Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS nadal groźny. !! |
droga na Kamienne schodki,widać wejście przez bramę Napoleona
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS nadal groźny. !! |
Chyba krzywdy nie będzie, bo 100 płacone od pierwszej godziny!!!!!!!! Albo dzień wolny płatny. Co ma powiedzieć służba zdrowia, policja,kierowcy MPKi PKS, strażacy,kolejarze, i wielu podobnych. Jak ci nie pasuje to się z kimś zamień pewnie chętnie ktoś zarobi parę złotych jak ma oddać na procesji księdzu. Ja do pracy idę, i wielu kolegów też, nikt nie płacze oprucz solidaruchów, a to oni w 1989 zgotowali nam ten los.
|
|
Widocznie była jakaś kolizja skoro auto blokowało zjazd a policja nie zezwoliła na zjazd auta na bok.
|
|
popadasz w paranoje szczebiotka
|
|
Dam radę - muszę! :)
|
|
do: shaggy20 cytat: tak to prawda, domek jest wybudowany bez pozwolenia, facet mial cos nie tak z glowa, "spowiedziewał" się III wojny swiatowej stad te wierzyczki obserwacyjne, kolesia zamkneli w psychiatryku ;) więc napewno nie kupisz tego domku ;) ps. pewnie padna pytania skąd to wiem, to od razu odpowiadam, mieszkam niedaleko ;) Co miałeś/łaś na myśli, pisząc: "mieszkam niedaleko"? Sąsiednie łóżko, salę, czy domek?
|
|
jedno z wejść do tuneli jest w II LO i to tam zapadło się boisko:)
|
|
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/przedstawiciel-handlowy-ogl2612970.html
|
|
glupie to
|
|
Jerry Nie popisałeś się swoją wypowiedzią niestety. Jechałem taksówką, której kierowca widział zdarzenie. Kierowca tej niebieskiej skody (na warszawskich numerach) przejechał pieszego na przejściu dla pieszych. Policja zastosowała standardową procedurę i trudno się temu dziwić.
|
|
ten wsap mnie juz przesladuje;/ to chore sie tak reklamować chetnych nie mają?
|
|
nie widziales moich owsikow to sie odczep i co ci do tego, czy je lecze?
|
|
w XXI wieku , liczy sie tylko praca.,.po sumiennym wdrazaniu sie w swoje obowiazki, kazdy obywatel , bez wzgledu czy jego dzien pracy wypadl w Boze Cialo -czy nie, ......-mszy swietej nie powinien zlekcewazyc. W biales koszuli, w czystych butach, z klinexem w jednej kieszeni i na ofiare w drugiej, 10 przykazan bozych aplikowac, bez kwekania pod nosem jest gotowy
|
|
praca tak wyzysk nie niestety w naszym mieście istnieje jedynie wyzysk w 99%
|
|
normalnie-nienormalny doskonale ujęte, jak ma się kogoś, z kim planuje sie przyszłość, wszystkie inne rzeczy zaczyna sie postrzegać w nowy sposób i wszystko przyjmuje inne wartości. kto nie doświadczył i tak tego nie zrozumie. rudy błazen z druhem
|
|
OH ho ho wskocz do pociagu w biegu .............z duza walizka, wtedy porozmawiamy.
|
|
dajcie telefon do tego jacka z lakowej podajde swoim autem
|
|
Jasio dostał rózge na baterie;) ę
|
|
auu synek ja ci powiedziałem to zle się dla ciebie skończy
|
|
Maćku, czyli Ci ludzie uczyli się w dzisiejszym II lo, przy Placu Kościuszki? Bo chyba nie do końca zrozumiałam...;d Budynek II LO został oddany do użytku w 1900 roku. Do tego roku uczyli w kolegium pojezuickim (zdjęcie poniżej, z którego pozostał fragment ściany z wmurowanym kamieniem od Placu Kościuszki. Pan Bohdan Winiarski zaczynał naukę w kolegium pojezuickim kończył w Gimnazjum Męskim w budynku obecnego LO II. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
:))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))) Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
ja potrzebuje na JUŻ
|
|
Z idiotką nie ma co dyskutować. Siedzi na tym necie i książki przepisuje, żeby sobie posty ponabijać, jak by to była jakaś duma? Pytasz o interes, czego brakuje itp. a nie napisałeś ile na to masz kasy? Wiesz, za 10.000 nie rozkręcisz tego, co rozkręcisz za 100.000. Dom pogrzebowy to super interes (tak myślę), ale tam, to w milionach trzeba mieć kasę na inwestycję, bo i restauracja na poczęstunek i biuro. Jakaś kapliczka, sklepik, pomieszczenia na trumny, chłodnia itp. itd. Bez urazy, nie piszę tego po złości, ale zdaje mi się, że za cienki jesteś na ten interes. Napisz lepiej w jakich granicach jesteś w stanie coś rozkręcić, to będzie łatwiej z pomysłami od normalnych forumowiczów. Może i ja z czegoś skorzystam...? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
szybko sie psuly i rozlewaly, pamietam ze byly czerwone pojemniki do woreczkow
|
|
Ja do dziś mam czerwony woreczek.
|