Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzieci będą dumne z tatusia...? |
utor: lauracrow1 (---.elomza.pl) Data: 01-01-11 18:25 dzięki:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzieci będą dumne z tatusia...? |
.....zamuwię panu plytę......, pisze się przez Ó . Jeżeli podejście było by chamskie zapewne nie usłyszał byś słowa Pan. Cóż za auto wstawiłeś do zrobienia?? Ja robilem tam passata i było oki , serwis chyba nie jest amatorski jak się w ciągu godziny przy mnie trzy auta zjawiły. No ale może twój przypadek jest inny , napisz cos więcej.
|
|
to wywal dupe na balkon, a nie siedzisz w chacie przy kaloryferze
|
|
Masakra ...
|
|
Dokladnie jadąc od Łomży po lewej stronie za Miastkowem masz noclegi.
|
|
TIRy na tory? A czemu ci naukowcy juz nie podali ile wzrosły by ceny artykułów gdyby TIRy jeździły na platformach kolejowych?
|
|
Czy w piwie znajduje sie cholesterol ?
|
|
w ASO bys na hale nie wszedl i bys nie marudzil. Z twoim podejsciem tez bym cie pogonil! a co oni tak za godziny licza?! Chyba za usluge placiles to jak widzisz ze lekko nie jest to na **** dupe trujesz? Ciekawe do kogo teraz pojedziesz hahaha :)
|
|
jak pisano wyżej kupcie sobie ziemie i prowadźcie ten dochodowy bardzo lekki i nieopodatkowany biznes i nie żałujcie nam.Kto jest bardziej chamski to bym polemizował....po prostu nie dam się opluwać...
|
|
Masakra ...
|
|
Masakra ...
|
|
Witam, gdzie w Łomży najrozsądniej kupić pierścionek zaręczynowy??
|
|
Nie wypowiadajcie się jak nie wiecie o co chodzi z tym hasłem,sama inicjatywa świetna i polecam ją
|
|
U jubilera... Ale osobiście lepiej jakbyś pojechał do Wawy czy nawet białego, dodając cenę biletu do pierścionka i tak wyjdzie zdecydowanie taniej.
|
|
kurde chłopie nie żeń sie !! nie rób tego
|
|
na leczenie juz za pozno :)
|
|
Cenowo i z wyboru lepiej w większym mieście niż Łomża
|
|
Rolnik płacąc stokilkanaście zł miesięcznej składki na KRUS od 18 do 65 roku zycia nazbiera na najniższą emeryturę jaką rolnicy otrzymują. A to że miastowi płacą 800, czyli dają się dymać rządowi to nie wina rolnika. Rolnik jest od tego żeby orał, siał i produkował żywność a nie odpowiadał za ZUS i inne patologie. Rolnik nie przechodzi po 15 latach na emeryturę jak niektórzy miastowi, nie ma płatnego urlopu, nie korzysta z dofinansowania wczasów pod gruszą, nie dostaje premi motywacyjnych, nagród jubileuszowych, dodatków stażowych, funkcyjnych, ubrań roboczych, środków czystości, nikt mu nie funduje badań okresowych, ani zwolnień lekarskich. Można by tak jeszcze długo wymieniać.
|
|
Tylko kolego wielkość pierścionka mniej więcej znaj
|
|
mądrze napisane
|
|
JAK TAK CIEZKO TO CZEMU NA ROLI ROBIA I NA PANSWOWEJ POSAZIE 8H Zyl chlopek w ciszy spokoju dopóki nie zlamal widel do gnoju
|
|
jeden z tych ponoć gorszych ,,nie ma płatnego urlopu, nie korzysta z dofinansowania wczasów pod gruszą, nie dostaje premi motywacyjnych, nagród jubileuszowych, dodatków stażowych, funkcyjnych, ubrań roboczych, środków czystości, nikt mu nie funduje badań okresowych, ani zwolnień lekarskich. Można by tak jeszcze długo wymieniać." ZMIEN PLYTE W OBORZE KROWY BEDA MIALY WIEKSZA WYDAJNOSC A TWOJ PIES NA NA łańcuchu? w kojcu? KROWAMI UMIESZ SIE ZAJAC A PSEM ?
|
|
Witam, Czy ktoś z tutaj zaglądających został także przez tą firmę oszukany? Sprawa wygląda tak. Pracowałam w tej firmie jako kurier, na dzień dzisiejszy firma jest mi winna około tysiąca złotych wynagrodzenia. Pani prezes nie odbiera telefonów, pan od rekrutacji również. Czy wiecie może coś na temat tej firmy, czy ona jeszcze istnieje ? Jeżeli ktoś jest w podobnej sytuacji proszę o kontakt mailowy, ja kieruję sprawę do sądu. Grupowo byłoby łatwiej coś wyegzekwować. PILNE !!!! Pozdrawiam. ps. Mój e-mail: andzia2185@o2.pl
|
|
hahaha. szkoda ze nie autobusy PKSU. Ci to dobiero zamulaja na drogach 60km/h i co nie przeszkadzaja?? TIRY sa najlepsze.
|
|
hahahehehe a to dobre,znowu mieszczuchy z wieśniakami się kłócą :D ja powiem tak, i jedni i drudzy siebie warci. Żadnej strony nie będę bronić, ci z wsi jak i ci z miasta mówią albo trochę prawdy albo pierd... głupoty. Obie strony z dobrymi gębami do szczekania. Nie jestem ani z miasta ani z typowej wiochy. Kiedyś miałem okazję pracować u rolnika,także jeszcze jako gówniarz, nie powiem że jest lekko,a tym bardziej pracować i zajmować się gospodarką przez całe życie, ale jak płacił ochłapy a w zamian oczekiwał nie wiadomo jaką jakość pracy to sorry.każdemu odechciałoby się pracować za 4zł za godzinę,potem za 5,bo już może było mu wstyd płacić jeszcze mniej niż mają miastowi na rękę. Że trzeba było to się robiło,inaczej nie włożyłbym swojej pracy nawet jednej godziny. Ktoś wyżej napisał że da 15zł za godzinę,proszę dać mi znać,przyjadę i zacznę pomagać nawet od jutra, ale za 5zł nie zamierzam się brudzić u żadnego rolnika.Nie wiem jak jest ogółem bo nie prowadzę statystyk ale rolnik jest chciwy i pazerny na kasę,żadna osoba nie dorobi się godziwych pieniędzy na gospodarce u obcej osoby,to są tak samo dobrzy wyzyskiwacze jak ci prywaciarze w Łomży,dadzą całe gówno a wymagaliby cudów z nieba.
|
|
Sprawa wygląda tak, że nie masz co się obawiać. Jeśli jest tak jak mówisz i autentycznie nic nie robicie, to jest łatwe do udowodnienia. Dyrekcja na prośbę rodziców może hospitować lekcję tego pana, przy okazji wsłuchując się w lekcję zbada poziom Waszej wiedzy ;) jeśli jest znikomy sprawa oczywista ;) ma prawo również skontrolować notatki w zeszytach, czy w ogóle jakiekolwiek są prowadzone i tak samo zeszyty ćwiczeń, o ile takowe macie. Pierwsza sprawa nie masz czego się bać, idź do dyrektora i powiedz jak jest. Zresztą to chyba nie tajemnica, bo to słynna sytuacja z Waszym niemieckim. Powodzenia
|
|
Ten co dawał 15 zł, to zniknął jak przysłowiowa kamfora :)
|
|
danielos polej opijemy temat haha ale czad sie zrobil :-)
|
|
JA CZYM?
|
|
rozowe okulary....Ale rozpętałeś wojnę. Nie wiedziałem, ze tyle chłopojów jest na tym forum...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |