Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do zdarzenia doszło w autobusie. |
ANTY_BLM... Tobie L-ki nie przeszkadzają , bo mało jeździsz po Łomży. Ja jeżdzę służbowym samochodem od rana do wieczora i kur.... strzela szczególnie w godzinach szczytu. Masz na skrzyżowaniu trzy L-ki pod rząd i masz pół godziny z głowy. Powinien być zakaz szczególnie w tych godzinach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do zdarzenia doszło w autobusie. |
szczebiotka już odeszła, szkoda że tak wcześnie.
|
|
hehe dobre :P no to Wszystkiego Najlepszego i Szczęśliwego Nowego Roku !!
|
|
każdy madry jak juz umie dobrze jezdzic i zapomina jak sam sie uczyl
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Pakowanie kart do gry: http://www.youtube.com/watch?v=7zZmry7CFjk&feature=related Wydajność Azjatów: http://www.youtube.com/watch?v=ihcQcq-bkXI Ci przynajmniej w przeciwieństwie do niektórych przybyszów osiedlonych w Łomży mieliby ochotę do każdej pracy.... :)
|
|
A potem byście jęczeli że wam Chińczycy pracę odebrali :):):) Teraz jęczycie że jesteście biedni bo Czeczenom pracować się nie chce. A przy Chińczykach bylibyście biedni bo odebrali by wam pracę :):):):):):):):):) mar
|
|
Czy dla niektórych każdy azjata to Chińczyk? Na stadionie to byli Wietnamczycy... I już widze te otwarte ramiona łomżyńskich bezrobotnych...
|
|
Ależ mi kolego Czeczeni którzy pracują ,uczą się w naszym pięknym kraju absolutnie nie przeszkadzają ! Natomiast przeszkadza mi fałsz,obłuda i hipokryzja tego rządu! nie pomyślałeś że nikt twojego współczucia nie chcę/Nie pomyślałeś że ludzie chcą tylko żeby stworzono im "warunki"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |