Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Referendum w sprawie skrócenia kadencji rządu RP Beaty Szydło |
Wiem jedno - najzdrowsze jest mleko z niewielkich zakładów mleczarskich. Wiem również ze żródeł wiarygodnych, że najgorsze jest w naszym regionie mlęko z mlekowity, na promocj którego idś miliony, ponieważ ta mleczarnia ma kłopoty ze zbytem mało waetościowego towaru. Liczni pracownicy tej firmy zabraniają używać tych produktów najbliższym, ze względu na bezpieczeństwo zdrowotne !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Referendum w sprawie skrócenia kadencji rządu RP Beaty Szydło |
Słyszałem,że Prezes Mlekowity opił się tego mleka i kupił mleczarnie w Baranowie,która jak się potem okazało była mleczarnią bez mleka.
|
|
jak coś ciekawego znajdziesz to wpadnij do mnie i ocenie! maSaKra
|
|
jezeli go polecacie do i ja podskocze, a usterka zawsze sie jakas znajdzie Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
wlasciwie tez chcialabym zmienic swoja garderobe i szczegolnie dokupic sliczne majteczki „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
heh na allegro so ale ja musze dotknoc i zobaczyc bo na zdjeciu nie zawsze sie okazują takie jakie w rzeczywistosci „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
nie wszystko jest ok, tylko mam chetke na troche wizualnych dodatkow
|
|
Jak chcesz zespół muzyczny w rozsądnej cenie i na wysokim poziomie to polecam quattro jak coś to tu masz ich nr 789 459 420
|
|
pewnie 88
|
|
Klucz oferuje gry: • Counter Strike 1.6 • Counter-Strike Steamworks BETA • Half-Life • Deatchmatch Classic • Half-Life: Blue Shift • Opposing Force • Ricochet Kupno przez SMS SMS o treści Game w4a3w5 na numer 7916 koszt SMS to 23,18 zł
|
|
do jakiego sprzętu je podpinasz i przez co?
|
|
Kierowcą oczywiście była siostra która miała brata a on miał tylko siostrę.
|
|
Kolego to że ktoś krytykuje kogoś nie oznacza że musi być tym do "kogo"chcesz mnie porównać! To po pierwsze po drugie nikomu nic nie wmawiam -myśl co chcesz tylko czasem analizuj to co podają w mediach! ps tego od samolotu-zastanawiałeś się na kogo "będziecie"zrzucać nieudolności rządu jak już "wyeliminujecie"tych oszołomów z pis ,moherów,obłąkańców,katoli itd....? Kończą się już tematy zastępcze !
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |