Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ja chcę V RP |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ja chcę V RP |
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jak sobie to wyobrażasz? Napisz coś więcej, wówczas można będzie się zastanowić czy pomysła jest realny.
|
|
Myślę, że niedługo nadejdą takie czasy, że |
w klasy:> buahahahah juz Widze Ciebie skaczacego i grajcaego w klasy oczyma mojej wyobrazni pwodzenia :D :D .
|
|
A jak ty chcesz zrozumieć chorego psychicznie ? |
Wyobrażam to sobie jak każdą inną grupę rekonstrukcyjną. Mieliśmy przecież swój własny 33pp i na nich się wzorować. Ewentualnie, jakby się znaleźli zapaleńcy, odtworzyć Podlaską BK ale wolałbym 33pp (są nam bliżsi:)). .
|
|
Tylko pełna delegalizacja PiS a potem likwidacja tej sekty może uratować Polskę |
Może ptysiu by kupił (Bawełne) i by nazwał ją (Pysioman) Jako Piekarnie ptysiów ?? to dobry pomysł . i by mógł wozić te ptysie pociągem :) .
|
|
...ale przyznać należy, że całkiem zgrabnie manipuluje faktami. W związku z tym całkiem nieźle się czyta, jak ktoś lubi sensacje.
|
|
He, he. trzeba być bardzo naiwnym, by zdecydować się na tak dużą inwestycję w mieście wybitnie nieprzychylnym wobec inwestorów zewnętrznych.
|
|
niestety słyszeliśmy... Niby nic nie potwierdzone przez komisje, ale to tylko kwestia czasu. Wcale nie jestem maturzystką z tej szkoły i jakoś nie bardzo mi pasuje mieć rok w plecy. Każdy wie jakie jest OKE w Łomży-> trzeba było sobie znaleźć kozła ofiarnego i udało się... :/
|
|
Wiadomość przekazana nam zawarta w artykule pod tym tytułem każdemu zdrowo myślącemu człowiekowi zastąpi filiżankę mocnej kawy z koniakiem w dodatku. Jak można teraz takie uwagi zgłaszać? Czy obecny na tym egzaminie członek komisji zgłaszał je dyrektorowi, przewodniczącemu komisji czy komuś innemu? Czy zapisał je w uwagach? Czy zostały one zlekceważone? To co robią te uczone niby głąby na górze z młodzieżą to zakrawa na szczyt chamstwa i okrucieństwa. Jak można trzymać ludzi w stresie i niepewności z ogłoszeniem wyników matur do końca czerwca. W dobie tak bardzo rozwinietej wszelkiej techniki, tak bardzo trudno sprawdzić prace w ciągu paru dni jak czyniono to dotychczas. Zbliża się czas składania papierów na studia. Jak można spokojnie przygotowywać sie do egzaminów na uczelnie nie mając pweności że mature sie zdało? Podziwiam cierpliwość i wytrzymałość psychiczną tegorocznych abiturientów, że nie zbierają się w Warszawie aby rozgonić to ,,mędrców" zgraje.
|
|
No nie wiem, bo mu też spać nie pozwoliłam. A co, sama nie będę "nie -spać". :D ps. mi tam po winku śpi sie całkiem przyjemnie, zaś po piwku trochę boli brzuszek i w główce wiruje.
|
|
a dlazcego tych nieprwidlowosci nie wykryto W CZASIE TRWANIA MATURY TYLKO 2 TYG PO????? WATPIE ZEBY SOBIE NAGLE ZDALA SPRAWE PANI Z KURATORIUM ZE SCIAGALISMY.... tu jest cos nie tak i szkoda ze to wszystko odfbywa sie poza naszymi plecami i bez naszej wiadomosci. jak bys byl na moim miejscu podejrzewam ze bys sie takze wsciekal na swawole urzednikow...
|
|
moj nr gg to 4752761 zapraszam
|
|
To twoje "k- - - - " świadczy o drzemiącej w Tobie agresji. Na mój nos, na odległość wyczuwam osobowość uczestnika zadymy pod Jednaczewem. Może Policja powinna się zainteresować Tobą i kolesiami?
|
|
Autor: DamianE03 (---.elomza.pl) Data: 31-05-05 15:18 k- - - - już chyba wielokrotnie powtarzałem (i to nie tylko ja) że to nie byli kibice!!! A skad taki pewny jestes, ze reczysz za to swoja glowa?
|
|
Zgadzam sie z w/w opiniami - to nie do konca fair. No, ale jak widac sa madrzejsi wsrod madrych.
|
|
W najbliższą sobotę o godzinie 16:00 w Warszawie, najprawdopodobniej na bocznym boisku stołecznej Legii, piłkarze ŁKS rozegrają bardzo ważne spotkanie o kolejne ligowe punkty z rezerwami pierwszoligowców. Kibice ŁKS organizują wyjazd na ten mecz. Zbiórka odbędzie się W SOBOTĘ (4 czerwca) O GODZ. 12:00 na Placu Niepodległości (DAWNY DWORZEC PKS). Koszt przejazdu w obie strony to TYLKO 15 ZŁ. Obecność wszystkich kibiców ŁKS-u OBOWIĄZKOWA! Wszyscy wiemy, że mimo ostatniego remisu nasi piłkarze nadal liczą się w walce o baraże do II ligi. Łomżyński KS musi jednak, pozostałe do końca sezonu, dwa mecze wygrać i liczyć na potknięcie piłkarzy Znicza Pruszków i Ceramiki Paradyż. Pokażmy swoją obecnością w sobotnie popołudnie na stadionie Legii, że nadal wierzymy w naszych piłkarzy. Pomóżmy im głośnym dopingiem w wygraniu tego bardzo ciężkiego meczu. Wiadomość o wyjeździe przekażcie swoim znajomym. Zróbmy wszystko, aby było nas jak najwięcej! PO OSTATNIE AKCJI PROMOCYJNEJ NA WYJAZD DO WYSOKIEGO MAZOWIECKIEGO WYBRAŁO SIĘ NAS OK. 130 (!) OSÓB! ZBLIŻENIE SIĘ DO TEJ LICZBY PODZCZAS SOBOTNIEGO WYJAZDU BYŁOBY BARDZO DOBRYM WYNIKIEM! Zbych
|
|
Straszne jest też to, że ten koszmarny, odmóżdżony, zidiociały moher |
MarCo a może tobą trzeba sie zinteresować i nie myśle tu o policji, odjazd od Damiana i innych kibiców. Andrzej ten przemarsz wynikał z radści po wygranym meczu i myśe ze był bardzo ciekawy i sam w nim uczestniczyłem. Brzęczyszczykiewicz możesz dać już spokuj to nie byli kibice ŁKSu i uświadom to sobie w twojej główce.
|
|
Jak się rozwijać nie przeszkadzając innym w rozwoju(?!) |
Gusia III LO Czy II Lo czy tam ekonom to nie jest KAŻDA szkoła każda jest inna!i wcale nie mówię,że moja była doskonała!!A konkurencje na studia nie stanowią jedynie uczniowie II LO ale również tysiąca innych szkół również w tych gdzie pisano stara maturę!I tak nie ma oficjalnego potwierdzenia,a nuz to tylko przypuszczenia,że będziecie powtarzać,ale stres zrozumiały!Ja już się wypowiedziałam w końcu po to jest te forum:P
|
|
Maturzyści z II Liceum Ogólnokształcącego w Łomży będą jeszcze raz pisać egzamin z historii. Według obserwatora z kuratorium, uczniowie rozmawiali i hałasowali po otwarciu kopert z pytaniami. Powtórka odbędzie się w styczniu 2006 r. Obserwator, obecny podczas egzaminu maturalnego z historii w łomżyńskim liceum, zgłosił do Okręgowej Komisji Egzaminacyjnej zastrzeżenia, co do przebiegu matury. W jego protokole znalazły się m.in. uwagi o hałasie, jaki rozlegał się w auli. – Protokół podpisany przez członków komisji nie stwierdzał żadnych nieprawidłowości podczas egzaminu – podkreśla zaskoczony Józef Przybylski, dyrektor II Liceum Ogólnokształcącego. Dyrektor Przybylski o zastrzeżeniach dowiedział się kilka dni po egzaminie. OKE poinformowała go, że powołuje specjalny zespół ekspertów, który zajmie się ponownym sprawdzeniem prac maturzystów. Ma to umożliwić ocenę, na ile ich prace są niesamodzielne i do siebie podobne. Decyzja o unieważnieniu należeć będzie do dyrekcji Centralnej Komisji Egzaminacyjnej. – Mam żal do swoich uczniów, że nie opanowali emocji po zobaczeniu pytań, ale także do osób przy tym obecnych, że nie zwróciły im uwagi – wzdycha dyrektor Przybylski. Helena Sutyniec, dyrektor Okręgowej Komisji Egzaminacyjnej w Łomży nie potwierdza, ani nie zaprzecza, że unieważnienie egzaminu dotyczyć będzie właśnie II LO w Łomży. – Nie chcę wywoływać paniki wśród maturzystów, ale na pewno na terenie działania OKE będą powtórki egzaminów – tłumaczy dyrektor Sutyniec. – Dotyczy to wszystkich przedmiotów, z których prace już zostały sprawdzone: matematyki, języka polskiego, angielskiego, historii w kilku szkołach. Dyrekcja OKE nie chce jeszcze podawać liczby uczniów i szkół, których dotyczy problem. Ujawni to dopiero za kilka dni, po zakończeniu sprawdzania prac ze wszystkich przedmiotów. Dla maturzystów, których egzaminy zostaną rzeczywiście unieważnione, będzie to prawdziwy dramat. Ominie ich tegoroczna rekrutacja i stracą szansę na rozpoczęcie studiów razem z rówieśnikami. to nie jest do konca prada. jutro komisja sie zbiera, a decyzja ma byc podana do informacji publicznej w czwartek:)
|
|
tak ale ciezko jest maturzystom 2 lo zrozumiec zawisc szkol lomzynskich........... i brak poparcia z ich strony
|
|
Czegoś nie rozumiem |
Wszyscy na wyjazd do Wawki, koniecznie!!! Nie martw się Andrzej1, powinno być pod tym względem ok! .
|
|
ale wy ''prawdziwi kibice'' jesteście smiesznii, najlepszy był MarCo:''Na mój nos, na odległość wyczuwam osobowość uczestnika zadymy pod Jednaczewem. Może Policja powinna się zainteresować Tobą i kolesiami?'' a tobą to powinien sie zainteresowac szpital psychiatryczny bo takie głupoty piszesz, myslicie ze my nie mamy co innego do roboty tylko bic jakis pijanych ochroniarzy, Andrzej1 masz racje myśmy wtedy chcieli rozwalić Stary Rynek i Ratusz, gdyby nie policja to byśmy niszczyli wszystko na swej drodze, bysmy powybijali szyby w sklepach a pozniej je okradli, a widziałeś tą agresję w naszych oczach? heheh ale ty człowieku jestes żałosny pozdr. dla fanatyków ŁKSu piszących na tym forum i skączcie juz ten temat bo ta dyskusja nie ma sensu, wy wiecie swoje a my swoje KONIEC TEMATU
|
|
goostav- komisja ma nie zajmować się interweniowaniem tylko obserwowaniem? napisałeś "prawdopodobnie" co wynika z tego, że nie znasz jej zadań, wiec proponuję byś najpierw się zorientował. "Pewnie dlatego, że mieli nadzieję i członkowie komisji i piszący że tym razem też się uda." -> czyli wychodzisz z założenia że każdy piszący liczy że się uda, nie sądze... uczniowie ściągają na własną odpowiedzailność i są świadomi tego, że mogą zostać wyproszeni z matury, w końcu nei jest obowiązkowa rudy błazen z druhem
|
|
Nemo nikt tu glosno nie krzyczy tylko dochodzi swoich praw. bo oni to robia bezprawnie. ja sama obawiam sie uniewaznienia mojej matury ale tylko dlatego ze na rozszerzeniu bede miala podobna prace z minimum dwoma osobami. a to tylko dlatego ze chodzilysmy razem na fakultet, razem przygotowywalysmy sie do matury, razem umialysmy historie PRLu i wszytkie wykorzystalysmy to w swoich pracach. wiec juz sa one podobne. i moga uznac ze sciagalysmy, a my po prostu na blache wkulysmy historie PRLu!!! wiec nie dziw sie ze mnie bulwersuje taka postawa pani z kuratorium... a protokol dotyczyl PRAWIDLOWEGO PRZEBIEGU MATURY, CZYLI PODPISUJAC STWIERDZXALI WLASNORECZNIE ZE WSZYSTKO BYLO SPOX I ZE SCIAGANIA NIE BYLO:) A TERAZ DOBRANOC WAM DRODZY INTERNAUCI
|
|
PRZEPRASZAM POMYLKA- NIE DWOMA TYLKO DWIEMA:)
|
|
Dla mnie to jest wogly chory system ze od jednej osoby zalezy los kilkudziesieciu. A moze wtedy miala akurat pani obserwatorka gorszy dzien, taki jak np kazda baba raz w miesiacu? I co wtedy? A na II LO wogle jest jakas nagonka. Dziwnym zbiegiem okolicznosci akurat o naszej szkole jest glosno. Niech mi tu nikt nie wkreca ze w zadnej innej szkole nie bylo sciagania, jesli nawet bylo u nas! Jakos dziwnie II LO jest najgorsze...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |