Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
trybunał |
ZGADZAM SIE Z TOBA WUUU. W 2LO WIELKIE HALO O STUDNIOWKE, TERAZ O MATURY. KURDE LUDZI TEJ SZKOLE ZYC WLASNYM ZYCIEM, NIE WWALAJCIE SIE W JEJ SPRAWY, NIE STRESUJCIE DYREKTORA, KTORY JEST REWELACYJNYM FACETEM Z GLOWA NA KARKU:) ZE DO 2LO CIAGNA TLUMY GIMNAZJALISTOW TO ZASLUGA ATMOSFERY I SPOSOBU NAWIAZANIA KOMUNIKACJI MIEDZY UCZNIEM A NAUCZYCIELEM. INNE SZKOLY NIECH ZNAJDA INNY SPOSOB ZACHECANIA GIMNAZJALISTOW DO POJSCIA DO ICH SZKOL, NIE PODKLADAJAC SWINI INNYM SZKOLOM!!! JA SAMA POSZLAM DO 2 LO, BO SPODOBALA MI SIE SZKOLA. NIE WIEDZIALAM NIC OM STATYSTYKACH ALE TAM PRZYJELI MNIE NAJSERDECZNIEJ JAK POTRAFILI I DLATEGO WYBRALAM 2 LO!!! WIEC NIE ROBCIE TERAZ TAKICH SWINSTW!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: trybunał |
Przerzucam się na kakałko - bezpieczne i tylko kalorii przybywa. Dobranoc wszystkim :O ps. Rysieńko, od wiadomego Ci czasu, nawet drobinka czasem mi zaszkodzi. wyjątek - grill. rudy błazen z druhem
|
|
Chuligan jak znam życie to Ty jesteś zapewne postury zbliżonej do szkieletu w sali anatomii a mózg i sposób egzystencji nie odbiegający od tego jaki był charakterystyczny dla Neandertalczyka. Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
Ludzie wy na prawdę nic nie rozumiecie? To nie chodzi o 2 LO. Tez uważam że szkoła jest ok. I pewnie wielu tak mysli. Gdyby taki obserwator był jak go nie było w 1 albo w 3 LO to też by była "nagonka na szkołę"? Tu chodzi o egzamin przewalony przez samych uczniów na własne zyczenie i nie dopilnowany przez nauczycieli i dyra. Nawet jeśli poza tym sa najlepsi na świecie. Przestańcie robić z siebie naród wybrany bo uciśniony. To była po prostu głupota wielu ludzi a najwieksze opierdzielanie od was zbiera osoba która właściwie jako jedyna na prawdę i do końca wypełniła swoje obowiazki. ________________________________________ Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
Widzę ogromne zainteresowanie.... Ciekawe ile by było postów, jakbym napisał, żeby zorganizować jakiś "skład" hopsiupowy? Ilu byłoby chętnych? " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
No wiesz sura, tu nie ma 'liczby wyświetleń'. Pewnie sporo ludzi to czytało. Ale pewnie (jak ja), co mają odpisać? Ja napiszę tak: popieram. Chociaż nie wiem o co chodzi. Pewnie będziecie rekonstruować mundury, granaty i biegać z tym po fortach. Zawsze lepsze to, niż pić pywko "Pod Gruszą". Pozdrawiam.
|
|
No to ot, tak sobie dziękuję, Alli :), a pozdrowię Ciebie w piątek, jak przyjdziesz i osobiście zaszczycisz mnie uśmiechem swym...:) Równocześnie zgodnie z tematem pozdrawiam: pierwej Panie, czyli Frotkę, Shai, Eveę, Justysię, Smoczycę, NN, Gosieńkę (ale nie siebie :)), a także: Adamuska (ale to już Panowie :)), Zbycha, Markm i wszystkich Speedy-Gonzalesów, Jacko :-), Kaziu, Ciebie nade wszystko!, Knee0 hydrauliczne :), Tigerka vel Vladka vel A..., Maciusia i ... Aha no i Ptysia, a jakże! Gdzieżeś Ptysiu, no gdzież?? :)
|
|
Tak tak, wirtualnie to każdy potrafi cukierki rozdawać...:D No i znowuż pozdrawiam
|
|
Dyrektor komisji okręgowej cytuję"rozpatruje zgłoszenie w terminie 7 dni od daty otrzymania"Nie ma tu słowa ma obowiązek :P
|
|
a w moim informatorze jest słowo obowiązek ;p
|
|
jak znajde tą stronke to podam adres :)
|
|
Ryśka, dzieki za pozdrowienia =] a że ja nie zabardzo znam tutaj, wiec nie bede udawać, tylko pozdrowie wszystkich (spryciara ze mnie=P) hehhe=]
|
|
W zasadzie niepotrzebnie zaczynałem temat bo i tak 99,9% z was nie wie co to jest grupa rekonstrukcyjna, że o SGO "Narew" nie wspomnę. rudy błazen z druhem
|
|
Bo, Moniś, widzisz wszystko się ze sobą wiąże: pewnie ten klucz ostry był i tak przejechał się po kościach (na rolkach oczywista!:), że aż zazgrzytało i zabolało... Wszak "miłość jest cierpieniem" - powiedział jeż schodząc ze szczotki ryżowej...
|
|
....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |