Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Blokowanie kontaków z Nadbałtyką - manipulandii drobny przykład kolejny? |
"...a na piłce znam sie napewno lepiej od ciebie...." hohoho wystaruj zatem w jakimś konkursie testującym wiedzę piłkarską i pochwal się wynikiem "...nie pisz ze kibice to pijaki..." Tak się składa że na meczu z Pelikanem stałem tuż obok Was co trzeci był narąbany w trzy dupy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Blokowanie kontaków z Nadbałtyką - manipulandii drobny przykład kolejny? |
Czytam te wasze posty i ogarnia mnie ironiczy smiech. Jak mozecie o nas pisac nic o nas nie wiedzac? To tak samo jakbym ja opisywal ludzi produkujacych wina we Wloszech. Wartosc merytoryczna moich wypowiedziedzi pewnie bylaby wyzsza od waszych na nasz temat. Posluchajcie idioci: Jesli ta sytuacja miala naprawde miejscie to na jakiej podstawie twierdzisz pojebie jeden z drugim, ze to byli kibice? Przedstawili sie? Mieli szaliki? Bo mieli kominiarki? Ostatnio ktos napadl na bank - tez w kominiarce - to na pewno byl kibic... No ale najlepiej powiedziec, ze to kibice ŁKSu i juz zaczyna sie wielka krucjata przeciwko nam. Nie mam zamiaru z wami dyskutowac bo moje argumenty do was nie trafiaja (tak samo jak wasze do mnie). Ale wrzuce wam 3 teksty, ktore w naszym swiecie wiele znacza: 1. Jedni zbieraja znaczki, inni chodza do kina - a my sie cieszymy jak skacze adrenalina. 2. Dla was to tylko pilka - dla nas sens zycia i caly swiat. 3. No one likes us - we don't care. Nigdy nie zrozumiecie tego dopoki sami tego nie sprobujecie. A tak poza tym to jebac PSY Ma zowsze Łomża
|
|
:))) (........)
|
|
Bardzo ciekawy przypis.Szukalem o tym w internecie ale znalazlem www w j.angielskim.Jesli znasz polskie adresy podobnych stron podaj prosze.Sam jestem ciekaw co sie wtedzy dzialo w naszym regionie. Pozdrawiam,mam nadzieje ze ktos bedzie w stanie udzielic Ci odpowiedzi na Twoje pytanie.
|
|
Proponuję kontakt z Towarzystwem Przyjaciół Ziemi Łomżyńskiej lub Łomżyńskim Towarzystwem Naukowym, może tam znajdą się jakieś materiały na ten temat, lub podadzą kontakt do ludzi którzy na ten temat mogą coś wiedzieć.
|
|
AC Milan - Liverpool FC 3:3 >> Liverpool FC Zwycięzco Ligi Mistrzów 2005. >> Dudek trzecim Polakiem z Pucharem Europy >> Puchar Europy: Liverpool po raz piąty Brawo Brawo Dla Jurka i całej jego drużyny !! żeby tak nasz kraj grał to by było coś i wielkie widowisko takie samo jak dziś ogladałem... Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |