niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kilkunastoletnie plany budowy Via Baltica w Polsce były przeciągane celowo?

Czy sprawy naszego miasta i osiedla to jest temat bezsensowny, dla mnie to nie. Kogo nie interesuje temat nie nich nie traci swego cennego czasu na odpisywanie. Mnie jak nie interesuje temat, to nie zabieram wcale głosu.
Problem jest naprawdę ważny, ponieważ po reorganizacji ruchu na skrzyżowaniu ulicy Chopina i Bema zwiększył się ruch pojazdów na ul. Broniewskiego, a parkujące pojazdy przy sklepach stanowią duże utrudnienie.
Czy, prośba o poprawę bezpieczeństwa na ulicach to jest narzekanie?

Pozdrowienia.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kilkunastoletnie plany budowy Via Baltica w Polsce były przeciągane celowo?

Adamus i Nemo!
Jeżeli macie dostęp do tygodnika "Kontakty" nr 22 to przeczytajcie łaskawie artykuł pt. "Zły bo swój", to dowiecie się jak Urząd Miejski w Łomży przeprowadza przetarg promując firmę z poza naszego miasta, nie doceniając wykonawców miejscowych.

Pozdrowienia.

Zbych

MrS z calego serca zycze Ci zebys <b>se</b> znalazl ;p

Szukaj,Szukaj i ...

Cześć.Chciałbym krótko coś opisać:::Wybrałem się z rodziną w niedziele na lody na nasze ulubione na HALI. Dzieci chciały lody z budki obok więc im kupiłem dwa i poszlismy z tymi lodami kupić resztę lodów tam co zawsze. Żona usiadła z dziećmi przy stoliku,a ja stanąłem w kolejkę. Właścicielka widząc,że przyszliśmy z lodami konkurencji wyszła i powiedziała "to są stoliki dla moich klijentów" Opuściliśmy to miejsce bez lodów. ps. już te lody nie są nasze ulubione.

I wosk i modelina sa plastyczne i można z nich wiele zrobić .Uważaj bo jak się trafi sprytny plastyk to zrobi z Ciebie
co zechce.Bo to jest tak-Ogniomistrz Kaleń mówił że kazda ko bieta ma w sobie taki ukryty guziczek.Problem zeby go znależć.Potem tylko nacisnąć i już jest moja!!!!Pozdrówko!!!!!!

hahahah

no comment :D

Na komary polecam przenośną lampę owadobójczą (ok 60zł na allegro).

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org