Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Że Nowoczesny ? to ja rozumiem |
tak zwracam uwage na wysoka klase serwisu i opakowania w jakim prezentuje sie pochnidlo, w poscieliktora jest rowniutko poukladana taki element dodaje wspanialego animuszu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Że Nowoczesny ? to ja rozumiem |
kilka razy unioslam sie to fakt, wyrazam swoje niezadowolenie w sposob ostentacyjny , nie nienawidze takiej zgnilizny jak ty , ktora wszystkim wszystko wymawia
|
|
jestesmy wolni i potrafimy duskutowac librement
|
|
juz po biznesie
|
|
Rbn - myślisz że to wina internetu? A przejdź się po mieście, czy gdzieś po osiedlu lokal wynająć. Zobaczysz jakie są ceny najmu lokalu. Ja wolę prowadzić sklep internetowy i płacić rocznie sto parę złotych, niż miesięcznie komuś minimum, podkreślam minimum - tysiąc złotych plus ogrzewanie, prąd, woda itp. Zresztą dla klienta, który nie ma zbytnio pieniędzy, mam lepsze ceny, niż osoby które prowadzą sklepy "stacjonarne" i muszą zarobić na ww. czynsz i opłaty a niektórzy jeszcze na pracownika. A co do pracy w naszym mieście, to wina może leżeć tylko po stronie naszych byłych władz, że Łomża się w tej kwestii nie rozwinęła, że potencjalni inwestorzy, a za pewne tacy byli, stawiają swoje zakłady pracy w innych miastach.
|
|
Sam bym siebie znienawidził gdybym coś komuś wmawiał. To Ty jesteś taką osobą bo mnie nie znasz a już twierdzisz że wszystkim coś wmawiam. Ja mogę z Tobą dyskutować. rudy błazen z druhem
|
|
Przedstawiam zdjęcie roku http://demotywatory.pl/2502998/Zdjecie-roku Link do demotywatorów http://www.wykop.pl/link/572519/zdjecie-roku- link do Wykopu Teraz Panie Marku zdjęcie Pana obiega całą Polskę i jest komentowane przez setki internautów Gratulacje Piękne ujęcie :)
|
|
Chciałem Ci pojechać, szmat* ruda. To wszystko. Dzięki, cześć, pa.
|
|
heja torro & szczebiotka bardzo prosze zalatwiajcie swoje prywatne sprawy gdzie indziej mi tylko bardzo zalezy na odnalezieniu moich psow.Dziekuje!!
|
|
Pieski znalezione? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
szkolatanca; napisałem gdzie błąkają sie te psy. Codziennie je widać. Także rano się przejedź na pewno je zobaczysz. ;>
|
|
Ja 2 owczarki widziałem we czwartek rano jadąc do Zambrowa, pałetały się po drodze tamując ruch gdzieś przed Wygodą, ale czy to te to nie wiem. Widać było, że zadbane.
|
|
O CO TU IDZIE - PYTAM.
|
|
ceny sa rozne,pewnie , wez sie tu i targuj, jak juz sjest wszystko z gory ustalone
|
|
Treść jest ukryta
|
|
koniec i kropa
|
|
Torro dobry pomysł wpadnij do mnie na osiedle to razem je oddamy i nagroda na pół ty weżmiesz jednego a ja drugiego i kasa na pół oki mój adres to Niemcewicza 12m 41 czekam na ciebie jutro w domu oki.Pozdrawiam
|
|
Test matryc Ravena (test matryc progresywnych) – służy do pomiaru poziomu inteligencji ogólnej. Dzięki temu testowi uzyskuje się informacje o wartości u danej osoby tzw. czynnika g, ogólnego czynnika inteligencji. MULTISELECT NIE JEST TESTEM NA INTELIGENCJĘ !!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
schudnij to ci pomoze
|
|
tutaj kolo gośki starej. GSM cos takiego nazwa. tam w listopadzie zdejmowalam za 15zl. ale niewiem jak teraz.
|
|
ten stary zboczek jest najlepszy haha
|
|
areczek25 sprawdzilam ponownie Pana Jemielitego twierdzi ze napewno nie ma moich psow.
|
|
Nie wiem jak ta nasza szeptucha ale ta z Rucianego jest chyba najlepsza , bierze ile laska a z ego co wiem to z calej Polski ludzie do niej przyjezdzaja
|
|
mnie interesują tylko buty sportowe :D
|
|
u Puszów na Hali Tragowej!
|
|
Masakra ...
|
|
Zeby kupic piwo wystarczy ;) :P
|
|
Ukradli mi Sony ericson 306 radio moze ktos wie cos na ten temat taki model niespotykany
|
|
ty rózowe okulary a chcesz miec fioletowe oczy pod tymi okularami za takie publiczne ublizanie ??
|
|
Ktoś tam wyżej napisał "daję 15zł. za godzinę" ja się pisze na to na e-mail proszę o propozycję pracy (8 godzin dziennie) i nawet teraz mogę zmrożony obornik wywalać.................... i nie pier...olta wieśniaki hehehe
|
|
popieram ciebie danielos 100% Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Czy ktoś się orientuje czy przy zajeździe w Chojnach na trasie do O-ki są noclegi i jak to wygląda cenowo???
|
|
Widać ze na tym forum sami tzw. wieśniacy siedzą , przyjdzie kryska na matyska jak Unia sprawdzi na co pieniązki poszły jeszcze sie wam do dupy dobiorą . Poza tym jestem za tym żeby rolnicy jak każdy płacili ZUS 800zł miesiecznie a nie KRUS 300zł na 3 miesiące bo gdzie tu sprawiedliwość , a co do ciężkiej pracy na roli to może była ale kiedys a nie teraz w czasach gdzie normalny rolnik w oborze ma komputery które sterują wszystkim p[o polu jeżdzi zajebisty kombajn który robi wszystko , ale przeciez to strasznie cieżkie!!!! rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |