Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KOD protestuje na całym świecie! |
W ogóle orange to jakoś ostatnio schodzi na psy.. kupuje się pakiety na "darmowe połączenia" w orange wańne miesiąc a ostatnio po dwóch dniach przyszedł mi sms że pakiet wygasł ( czy coś w tym rodzaju - ale sens ten sam ).. byłam w salonie naprzeciwko Kontaktów i tam mnóstwo ludzi zgłasza podobne problemy lub jeszcze dziwniejsze..to nie do pomyślenia..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KOD protestuje na całym świecie! |
w Piątnicy dziś 2.50zł,z dnia na dzień drożeje
|
|
Podpinam się pod ten temat i piszę to dla przestrogi dla wszystkich którzy pracują w handlu i usługach. Ja pracuję od 2002 roku i znam dobrze numery tych smierdziochów cyganów zajebanych. Mnie raz zrobił na 200 zł taki ****** cygański brodaty rumcajs w 2003 roku, którego na koniec komentarza odpowiednio pozdrowię. Specjalnie użyje w tym komentarzu wulgarnego języka bo te kurwy cygańskie na to zasługują. uważajcie na tych pierdolonych *********ów ******** cyganów. Te śmierdzące pizdy cygańskie kradną w żywe oczy. Jebanym leniom nie chce się pracować to wolą kraść i to w żywe oczy. jeden z popularnych numerów to zakup jakiekolwiek drobnostki i płacenie banknotem 200 zł. Jebane kurwy cygańskie udają, że nie mają drobnych i płacą banknotem dwustuzłotowym (często pokazują pusty portfel a w nim jeden banknot). Powiedzmy ze jest to bateria za 5 zł. Dajesz mu resztę - czyli 195 zł. Banknot 200 zł po wydaniu reszty chowasz do kasy. I wtedy śmierdzący cygan niby to przypomina sobie, że ma drobne w kieszeni. Śmierdzący kurwocygan prosi o zamianę tych swoich drobnych (papierkowych) na całe 200 zł. i tu uważajcie na te kurwy cygańskie. bo tu tkwi haczyk. Z grzeczności możecie mu zamienić te 200 zł, ale nie radzę bo chujowy złodziejski cygan zaczyna od tego momentu "pracować" - czyli po prostu kraść jak się zgodzicie na zamienienie drobnych. ********** cygański cwaniak robi zamęt tak żeby ci w głowie namieszać i zdezorientować. to ich taktyka. od tego momentu spotkać można kilka metod kradzieży przez tych ******** chujowych obsranych cyganów. Np taki: rzuca ci taka ***** cygańska na blat plik banknotów 10 i 20 zł które musisz przeliczyć zanim dasz mu ten 200 złotowy. Przygotowany prze ciebie banknot 200 zł ****** cygan chowa do kieszeni, kiedy ty jesteś zajęty liczeniem tych drobnych banknotów. W pewnym momencie śmierdziuch cygański rezygnuje jednak z zamiany tych drobnych. Zgarnia drobne i znika z twoją kasą… Mają kilka metod te brudne śmierdzące gównem kurwy. U mnie byli 3 razy w ciągu ośmiu lat. Raz mnie zrobił ten **** ****** rumcajs, a dwa razy ich przegoniłem, ale i tak oszukali innych na pasażu. Teraz zawsze wszystkich ostrzegam jak tylko ich zobaczę. Można ich poznać po akcencie i nieczystej wymowie, a czasami przychodzą - szczególnie kobiety (często ze swoimi pierdolonymi bachorami) w tych swoich ******** tandetnych kolorowych cygańskich śmierdzących strojach. Czasami wyglądają jak zwykły człowiek, ale nie dajcie się nabrać, bo pod tą maską kryje się śmierdzący leniwy cygański złodziej. A teraz do ciebie kilka słów ty ****** cygański rumcajsie w wieku około 50 lat. Mam nadzieje ze to przeczytasz ty zawszona złodziejska ***** niemyta. A jak nie ty to ktoś z twoich śmierdzących cygańskich ziomali. Wszyscy wiemy, że jesteście jebanymi złodziejami i kiedyś zrobimy z wami porządek. Powinno ci być ***** cygańska wstyd, ze w wieku 50 lat nie umiesz nic innego robić oprócz okradania uczciwie pracujących ludzi. Życze ci ***** zajebany wszystkiego najgorszego. Twoje śmierdzące dzieci zapłacą za twoje błędy. Będą płaciły przez wieki za twoje błędy, bo sami o sobie tworzycie taką opinie. Każdemu twojemu kradnącemu rodakowi również życzę wszystkiego najgorszego. Kiedyś pożałujesz, że tak robiłeś ****** cygański smierdziochu. Sprawiedliwość dopada w końcu każdego i a ciebie cygańska, brodata, nieudolna, zawszona pizdo ludzka nie ominie. Jak cię ***** spotkam to ci zęby powybijam. Pamiętam wygląd twojej spierdolonej cygańskiej mordy, a zgolenie tej śmierdzącej i zawszonej brody nic ci nie da. Poznam cię wszędzie ****** leniu. Szykuj się na wpierdol zawszony cygański śmierdzący złodzieju.
|
|
what it is kulik?
|
|
Jak będzie wojna to będzie "mus" a nie "ochotnicy", albo idziesz albo........
|
|
najtanszy gaz jest w łomży na ul piłsudskiego na bazie wzgs ale wiadomo jaka cena taki gaz ja osobiscie tankuje na bp i jestem przekonany do tego gazu bo im lepszy gaz tym mniej samochód spali i silnik ise tak nie zamula
|
|
Dajcie spokój, benzyna 5zł gaz 3zł, toż to jest paranoja, państwo nas okrada a my bezczynnie się temu przyglądamy..
|
|
ale nie karżdy jedzie 20 .. a tak zwalniajac pomorżesz jednemu a wk**wisz 20 .. taki tfuj lep ;)
|
|
to jest skur.......stwo....podpisali nową umowę gazową i miało być taniej i co?nie brałem udziału w wyborach od 2 lat bo wszyscy to banda złodziei ale przy następnych pójdę aby zagłosować na tę partię która ma szansę wygrać z PO....
|
|
T-line ty jesteś pospolitym chamem obrażając mnie jako łomżyniaka.
|
|
kuliku chyba się nie da.. /
|
|
Kiedyś LPG był po 90 kilka groszy za litr i było dobrze, teraz trzykrotnie więcej i nadal im mało.
|
|
czasem jak sie instalacja zawiesza zeby zresetowac kompyterek wystarczy odłączyc kleme od akumulatora i tez pomaga :)
|
|
weź przestan fantazjować, to w takim razie jak inni mają wyjeżdżać..? ktoś nie przestrzega ograniczenia i się wk**wia że musi się zatrzymać lub chociażby zwolnić jak ktoś chce wyjechać...
|
|
Sorry :P green pamiętaj ,że tam może zapiepszać młody gniewny niczym z tokio drift kierowca i nie zdąży wcisnąć hamulca. To taka wersja drastyczna.
|
|
Protagoras bronisz pierdolonego złodzieja??Czeczeńców byś wygnał i kazał rozstrzelać. To ci pierdolona sprawiedliwość. Przepraszam za wyrażenia. Nie ma u nie których obiektywizmu. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
lol
|
|
lala@, po prostu gratuluje znajomości pisowni języka ojczystego a 100mario - angielskiego żenada na forum, porażka hahaha tak,tak dysleksja, dysgrafia powiecie, a jak się na wagary chodzi to pewnie DYSLOKACJA!!!! < wieczne im odpoczywanie >
|
|
30375- to prawda ale w tych czasach o jelenia ciezko ostatni kupilem 63 metry na połodniu za 157 do remontu ja bylem zadowolony i ten ktos a czasem czytam te ogloszeniach to smiech jaie ceny wołaja jak za nowki a dzialki to wogole przekrety ze trzeba dreny kopac a slono kase sie placi hahaah na jednej sie przejechalem w jednaczewie ale poszla dalej
|
|
Gdzie w Łomży można kupić świeżą naturalną choinkę , byłem dziś na targowicy miejskiej ale tam sprzedają stare drzewka , igły już z nich się sypią.
|
|
Jeżdżę po tych drogach już sporo ponad 20 lat i tak samo jak ja się uczyłem i liczyłem na innych wrozumiałość, tak samo oni mają do tego prawo, ale jak się okaże że zbulwersowanym będzie jakiś "kamikaze" to nie zaszkodzi mieć ze sobą kija do bejsbola (to nie broń, tylko gadżet) lecz czasami pomaga dla bezmózgich nerwusów. /
|
|
Taka sytuacja byla 3 lata temu w 3lo ijakos nikt nie narzekal...... Trudno jesli ma szkole blisko darmowy transport i mial kolegow w szkole patrzyl ze uczy tam jego matka........ Chyba nie masz czego sie uczyc.... lepiej patrz na siebie... zapewne innym to nie przeszkadza...tylko Ty gledzisz;p
|
|
w szkolce nadlesnictwa
|
|
Jak widzę to na tym forum są sami fachowcy, lecz w większości żadnej konkretnej odpowiedzi, a jakby przyszło to zrobić to dopiero chciałbym zobaczyć minę takiego forumowicza.
|
|
green rzypomne Ci tylko ze jak mlody gniewny bedzie jechal jakims rzenhem i ci pszypiepszy specialnie wrencz o nie dosc ze dostaniesz z 300 mandatu i z 6 pkt to jeszcze i znizki ci poleco a mu dadzo na 2 rzencha z twojego ubezpieczenia ... wiec lepiej nie wyjerżdzac bo jak ktos ma pierszenstfo to nie musi nawet zwalniac nie mowa o zatrzymaniu sie .. zalezy od czlowieka a teraz ludzie sa tacy ze hyba sam wiesz. . ja nie rezykuje tak jak ty ..
|
|
nie dotyczy a ile tych silniczkuw krokowych masz bo ja mam 1 i on nie jest od gazu ;D:D:D
|
|
Kulik to mój kumpel, a zorganizować to sobie możesz kulig :D np w kisielnicy maja do tego sprzęt Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Pogadali obydwa między sobą ??? To won do książek bo matura za pasem, PiS-dowate kundelki :):):):):) rudy błazen z druhem
|
|
To jest łobuzerskie wykorzystywanie narodu przed świętami.Zobaczycie jak po świętach będzie taniał. Więc ograniczmy w miarę możliwości jazdę i miejmy ich ceny w d... Bo nad tym wszystkim powinna być jakaś kontrola i takich wyzyskiwaczy upierdzielić tak żeby długo zapamiętali. Bo ja nierozumień żeby z jednej dostawy w zbiornikach gaz na dnie był droższy od tego w górnej części(raczej gorszy).
|
|
Telefon, zaś poszedł do żyda.
|
|
Pierwszeństwo pierwszeństwem, ale jak czasami ktos zastawi Cie w miejscu w którym nie powinien w ogole parkowac to mozna zalatwic sie przed swietami porzadnie. Dziekuje pewnemu dostawczemu blm (bez czepiania się), za to ze przed empikiem na samym koncu na wysepce a nie miejscu parkingowym postawil swoj samochód i zasłonił w ten sposob widoczość do wyjazdu. Malo brakowala a dzieki takie madremu, przy wyjezdzie nie narobilem sobie problemow. Dobrze, że wolno wycofywalem samochodem. Ludzie miejcie troche wyobrażni, bo wasza glupota moze drogo kogos kosztowac.
|
|
Mam dwa silniczki dozatorze podobnym do tego.
|
|
Jak trafnie zauważył kolega T-line lepiej nie czytajcie bo- w przeciwnym razie zostaniecie jak to określa ktoś-coś"PiS-dowate kundelki "oczywiście wypowiedz na poziomie! Jak zawsze gdy ktokolwiek odważy się "skrytykować "działania rządu Tuska automatycznie staje się spiskowcem ,pisowcem ,moherem,oszołomem itd -czyli po prostu nie myślcie wtedy będziecie na TOPIE młodzi wykształceni z PO,którzy zamiast odnieść się do tematu zaprzeczyć ,przedstawić kontr argumenty-robią to co robią czyli ośmieszają z prostej przyczyny:Dobrze wiedzą że kontr argumentów nie ma!ŻENADA!!! Panie ktośiu-cosiu zapomina pan że poza fanami jara lub donka są jeszcze ludzie którzy potrafią samodzielnie myśleć i sami potrafią zweryfikować ten temat/
|
|
Za Słownikiem języka polskiego : kulik- ptak z rodziny siewek Za Wikipedią : Kulik – wieś w Polsce położona w województwie lubelskim, w powiecie chełmskim, w gminie Siedliszcze. lala@ czy możesz sprecyzować o który kulik Ci chodziło ?
|
|
Który Zakład jest tam dobry? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Dr. Tomasz Sokol przyjmuje tam co dr. Poppe za wizyte bierze 100zl a za usg 3D nie wiem ile
|
|
Hmm..troszkę te rady wzięłam do serca..macie rację. Tymbardziej że prawo jazdy zdałam raptem miesiąc temu..;P Jeszcze muszę się trochę nauczyć a szczególnie cwaniactwa co nie których którzy specjalnie mogą mi przypieprzyć jakimś żęchem i stratna będę tylko i wyłącznie ja..;]
|
|
DZIEKI PANOWIE ZA RADY, ALE TERAS JESTEM SKOŁOWANY.A SWOIĄ DROGA SZUKAM RAV4 OD 2000r DO 2002r dęzyna. Tylko wrozsondnej cenie
|
|
wiedza ze orange to najgorsza siec i wchodza w ten układ ludzie co z wami sie dzieje
|
|
Maniek taniej było by ci iść do salonu po duplikat karty, opowiem o tym co się może zdarzyć gdy ktoś znajdzie telefon. Znajomy znalazł telefon i przed oddaniem włożył swoją kartę dla sprawdzenia czy działa pewnie chciał go sobie zostawić , po dwóch dniach zapukała do jego pracy policja , dalej to mandat i wyrok w zawieszeniu bez rozprawy.Więc nie wiem czy się opłaca mieć wyrok za telefon warty kilka złotych.Pozdro
|
|
orange łączy się z erą zasieg będzie teraz zaje... a jak narazie u mnie lipa z zasięgiem nie raz przychodzą smsy po 5 godzinach
|
|
Cytat: Czyli w Kuliku mozna zoorganizowac kulig :-) /
|
|
nie ma za co green ;)
|
|
Jacy wy wszyscy mądrzy .Dziewczyna sie pyta grzecznie ,to można pomóc HAMY A NIE czepiac się o słówko.
|
|
pogrzebowy?
|
|
Jasimar, nie opowiadaj bajek. Są tu dzieci ale nie tylko.
|
|
w ogrodniczym na W.Polskiego dzisiaj doszedł spory transport ( naprzeciwko kościoła ) mniej więcej.
|
|
Ja zaś znalazłem kilka lat temu telefon i oddałem za darmo właścicielowi. A gdy sam zgubiłem niedawno i znalazł akurat ten co kiedyś mu oddałem to już mi nawet karty za darmo nie chciał oddać musiałem dać mu 100 za samo kartę a telefon wziął sobie O typ, to już trzeba być naprawdę skurwy.synem...
|
|
elle43 - 3 opcje wchodzą w grę, ale jeśli znalazła(e)ś, to proszę o telefon a adamos i inni: teraz w każdym temacie będziecie narzekać na PO? bo już wam realnych zagrożeń zabrakło? żal dupę ściska jak się czyta te brednie pisowskich szczekaczy. Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
U Kędziora w sklepie koło,, Łosia,, Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
dokaldnie to - kacperek najlepszy w promieniu kilkuset km
|
|
Parę lat temu zmiana numeru IMEI dowolnego telefonu GSM nie stanowiła trudności dla większości domorosłych specjalistów. Osoby trudniące się handlem, naprawą, odblokowywaniem czy tuningiem telefonów komórkowych, numer IMEI potrafiły zmienić równie szybko, co zdjąć blokadę telefonu (Network Lock). Z czasem telefony stały się coraz bardziej zaawansowane, a numer IMEI producenci zaczęli „zaszywać" w kilku miejscach pamięci telefonu utrudniając tym sposobem życie złodziejom. W chwili obecnej zmiana IMEI-a nadal jest możliwa, choć już nie we wszystkich telefonach. żródło : http://www.t-k.pl/p/artykul?i26=251
|
|
Jaśniej? przecież piszę że sklep internetowy to taki gdzie sprzedaje się wysyłkowo za pomocą internetu. A sklep stacjonarny, tradycyjny to taki do którego wchodzisz, oglądasz, płacisz i wychodzisz. Brzeszczykiewicz a niby dlaczego mają być niższe? ( tak było kiedyś kiedy omijali podatek celny, wat, i podatek dochodowy) natomiast teraz dobry sklep internetowy nie ma takich możliwosci. I w rzeczywistości to nawet wychodzi drożej bo niejednokrotnie koszt przesyłki przekracza wartość zakupionego towaru.( powiem że w normalnym sklepie można wypertraktować cenę niższą niż w sklepie internetowym.)
|
|
Mam do sprzedania telewizor Grundig. Dokładnie taki: http://www.zadowolenie.pl/grundig-stf-72-20028-top-,1938 . Stan idealny. Nie chcę się bawić w wysyłkę dlatego odbiór tylko osobisty w okolicach Łomży. Za jakieś 300 zł oddam.
|
|
za kazdym razem kiedy jade na myjnie automatyczna to boje sie o swoj samochod zeby tez tak sie nie stalo.. co masz zamiar z tym zrobic?
|
|
Hehehe, oj Arczi, mogłeś tego nie pisąć. :) /
|
|
Kulig można w Giełczynie , Kisielnicy i Nowogrodzie :) ceny różnie jak pamiętam w tamtym roku w Giełczynie 40 albo 50 zeta.
|
|
groszowa sprawa.chyba cos ok 50zł.
|
|
Oddaj się w ręce fachowca Kraska albo Senatorska i będzie OK. Gaz to nie tylko tanio ale i ekologicznie i zawsze do pełna i to jest cała przyjemność w tym wszystkim ...
|
|
Żeby to nie był grundig to może, ale i tak drogo.
|
|
Kierownik nie pracuje 24h na dobę, tak jest w całej Łomży. Jutro pojedziesz rano i przedstawisz swój problem. Napisz tylko potem co Ci zaproponują, ok ?
|
|
Nie jest źle. Jutro pójdę zablokować IMEI do operatora i telefon będzie mógł być już tylko zabawką (do czasu odblokowania przeze mnie), bez możliwości wgrania jakiegokolwiek innego oprogramowania. Mam nadzieję że to skłoni osobę, która go posiada do oddania.. Ta nowoczesna technologia naprawdę zasługuje na duży plus /
|
|
Jeśli ktoś próbuje mieszać do polityki przypalone ziemniaki, jak w tym przypadku, to ja bym mu nie wierzył w nic co napisze ..... ... tym razem bez zwyczajowego uśmiechu ....
|
|
Jebać system;D
|
|
a co trzeba w samochodzie naprawić?
|
|
Zobacz przerywacz, albo kopułkę. A może palec rozdzielacza, lub gaźnik!!!!
|
|
Twój samochód jest nadal brudny tak ?
|
|
ja też byłem w yamie i muszę powiedzieć że był meeeeega, kto nie był niech żałuje, naprawdę fajny klimacik się zrobił :D i nie wali tak fajami :D
|
|
myslicie ze wezma sobie do serca ?hee
|
|
ludzie chodzą stadami nie ma roboty....
|
|
:) /
|
|
:) ja lubie sobie maluszkiem jezdzic
|
|
Uwaga konkurs!! kto ma nk niech wysyła linki do koleżanek, które mogły by wygrać! Uwaga zabawa tylko dla mieszkańców powiatu łomżyńskiego! Jeżeli się uda stworzymy kalendarz kwiecień 2011-grudzień 2012 z kobietami na plakatach, które sami wybierzemy według gustu, uznania i stylu jakim nas urzekną! Zwycięzców ogłaszać będziemy według ilości głosów (opinii- gwiazdek od 1 do 5+) na portalu nk. Nie ma żadnych zasad co do stroju, urody, miejsca. SPRÓBUJ POŁOŻYĆ ŁOMŻĘ NA KOLANA SWOIM WDZIĘKIEM I ZGARNIJ DOLĘ Z 50%ZYSKÓW ZE SPRZEDAŻY JAK PRZYPUSZCZAM HITU !
|
|
co ci do moich rak? mar
|
|
"jestem" tak, mam opla na sprzedanie
|
|
Creative,swoje 2.1 mam już z 7 lat i ciągle dobrze grają, ewentualnie logitech.
|
|
JA ROZUMIEM PANIE Brzeczyszczykiewicz, ŻE POLITYKA NIE MOŻE MIEĆ WSTĘPU DO KOŚCIOŁA. JEŻELI WPROWADZANE SĄ PRZEPISY, KTÓRE SĄ SPRZECZNE Z DOKTRYNĄ KOŚCIOŁA TO ÓW MOŻE WYRAZIĆ SWOJĄ DEZAPROBATĘ?? NIKT W KOŚCIELE NIE MÓWI, DONALD T. TO OSZUST ITP. NAPISAŁEŚ: "Tusk nie jest z mojej bajki po moich postach powienieneś to wiedzieć. Bardziej możesz mnie nazywać jak to prezes wasz ładnie określił jak był na prochach - lewicowym wyborcą. No, ale Tobie to bez różnycy - kto nie z Wami ten od Tuska;)" CZŁOWIEKU, JAK TY NA KAŻDYM TEMACIE NAWET O PO WALISZ NA PIS, A OWA PARTIA PRAKTYCZNIE NIE MA NIC DO POWIEDZENIA, TO NIE DZIW SIĘ, ŻE CIĘ UTOŻSAMIAJĄ Z TĄ PARTIĄ. JUŻ WOLĘ ''LEWICOWEGO WYBORCĘ'' NIŻ ......, NIE BĘDE PISAŁ.
|
|
pzdr
|
|
i w zasadzie wszystkim blekitnym krwiom, calej arystokracji, temu lejacemu sie przepychowi poucinano glowy,
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |