Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Największy obrońca demokracji :) |
Istnieje dział ogłoszeń....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Największy obrońca demokracji :) |
80 zł za sam dowód rejestracyjny (przy każdej zmianie danych)
|
|
Gdy chciałem rozmawiać z kierownikiem Powiedziano mi ze będzie dopiero jutro rano więc chyba nie zależy mu na swoim biznesie i na klijęcie.
|
|
STRONGMAN - oczekujcie na telefon ;) burczymucha, franio30 - sztabmamy czynny od 9 do 21 wiec my tez potrzebujemy ciepelka.
|
|
59 Lomzynska Druzyna Harcerska PTAKI PTAKOM zbiera takie rzeczy jak: - ksiazki - zabawki - gry - komputery dla dzieci powodzian. Jezeli macie na zbyciu ktores z tych rzeczy prosimy o kontakt (phm. K. Pyczot), tel 604 284 106 lub przyniescie do sztabu WOSP Lomza, pl. Niepodleglosci 10
|
|
50 zł mogę dać
|
|
Jeśli jest tylko jeden nauczyciel uczący danego przedmiotu to nie ma innego wyjścia . Gdy jest kilku to nigdy matka nie chce uczyć dziecka, wierz mi . Każdy sobie zdaje sprawę, że sytuacja nie wydaje się zdrowa, ale zawsze próbuje się tego uniknąć wszelkimi sposobami . Poza tym jak już do tego dojdzie, to wcale takie dziecko nie ma prościej . Wręcz przeciwnie często ma pod górkę . Przed rówieśnikami zawsze odczuwa dyskomfort w różnych sytuacjach i nauczyciel i ten uczeń .
|
|
he he
|
|
są także ciekawe filmiki na youtube, gdzie wypowiada się Korwin Mikke, na temat legalizacji broni palnej w Polsce :) spoko koleś
|
|
Uwaga, prokuratura czuwa nad forum.
|
|
a jery Springerv ?
|
|
prędzej bym ludzia powiesił, niż piesa :)
|
|
te "Walking Dead" dobre być może :) franio30 masz może jakieś namiary, gdzie można to ściągnonć z lektorem ???
|
|
znaczy się złapią kradzieji ??
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=WZRWCblgpQs :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
a na czym sie znasz? co do tej pory robiłes? bo zeby czyms zahandlować to trzeba miec o tym troche pojecia... i oczywiscie jakim kapitałem dysponujesz na poczatek?
|
|
WoW!!! Mocne słowa...Czarno towidzę...
|
|
jak by co to mogę umyć ,woskowanie , okurzanie i take tam cena do uzgodnienia!!
|
|
po 22 zjesz w mc donalds i na kazdej stacji benzynowej hot dog itp rudy błazen z druhem
|
|
Chyba 14dni na załatwienie w US i 30dni w wydziale komunikacji
|
|
zbierane przez caly rok, pomyslowo
|
|
to moze na taką myjnie trza jezdzic http://www.youtube.com/watch?v=dxkMvup07go&has_verified=1
|
|
ja zawsze tankuje gaz w Piątnicy zawsze taniej niż w Łomży /
|
|
Mam takie zadanie do wykonania. Czy ktoś mógłby mi pomóc? Wałek o wymiarach 50 (na górze +0,02) (na dole -0,01) został spasowany z otworem o wymiarach 50(na górze +0.01)(na dole -0,02). Określ charakter tego pasowania. Prosiłbym o pomoc lub jakąś wskazówkę. Będę wdzięczny
|
|
do lasu
|
|
Pola za Kazańską :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
lepiej poszukaj na forum białostockim
|
|
to nie duzo ci pali jak na takiego rumpla z tym silnikiem .. maly silnik duza buda chyba ze jezdzisz delikatnie . /
|
|
ja tam nie mam zdania na ten temat, gdzie założysz tam będziesz miał, ceny podobne, a robią i tak na tych samych częściach, Mak-Rob jest najdłużej, ale Kubuś przecież z nimi zaczynał tą zabawę, a potem poszedł na swoje, wszyscy będą chwalić swoich, ja tam zakładałem na Senatorskiej i też nie narzekam, kumple robili u Kubusia i również jest ok, także kwestia wyboru
|
|
zgadzam się, nie mówię, że źle robi, bo jakby tak było to już dawno nikt do niego by auta nie wstawił, tylko słyszałem kilka negatywnych opinii, z resztą jak i o każdym innym zakładzie, więc nie mam nic do tego, i tak każdy pojedzie gdzie chce, a zakładanie kolejnego tematu o gazie to totalny bezsens bo było o tym już milion razy, także dajcie na luz Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
wklejamy krowke, ktora po wnikliwych badaniach powinna dac najwiecej mleka lata krowki nie sa wazne , moze byc mloda ,
|
|
masakra..
|
|
Ja mam w planach otwarcie ogródka piwnego,jeśli zobaczę że takie łomki będą dochodzić co gdzie jak kto po co na co za ile gdzie, to sam się nimi zajmę osobiście. Jeszcze nic nie otwarte a wchodzą człowiekowi na głowę,przewidują niecne czyny za w czasu. Książkami się interesować bo do szkoły albo robotą a nie detektywistycznymi zagadkami łomżyńskiej metropolii.
|
|
co tam sie dzialo? moze ktos wiecej przyblizyc
|
|
Akurat na malucha Cię wzięło dołóż troche kasy i kup coś pozadnego chyba że poszukujesz samochodu do zarżnięcia to wtedy inna bajka. Ja malucha osobiście widze raz na miesiąc
|
|
Trzej królowie szukali drogi do Dzieciątka, ale napotkali oprawców Heroda, w to wszystko wmieszał się Gandalf i rozpędził towarzystwo swoją laską. /
|
|
tak wlasnie wygladaja swieta w Polsce B:) hehe tylko czekac az nam via baltice zbuduja i inwestorow przyciagna do tej choloty:)
|
|
dzięki madzik33 pewnie się tam przejadę ale jeszcze przejdę się po salonach w Łomży, który polecacie a który sobie odpuścić? proszę o odpowiedzi:)
|
|
maluszki sa pelne uroku Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
To były porachunki łomżyńskiej mafii;D
|
|
gdzie tankujemy????? DO RYJA :) Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
ja ostatnio naprawialam z polecenia na forum w zakladzie za okruszkiem,gdzies tam przy przykoszarowej i jestem bardzo zadowolona,szybko,fachowo i uprzejmie,tylko tam bede teraz jezdzic,a forumowiczom dziekuje za polecenie mi tego zakladu :)
|
|
czy wy papaprńcu możecie w końcu cos normalnego o tym zdarzeniu napisać - czy tylko piszecie takie powalone ściemy. Bezjajowcy lub jednojajowcy.
|
|
puszczajo, bawio? :)
|
|
Ale macie problem nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
popieram bekemre, Z-5500 warte uwagi
|
|
Autor: kamil507 (---.lomza.mm.pl) Data: 27-12-10 12:39 SD czytaj ze zrozumieniem wypowiedzi innych "Nie mam nic przeciwko biciu brawa w kościele, ale w odpowiednich sytuacjach", a jeśli nie potrafisz to się nie wypowiadaj... Oczywiście, że tak nie każdemu musi się podobać. SD nie broń tak prezesa. Tusk nie jest z mojej bajki po moich postach powienieneś to wiedzieć. Bardziej możesz mnie nazywać jak to prezes wasz ładnie określił jak był na prochach - lewicowym wyborcą. No, ale Tobie to bez różnycy - kto nie z Wami ten od Tuska;) Wracając do polityki - nie powinna miec wstępu do kościoła. /
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |