Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JarKacz promuje Petru |
milena pisz opinie bo po to jest forum a co ty wiesz o zyciu i o interesach jestem pewny ze masz 15lat i nigdy nie prowadzilas nawet budki z piwem ten kto ci napisal to mial racje widzisz sam/a ze nie jestes mile widziana na tym forum spadaj milenka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JarKacz promuje Petru |
burczymucha piszesz jacek znamy sie tak sie domyslam kim jestes
|
|
nie panie jacku moze z widzenia
|
|
ok widze ze czytajac tylko to co pisza milbys chec wejsc ze mna w spolke i masz racje napewno bys po jakims czasie zrozumial dlaczego poniewaz ludzie w lomzy nie wiedzac jaki interes otworzyc lapia sie wszystkiego jesli ja prowadzac pizzerie tylko na dowoz zylem godnie a konkurencja wtedy byla taka sama to dlaczego otwierajac pizzerie z dowozem i na miejscu mam sie bac nie widze powodu pozdrawiam
|
|
Uu to jak ktoś znalazł to będzie miał zajęcie przed świętami sprawdzaniem do którego sedesa pasują kluczyki :) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
non stop ot o dobrze haahha darmocha
|
|
a i chcę dodać że to nie jakis tam naburmuszony bogacz, do każdego człowieka podchodzi indywidualnie, daję dobre zniżki, nie oszukujmy się za darmo nie zrobi znalazłam jego stronę jeszcze nieskończoną ale to zawsze coś, sorki nie wiem jak wkleić by była aktywna, niestety jestem nietechniczna pozdro wszystkim remontującym się http://www.pawlowskiremonty.hpu.pl/news.php mar
|
|
Chcieliśmy demokracji to mamy,,wolność słowa,,i tlko to nam pozostało gadać i PŁACIĆ
|
|
dęzyna w rozsondnej cenie??? Chyba drezyna!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |