Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego gardzę JarKaczem...? |
Nie wiem czy było, ale z dzieciństwa pamiętam brak rachunków ;) Piękne czasy... rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego gardzę JarKaczem...? |
идз и мой задницы турком о нем засмиецай форума !!!
|
|
:) prawda ...może jolka ma czas? http://www.youtube.com/watch?v=DuoYaQX0DE4&feature=related
|
|
kup altusy i będzie wszystko pięknie cacy grało :D
|
|
zapomniane fakty? powiedz to tym co wyprowadzają psy... na wiosnę jak śnieg stopnieje będziesz miał zapomniane fakty... a brałeś udział w wyborach? jakiś filmik dajesz bez swojego komentarza dłuższego niż zdanie... nie pomyślałeś, że ktoś próbuję Tobą manipulować.
|
|
masz diesela albo samochód na gaz to tylko i wyłącznie stacja PKS najtaniej i paliwko najlepszej jakości według mnie :D
|
|
Klucz oferuje gry: • Counter Strike 1.6 • Counter-Strike Steamworks BETA • Half-Life • Deatchmatch Classic • Half-Life: Blue Shift • Opposing Force • Ricochet Kupno przez SMS SMS o treści Game 3hrnbw na numer 7916 koszt SMS to 23,18 zł
|
|
znałem kiedyś szczebiotkę. dużo opowiadałem o niej dermatologowi.
|
|
Witam, gdyby ktoś mogłby mi pomóc i udostępnić literaturę dt. sprzedaży i coachingu to byłabym bardzo wdzięczna. Moje gg: 32495105 Pozdrawiam
|
|
Ostrzegam przed tym Panem,otóż przystępując do opisania zdjęć RTG,P.W.nie raczy spojrzeć na zdjęcie!!! znam przypadek,gdzie zostało opisane zdjęcie,że jest ok,natomiast druga osoba,posiadająca odpowiednie kwalifikacje stwierdziła,iż uraz jest jak najbardziej,ponieważ wcześniej w tym miejscu był krwiak!!!szok!!! także nie radzę po takim zdjęciu RTG przystać tylko na opinii tego Pana!!! mar
|
|
haha upiór w kuchni już namierzył temat nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
z ochota skorzystam a jak zabierzesz?
|
|
Przestrzegam przed pisaniem takich rzeczy,mogą zostać wyciągnięte z tego konsekwencje.Czy byłaś przy tym jak ten doktor nie spojrzał na to zdjecie?nie sądzę.Także wstrzymaj sie przed wydawaniem takich osądów.Po prostu podszedł do tego może rutynowo i wyszło jak wyszło. Oczywiście konsekwencje pisania takich rzeczy mogą zostąc wyciągnięte aczkolwiek nie muszą,trzeba tylko wiedzieć co mówic.
|
|
raj na ziemi zapewniony rudy błazen z druhem
|
|
Wybór kamerzysty to nie jest prosta sprawa, ostatnio byłem światkiem jak P. Artur wczesniej wspomniany na Fadomie tak sie nawalił ze sie zataczał, siedział przy barze i pił piwo a jak siostra młodej zwrociła mu uwage to odpysknął konkretnie, i te czekanie na nagranie w granicach 2-3 miesięcy, masakra. Jak ktoś korzystał z jego usług to wie o czym piszę.
|
|
prosze wziasc przyklad z badaczy i naukowcow, prosze mi wyjasnic do czego oni tak wlasciwie daza, jaki im przyswieca cel, by tak nieustannie gnac za nieznanym? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
zabierz swoją dupe w troku gwałcicielu ....
|
|
moim życiem jak gnicie które rozrywa me podszycie na kazdym bicue stawaiam małe kreski są to eski jak małe pieski które dają powiew rzeźki jak mój optymizm który warto abyś dziś uczynił i kochał swego kompa jka własną laske bo to jest w życiu bardzo ważne już kończę ten fristajl i ide do roboty bo teraz hoduje na dworcu koty ! YO
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |