcasts au format AAC sur une carte SD pour avoir accès à tout instant et en toute simplicité à vos fichiers audio préférés. Mais ce n'est pas tout : avec la Nintendo DSi, la musique devient ludique ! Le microphone intégré vous permet de procéder à des enregistrements sonores et de les modifier à votre gré, tandis que le studio son Nintendo DSi comporte de nombreuses fonctionnalités amusantes et faciles à utiliser pour découvrir votre musique sous un nouveau jour. Dans tous les cas, le système audio sophistiqué de la Nintendo DSi vous permet de bénéficier d’un son de grande qualité avec ou sans casque.
Enregistrez des sons grâce au microphone intégré et modifiez-les pour créer quelque chose d'inédit. Vous pouvez également jouer avec vos chansons favorites stockées sur une carte SD.
Manipulez un fichier audio en quelques coups de stylet ou écoutez la liste de lecture ou le podcast de votre choix dès que vous le souhaitez. Le studio son Nintendo DSi offre tout ce dont vous avez besoin pour redécouvrir vos chansons préférées sous un jour nouveau.

* Boutique Nintendo DSi:
Connectez votre Nintendo DSi à Internet pour créer la console portable qui vous ressemble ! Visitez la boutique Nintendo DSi pour accéder à la gamme Nintendo DSiWare, une collection de jeux et d'applications renouvelée régulièrement. Utilisez vos Nintendo DSi Points pour acquérir du contenu Nintendo DSiWare et le télécharger instantanément dans la mémoire de votre console.
Connectez votre Nintendo DSi à Internet via la connexion sans fil pour profiter des trésors de la boutique Nintendo DSi. Utilisez vos Nintendo DSi Points pour télécharger des jeux et des applications directement sur votre console.
ùLa boutique Nintendo DSi propose de nombreuses façons d'exploiter les fonctionnalités de votre console. Elle accueille toute une gamme de jeux et d'applications qui tirent parti des fonctionnalités uniques de la Nintendo DSi. Les titres de la gamme Nintendo DSiWare peuvent être achetés avec les Nintendo DSi Points.
Vos achats dans la boutique Nintendo DSi sont sauvegardés dans la mémoire de votre console, mais vous pouvez également les stocker sur une carte SD. C'est un bon moyen de garder vos jeux préférés et vos applications favorites à portée de main.

tylko jak sie tym poslugiwac?

daj ogloszenie na 4lomza,allegro

Treść jest ukryta

za 2 godz odpowiem baj, prosze dac mi troche czasu

W Łomży, zresztą jak w innych mieścinach tego rodzaju jest tak, że jak nie masz $ to i nie masz gdzie pójść. Nieprawda?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org