niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Blokowanie kontaków z Nadbałtyką - manipulandii drobny przykład kolejny?

"...a na piłce znam sie napewno lepiej od ciebie...."
hohoho wystaruj zatem w jakimś konkursie testującym wiedzę piłkarską i pochwal się wynikiem

"...nie pisz ze kibice to pijaki..."
Tak się składa że na meczu z Pelikanem stałem tuż obok Was co trzeci był narąbany w trzy dupy

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Blokowanie kontaków z Nadbałtyką - manipulandii drobny przykład kolejny?

Czytam te wasze posty i ogarnia mnie ironiczy smiech. Jak mozecie o nas pisac nic o nas nie wiedzac? To tak samo jakbym ja opisywal ludzi produkujacych wina we Wloszech. Wartosc merytoryczna moich wypowiedziedzi pewnie bylaby wyzsza od waszych na nasz temat.

Posluchajcie idioci:
Jesli ta sytuacja miala naprawde miejscie to na jakiej podstawie twierdzisz pojebie jeden z drugim, ze to byli kibice? Przedstawili sie? Mieli szaliki? Bo mieli kominiarki? Ostatnio ktos napadl na bank - tez w kominiarce - to na pewno byl kibic...
No ale najlepiej powiedziec, ze to kibice ŁKSu i juz zaczyna sie wielka krucjata przeciwko nam.

Nie mam zamiaru z wami dyskutowac bo moje argumenty do was nie trafiaja (tak samo jak wasze do mnie).
Ale wrzuce wam 3 teksty, ktore w naszym swiecie wiele znacza:

1. Jedni zbieraja znaczki, inni chodza do kina - a my sie cieszymy jak skacze adrenalina.
2. Dla was to tylko pilka - dla nas sens zycia i caly swiat.
3. No one likes us - we don't care.

Nigdy nie zrozumiecie tego dopoki sami tego nie sprobujecie.

A tak poza tym to jebac PSY

Ma zowsze Łomża

:)))

(........)

Bardzo ciekawy przypis.Szukalem o tym w internecie ale znalazlem www w j.angielskim.Jesli znasz polskie adresy podobnych stron podaj prosze.Sam jestem ciekaw co sie wtedzy dzialo w naszym regionie.
Pozdrawiam,mam nadzieje ze ktos bedzie w stanie udzielic Ci odpowiedzi na Twoje pytanie.

Proponuję kontakt z Towarzystwem Przyjaciół Ziemi Łomżyńskiej lub Łomżyńskim Towarzystwem Naukowym, może tam znajdą się jakieś materiały na ten temat, lub podadzą kontakt do ludzi którzy na ten temat mogą coś wiedzieć.

AC Milan - Liverpool FC 3:3

>> Liverpool FC Zwycięzco Ligi Mistrzów 2005.
>> Dudek trzecim Polakiem z Pucharem Europy
>> Puchar Europy: Liverpool po raz piąty

Brawo Brawo Dla Jurka i całej jego drużyny !! żeby tak nasz kraj grał to by było coś i wielkie widowisko takie samo jak dziś ogladałem...

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org