sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Że Nowoczesny ? to ja rozumiem

tak zwracam uwage na wysoka klase serwisu i opakowania w jakim prezentuje sie pochnidlo, w poscieliktora jest rowniutko poukladana taki element dodaje wspanialego animuszu

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Że Nowoczesny ? to ja rozumiem

kilka razy unioslam sie to fakt, wyrazam swoje niezadowolenie w sposob ostentacyjny , nie nienawidze takiej zgnilizny jak ty , ktora wszystkim wszystko wymawia

jestesmy wolni i potrafimy duskutowac librement

juz po biznesie

Rbn - myślisz że to wina internetu? A przejdź się po mieście, czy gdzieś po osiedlu lokal wynająć. Zobaczysz jakie są ceny najmu lokalu. Ja wolę prowadzić sklep internetowy i płacić rocznie sto parę złotych, niż miesięcznie komuś minimum, podkreślam minimum - tysiąc złotych plus ogrzewanie, prąd, woda itp. Zresztą dla klienta, który nie ma zbytnio pieniędzy, mam lepsze ceny, niż osoby które prowadzą sklepy "stacjonarne" i muszą zarobić na ww. czynsz i opłaty a niektórzy jeszcze na pracownika.
A co do pracy w naszym mieście, to wina może leżeć tylko po stronie naszych byłych władz, że Łomża się w tej kwestii nie rozwinęła, że potencjalni inwestorzy, a za pewne tacy byli, stawiają swoje zakłady pracy w innych miastach.

Sam bym siebie znienawidził gdybym coś komuś wmawiał. To Ty jesteś taką osobą bo mnie nie znasz a już twierdzisz że wszystkim coś wmawiam. Ja mogę z Tobą dyskutować.

rudy błazen z druhem

Przedstawiam zdjęcie roku

http://demotywatory.pl/2502998/Zdjecie-roku Link do demotywatorów
http://www.wykop.pl/link/572519/zdjecie-roku- link do Wykopu

Teraz Panie Marku zdjęcie Pana obiega całą Polskę i jest komentowane przez setki internautów Gratulacje
Piękne ujęcie :)

Chciałem Ci pojechać, szmat* ruda. To wszystko. Dzięki, cześć, pa.

heja torro & szczebiotka bardzo prosze zalatwiajcie swoje prywatne sprawy gdzie indziej mi tylko bardzo zalezy na odnalezieniu moich psow.Dziekuje!!

Pieski znalezione?

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

szkolatanca; napisałem gdzie błąkają sie te psy. Codziennie je widać. Także rano się przejedź na pewno je zobaczysz. ;>

Ja 2 owczarki widziałem we czwartek rano jadąc do Zambrowa, pałetały się po drodze tamując ruch gdzieś przed Wygodą, ale czy to te to nie wiem. Widać było, że zadbane.

O CO TU IDZIE - PYTAM.

ceny sa rozne,pewnie , wez sie tu i targuj, jak juz sjest wszystko z gory ustalone

Treść jest ukryta

koniec i kropa

Torro dobry pomysł wpadnij do mnie na osiedle to razem je oddamy i nagroda na pół ty weżmiesz jednego a ja drugiego i kasa na pół oki mój adres to Niemcewicza 12m 41 czekam na ciebie jutro w domu oki.Pozdrawiam

Test matryc Ravena (test matryc progresywnych) – służy do pomiaru poziomu inteligencji ogólnej. Dzięki temu testowi uzyskuje się informacje o wartości u danej osoby tzw. czynnika g, ogólnego czynnika inteligencji. MULTISELECT NIE JEST TESTEM NA INTELIGENCJĘ !!!

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

schudnij to ci pomoze

tutaj kolo gośki starej. GSM cos takiego nazwa. tam w listopadzie zdejmowalam za 15zl. ale niewiem jak teraz.

ten stary zboczek jest najlepszy haha

areczek25 sprawdzilam ponownie Pana Jemielitego twierdzi ze napewno nie ma moich psow.

Nie wiem jak ta nasza szeptucha ale ta z Rucianego jest chyba najlepsza , bierze ile laska a z ego co wiem to z calej Polski ludzie do niej przyjezdzaja

mnie interesują tylko buty sportowe :D

u Puszów na Hali Tragowej!

Masakra ...

Zeby kupic piwo wystarczy ;) :P

Ukradli mi Sony ericson 306 radio moze ktos wie cos na ten temat taki model niespotykany

ty rózowe okulary a chcesz miec fioletowe oczy pod tymi okularami za takie publiczne ublizanie ??

Ktoś tam wyżej napisał "daję 15zł. za godzinę" ja się pisze na to na e-mail proszę o propozycję pracy (8 godzin dziennie) i nawet teraz mogę zmrożony obornik wywalać.................... i nie pier...olta wieśniaki
hehehe

popieram ciebie danielos 100%

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Czy ktoś się orientuje czy przy zajeździe w Chojnach na trasie do O-ki są noclegi i jak to wygląda cenowo???

Widać ze na tym forum sami tzw. wieśniacy siedzą , przyjdzie kryska na matyska jak Unia sprawdzi na co pieniązki poszły jeszcze sie wam do dupy dobiorą . Poza tym jestem za tym żeby rolnicy jak każdy płacili ZUS 800zł miesiecznie a nie KRUS 300zł na 3 miesiące bo gdzie tu sprawiedliwość , a co do ciężkiej pracy na roli to może była ale kiedys a nie teraz w czasach gdzie normalny rolnik w oborze ma komputery które sterują wszystkim p[o polu jeżdzi zajebisty kombajn który robi wszystko , ale przeciez to strasznie cieżkie!!!!

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org