sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
trybunał

ZGADZAM SIE Z TOBA WUUU. W 2LO WIELKIE HALO O STUDNIOWKE, TERAZ O MATURY. KURDE LUDZI TEJ SZKOLE ZYC WLASNYM ZYCIEM, NIE WWALAJCIE SIE W JEJ SPRAWY, NIE STRESUJCIE DYREKTORA, KTORY JEST REWELACYJNYM FACETEM Z GLOWA NA KARKU:) ZE DO 2LO CIAGNA TLUMY GIMNAZJALISTOW TO ZASLUGA ATMOSFERY I SPOSOBU NAWIAZANIA KOMUNIKACJI MIEDZY UCZNIEM A NAUCZYCIELEM. INNE SZKOLY NIECH ZNAJDA INNY SPOSOB ZACHECANIA GIMNAZJALISTOW DO POJSCIA DO ICH SZKOL, NIE PODKLADAJAC SWINI INNYM SZKOLOM!!! JA SAMA POSZLAM DO 2 LO, BO SPODOBALA MI SIE SZKOLA. NIE WIEDZIALAM NIC OM STATYSTYKACH ALE TAM PRZYJELI MNIE NAJSERDECZNIEJ JAK POTRAFILI I DLATEGO WYBRALAM 2 LO!!! WIEC NIE ROBCIE TERAZ TAKICH SWINSTW!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: trybunał

Przerzucam się na kakałko - bezpieczne i tylko kalorii przybywa. Dobranoc wszystkim :O

ps. Rysieńko, od wiadomego Ci czasu, nawet drobinka czasem mi zaszkodzi. wyjątek - grill.

rudy błazen z druhem

Chuligan jak znam życie to Ty jesteś zapewne postury zbliżonej do szkieletu w sali anatomii a mózg i sposób egzystencji nie odbiegający od tego jaki był charakterystyczny dla Neandertalczyka.

Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

Ludzie wy na prawdę nic nie rozumiecie?
To nie chodzi o 2 LO. Tez uważam że szkoła jest ok. I pewnie wielu tak mysli. Gdyby taki obserwator był jak go nie było w 1 albo w 3 LO to też by była "nagonka na szkołę"?
Tu chodzi o egzamin przewalony przez samych uczniów na własne zyczenie i nie dopilnowany przez nauczycieli i dyra. Nawet jeśli poza tym sa najlepsi na świecie.
Przestańcie robić z siebie naród wybrany bo uciśniony.
To była po prostu głupota wielu ludzi a najwieksze opierdzielanie od was zbiera osoba która właściwie jako jedyna na prawdę i do końca wypełniła swoje obowiazki.

Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

Widzę ogromne zainteresowanie.... Ciekawe ile by było postów, jakbym napisał, żeby zorganizować jakiś "skład" hopsiupowy? Ilu byłoby chętnych?

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

No wiesz sura, tu nie ma 'liczby wyświetleń'. Pewnie sporo ludzi to czytało. Ale pewnie (jak ja), co mają odpisać? Ja napiszę tak: popieram. Chociaż nie wiem o co chodzi. Pewnie będziecie rekonstruować mundury, granaty i biegać z tym po fortach. Zawsze lepsze to, niż pić pywko "Pod Gruszą".

Pozdrawiam.

No to ot, tak sobie dziękuję, Alli :), a pozdrowię Ciebie w piątek, jak przyjdziesz i osobiście zaszczycisz mnie uśmiechem swym...:)
Równocześnie zgodnie z tematem pozdrawiam:
pierwej Panie, czyli Frotkę, Shai, Eveę, Justysię, Smoczycę, NN, Gosieńkę (ale nie siebie :)),
a także:
Adamuska (ale to już Panowie :)), Zbycha, Markm i wszystkich Speedy-Gonzalesów, Jacko :-), Kaziu, Ciebie nade wszystko!, Knee0 hydrauliczne :), Tigerka vel Vladka vel A..., Maciusia i ...
Aha no i Ptysia, a jakże! Gdzieżeś Ptysiu, no gdzież??
:)

Tak tak, wirtualnie to każdy potrafi cukierki rozdawać...:D

No i znowuż pozdrawiam

Dyrektor komisji okręgowej cytuję"rozpatruje zgłoszenie w terminie 7 dni od daty otrzymania"Nie ma tu słowa ma obowiązek :P

a w moim informatorze jest słowo obowiązek ;p

jak znajde tą stronke to podam adres :)

Ryśka, dzieki za pozdrowienia =]
a że ja nie zabardzo znam tutaj, wiec nie bede udawać, tylko pozdrowie wszystkich (spryciara ze mnie=P) hehhe=]

W zasadzie niepotrzebnie zaczynałem temat bo i tak 99,9% z was nie wie co to jest grupa rekonstrukcyjna, że o SGO "Narew" nie wspomnę.

rudy błazen z druhem

Bo, Moniś, widzisz wszystko się ze sobą wiąże: pewnie ten klucz ostry był i tak przejechał się po kościach (na rolkach oczywista!:), że aż zazgrzytało i zabolało... Wszak "miłość jest cierpieniem" - powiedział jeż schodząc ze szczotki ryżowej...

....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org