Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Który to poseł? kto zgadnie? |
Tempora mutantur et nos mutamus!Czy sa jeszcze na świecie tacy szczęściarze którzy nacisnęli i nie zauwazyli?Hihihi to jest hichot tego co nacisnął i tez nie zauważył!Pozdrówka!!Miłych snów!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Który to poseł? kto zgadnie? |
Rdza na 2 letnim samochodzie to trochę dziwne... A tak w ogóle, jeśli masz gwarancje na karoserie no to łaski nie powinni robić.
|
|
Bawełne wyceniono na 2 mil. to nie dużo jak dla biznesmena albo jakieś sporego zakładu który chce otworzyć nowo linie produkcyjne. Tereny są atrakcyjne i nie trudno dojechać tylko trzeba było wyremontować te hale w których zostały dziury po sprzęcie . Ja ostatnio byłem tam i widziałem i ... Niech ktoś to KUPI ! PS:Reklama Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Sujka daj jakis namiar na siebie czy cos w tym stylu! Ew. ktokolwiek z forum wie u kogo wypozyczyc sprzet do Paintballa? Najwyższy czas...
|
|
Najprosciej jechac do lakiernika, ktory ma licencje forda czy jak to tam sie zwie, zeby nie stracic gwarancji i po prostu pomalowac :P
|
|
No nie wiem co jest porzadniejsze, rap czy metal...
|
|
Nie nie, bardziej przyziemne rzeczy, lol
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |