Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Miszcz dyplomacji Waszczykowski |
Po raz pierwszy od 20 lat nie bylo szopki Noworocznej w telewizji:( dlaczego?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Miszcz dyplomacji Waszczykowski |
A kiedy mozna zacząć chodzić w tzw "Cygany" ?
|
|
Jeszcze słówko o tych licznikach. Kiedyś przychodziła osoba, wyliczała, sprawdzało się czy dobrze policzyła. Teraz nikt nie zachodzi. Skąd pewność, że na fakturze jest ta sama wielkość zużytego ciepła, od tej wartości na kaloryferze? Czemu nie muszą tego potwierdzać? Druga sprawa, teraz nie wiadomo jak to liczyć sobie , bo kiedyś kreski, nie jestem pewien, ale kończyły się chyba na 100(podziałka), a teraz jest to w setkach, czyli jak się to przekłada. Temat do dłuższej rozmowy. Pomyślcie sobie sami.
|
|
Dokładnie, uzasadnij.
|
|
To w końcu żalisz się czy chwalisz? Czego oczekujesz pisząc tu?
|
|
Pracodawcy żerują na bezrobociu i wykorzystują ludzi a tak nie powinno być wstydźcie się!!!
|
|
pizzda była za zimna...
|
|
witam. mam zamiar kupic e-papierosa w celu rzucenia palenia.prosze o rade czy e-papieros jest skuteczny.pozdrawiam nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Ja dostałem e-faja popaliłem chyba z kilka razy i nie wiem moim zdaniem fajek to fajek palisz normalnego dym masz i czujesz a tu to jakoś licho no nie raz czuć ,może złe coś zrobię bo wkład zużyłem za jednym razem na początku fajne doże chmury a później jakoś licho ale twój wybór ,jak rzucić to rzucić nie palić fajków ani żadnych gum . „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
k.... co to jest
|
|
Witam! Mam pytanko, czy ktoś z Was może mi polecić jakąś firmę, która oferuje wynajem takiego oto podnośnika koszowego: podnośnik koszowy? Z góry dzięki :)
|
|
na jakiej stronie Łomżyńskiej mogę dać ogłoszenie w sprawie wynajmu pokoju w bloku bo na 4lomza mi ciągle usuwa....
|
|
szczebiotka czemu twierdzisz ze do piatku je znajde??
|
|
ceny chyba niezłe jak na Łomże
|
|
rodzinke masz czy miałeś ORMO ROMO SB nazwisko sie liczy, CZRNUCHY są najgorsze miałem kilka razy styczność zero dyskusji Buraczyli się jak wlazłem na nich, krowy paść a nie do policji ulice zamiatać tej roboty bym im nawet nie dał
|
|
wiedzialam ze zaliczasz ssie do osob bez kultury osobistej, niepotrzebna ta dyskusja , jestes tym co znizaja sie i upadlaja ludzi i sprowadzaja na margines, nie dam sie wziac sie na tkaie sztuczki
|
|
najgorzej jak szukasz majtek w pewnym kontretnym stylu i nie mozesz ich znalezc, wtedy pochnidla niecierpisz, i za kazdym razem zastanawiasz sie gdzie je wlozyc
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |