sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zdradził sakramentalną żonę, teraz został doceniony

moniczka19 ajjj nie zaciekawię :/ znam ten ból hehe jezeli nikt ci tego nie naprawi za w miarę przystępna cenę to osobiście poradził bym ci zainwestować w nowy głośnik ja mam okolo 3 latek glosnik pioneera jak i większość sprzętu wiec mogę ci śmiało polecić

Pzdr...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zdradził sakramentalną żonę, teraz został doceniony

bo u nas łatwiej zdać... a poza tym maja z tego dobry interes wiec tak jak napisałeś powiń się zainteresować lecz tego raczej nie zrobią......

Cudow nie ma :)
Jak się trafi na egzemplarz to posłuży :)
Generalnie jesli nie grasz w żadne gry - nie warto pakować się w drogi sprzęt, który po gwarancji i tak zazwyczaj się psuje :)
Ja z kolei nic zlego nie powiem o asusie ktorych w domu mam dwa.
Ale na Toshibie ( tania nie byla), MSI czy Fujitsu Siemens nie zostawiam suchej nitki. Bywa.
A teraz zapewne skusze się na Samsunga...bo ma fajną tę matrycę LED.

Pozdrawiam i udanego wyboru zyczę.

to zależny jak nie wie jak trafi to zadzwoni :P

Bardzo fajne fotki!
Marek M. potrafi:)

< wieczne im odpoczywanie >

SAMSUNG R525 rządzi!

Jam dzis pracuja.dzwonie caly czas zajete albo. Nikt nie odbiera.dzieki zap info

to po kiego słuchasz, krótka piłka, długi róg, daj na coś innego i tyle w temacie.

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

http://horoskop.wp.pl/kat,1015981,title,Prognoza-na-2011-rok,wid,12974490,wiadomosc.html?ticaid=1b85b&_ticrsn=3

http://dziennikbaltycki.pl/stronaglowna/351941,przepowiednie-jasnowidza-krzysztofa-jackowskiego-na-2011-rok,id,t.html

Powyżej dwa linki, które radziłbym przeczytać. Będąc 'ślepymi wierzącymi' w cuda Donalda T. możecie w to nie wierzyć. Ale fakty mówią za siebie.
I tak jak powiedział Jackowski Krzysztof, nie trzeba być jasnowidzem, aby zauważyć zwolnienie gospodarki.
Teraz elektorat PLATFORMY może czuć się co najmniej głupio. Myśląca część owego elektoratu, już wie, że padła ofiarą manipulacji. I wyciągnęła z tego wnioski. Niestety są także ludzie, którym dowody kłamstwa obecnego rządu, są obojętne w myśl powiedzenia ''PLUJ IM W OCZY, A ONI MÓWIĄ, ŻE DESZCZ PADA." Są to osoby, które poprzez swój mały iloraz inteligencji, nie potrafią myśleć samodzielnie. Pomocą służą oczywiście media. I tam mamy część społeczeństwa, która przed wyborami popierała słowa DONALDA T. o zmniejszeniu np.podatku. Elektorat PLATFORMY twierdził wówczas, że zmniejszenie cen poprzez VAT będzie zbawienna itp., itd. Teraz popierają zwiększenie podatku, już nie mówiąc o cenach artykułów dla dzieci. Bez trudu można zauważyć co najmniej "dziwne" zachowanie popierających partię.

Poniżej link, z dokonaniami PLATFORMY w myśl: "BY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ, WSZYSTKIM!" Tym cynicznym cytatem kończę, życząc wszystkim POLAKOM godnego ich Rządu, i nie życząc komukolwiek objęcia władzy po PLATFORMIE.

< wieczne im odpoczywanie >

Przepraszam z góry za pomyłkę, temat powinien być w dziale POLITYKA.

rudy błazen z druhem

Chcę sobie kupić telefon - najlepiej na kartę - tylko nie wiem w jakiej sieci jest najkorzystniejsza oferta...
Nawet gdybym poszła do jakiegoś pierwszego lepszego salonu to oni zaraz dobiorą mi "najlepszą" (ich zdaniem) ofertę która moze okazać się w praktyce nie taka fajna...

oj będzi piekna chińska dzielnica jak w NY . Ja jestem za i wspaniałe jedzenie też.

rudy błazen z druhem

cytując K. Wojcik: "PR jest świadomym, celowym, planowym, systematycznym i długoplanowym oddziaływaniem organizacji, władz, zrzeszeń na publiczność, zwaną otoczeniem, skierowanym na ukształtowanie z nią specyficznej jakości stosunków i układów przy użyciu komunikowania i pielęgnowania kontaktów jako jedynej, klasycznej metody, i podporządkowanie tych wpływów rygorom etycznym".

słowo etycznym zamieniłabym na politycznym

Tendencyjny artykuł na wstępie którego autor dopytywał się o przyszłość wszystkich partii z wyjątkiem tej jednej.

W linku poniżej ten sam jasnowidz podważa swoje wizje.
Nie można przewidzieć czy ktoś zacznie palić papierosy?
słuchać od 4:30 do 5:25

http://www.nautilus.org.pl/?p=artykul&id=2274

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Bubero ja mam taki sam abonament w orange.. Mam w nim tylko 6000 minut do 5 numerów w orange i tyle ..:(( a jak zaczęłam pisać do tych nr ( i innych ) smsy to mi przyszedł sms że za to muszę jeszcze dopłacić 50zł..:(( Koszmar.. żałuje że pochopnie podpisałam taką umowę..

Benny a to jest oferta z telef czy bez ?

no wlaśnie ja wziąłem umowe 12 miesięczną bez telefonu, z telefonem będzie na 2 lata

http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org