Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sejmowa modnisia. Ciągle się przebiera |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sejmowa modnisia. Ciągle się przebiera |
Jako, że pracuję w tej branży, dorzucę kilka słów od siebie. 1. Lenovo - firma dobrze znana, w chwili obecnej stosunkowo niedrogie sprzęty, bardzo udany model G550 i G555, w dobrej cenie, jeśli oczywiście nie szukamy nic nadzwyczajnego 2. HP - model ProBook 4520, stanowczo polecam, cena w granicach 2300zł, fajny sprzęcik, Intel Core I3, karta graficzna ATI Radeon HD 512MB, dysk 320GB, 2.0MP kamera, wifi, pamięć 3GB DDR3, rewelacyjny design w porównaniu do innych lapków, naprawdę dobry laptop 3. Nie polecam ASUS i EMACHINES, dlaczego? Bo częściej służą w serwisie niż w domu, nie mówię, że wszystkie, ale ogólnie dość awaryjny sprzęt w porównaniu do konkurencji, cenowo na pewno tańszy, ale coś za coś ... 4. Dell - wyszła półka, nie pamiętam dokładnie modelu, ale jest taki jeden w granicach 3200-3300zł, ale sprzęt jest konkretny, Intel Core I5 lub I7 z turbo boostem, 4GB/8GB DDR3, karta grafiki GeForce 9750 HD, dysk 500GB, wyświetlacz na ledach, bardzo stabilny, szybki, cichy. Polecam. Dzisiaj generalnie podstawa w lapku to: - procek Intel Core I3 lub wyżej (I5/I7), nie polecam AMD, bo są zdecydowanie słabsze od Intela - dysk min. 320GB, standardem powoli staje się 500GB i więcej - karta grafiki: albo ATI Radeon albo GeForce, pamięci własnej najlepiej 1GB - pamięć 3-4GB DDR3 nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
W dniu 31.12.2010r. między godziną 13-14 w okolicach ulicy Staffa zgubiono telefon Nokia 5130 XpressMusic, kolor niebieski. Uczciwego znalazcę bardzo proszę o kontakt na numer telefonu 608206371. Czeka nagroda! Zależy mi na odzyskaniu telefonu, ponieważ była w nim karta MIX.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no widzisz jest:) a teraz spadaj !
|
|
Do Mojito Ci potrzebne? :>
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wkrótce kolejny track na youtube. pt. "Rodzinne Ciepło" ;] Pozdrawiam Tony JARo SupaFLOU RECORDS.
|
|
też mam taki - jest bardzo płaski, raz też myślałam że zgubiłam a on sobie siedział w wew.kieszeni kurtki na ściszonym profilu ...
|
|
głupia nie jestem, telefon miał włączone dźwięki, więc jeśli miałabym go w kieszeni na pewno bym znalazła
|
|
Treść jest ukryta
|
|
do terrorym_SLU - widzę że sami debil.e się udzielają na tym forum
|
|
Jest. Drugi przypadek. Kolega tankował na stacji XXX w Łomży (XXX - żeby nie robić antyreklamy). Mówił, że przez ten okres auto zamuliło się totalnie. Zmienił stację na dwie - BP i Statoil (za moją namową) i od tej pory nie narzeka na jakość paliwa. Jak nie podjedziesz to się nie przekonasz. :) Wiele osób miało problemy z uruchomieniem swoich autek w zimie gdy wcześniej tankowali na stacji... a jakże XXX. Poszukajcie na forum, był nawet temat. Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
życie ;-/ człowiek pyta się w konkretnej sprawie, a hejterzy robią furorę
|
|
terrorym_SLU napisał(a): > głupia nie jestem. dodatek SLU podpowiada coś innego : D
|
|
"karteluszeczka" przejdz sie do sklepu komputerowego EXPERT jest on za CTO, ja tam brałem kompa a znajomy lapka i jest zadowolony. pzd
|
|
no to możemy się stuknąć, na ten NOWY ROK!
|
|
|
Jakby się nie pojawił na randce- to jestem ja -- wolny, przystojny, wysportowany, bez zobowiązań :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |