Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejny PZPR w pisie - istna \"perełka\" |
Jeszcze modernizacja ul. Zawadzkiej i części Sikorskiego w tzw. offsecie. Ale cóż, cieszy się paru dobrze obsadzonych frajerów, którzy broniąc własnych interesików pogrążaja miasto ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejny PZPR w pisie - istna \\\"perełka\\\" |
na WSA jest http://www.aprs.radom.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=50&Itemid=55 http://www.aprs.radom.pl/cgi-bin2/wx.cgi?stacja=SR4NWH-5&okres=48
|
|
Zaprasza wszystkich chętnych do pomocy.To od was zależy czy przebijemy ponownie Białystok. http://wosp.lomza.pl/
|
|
pałką to ty już dostałeś przecież wyjaśniłem Ci pochodzenie Twojego IQ
|
|
dla zabawy te usrp czy do gsm openbts chcesz? Mam w warszawie znajomego co ma to nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Zacznijmy od tego, że Łomża nigdy nie przebiła Białegostoku:) Ostatnia Orkiestra to kompletna porażka. Jak nie zajmie się organizacją ktoś kreatywny i z pomysłem (nie Pan K.P.) to może będzie ciekawie. Smutne to, ale prawdziwe...
|
|
zbojkotujmy tych [ich sklepiki]którzy wstrzymują budowę galerii. ja już od dawna nie kupuję w sklepie pana Andrzeja G. przy starym dworcu
|
|
nie strasz chłopie... "Czym to zawiniła Pani owa dentystka" to twoja żona w końcu czy jak? hehehe w ewidencji nie można namierzyć bo pewnie tak ta ewidencja jest prowadzona...
|
|
Gdzie jest teraz Pani Milena? Brakuje mi tu i teraz Pani arogancji. Proszę o konsekwencję. Codzienne wylewanie pomyj. Przecież jeszcze przed chwilą P. E Szostakowska-Choromańska była najgorszą dentystką. Coś się zmieniło? Pani Mileno! Pozdrawiam. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
HANYSY
|
|
kaligulik nie musisz po niej jechać. Prawda jest taka, że śnieg już od dłuższego czasu nie pada a miejscami naprawdę ciężko przejść. Postaw się w sytuacji osób, które mają problem z poruszaniem się. Mój ojciec ma problemy z chodzeniem ogromne, ale codziennie chce wyjść na spacerek, żeby doszczętnie nie zanikły mu mięśnie. Porusza się o kulach i myślisz, że dla niego to rozrywka przechodzić, a właściwie przedzierać się przez tą breję na chodnikach? Ja rozumiem, że jest zima i w jej naturze jest śnieg, ale nie będę miała do nikogo pretensji jeśli śnieg będzie cały czas sypał i po prostu nie nadążą go odgarniać. To co dzieje się teraz jest zwyczajnie żałosne. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
W pierwszej chwili ucieszyłem się, że ktos zrobi porządek z Mileną, ale im więcej wypowiedzi Pana (na forum kolegi) tki się ukazuje na forum, tym bliższy jestem przekonania, że to tylko jakaś prowokacja. Obym się mylił.
|
|
no właśnie jak wyżej, czas się zarejestrować na allegro
|
|
walcie się na cyce razem z owsikami, co roku te same żebraki i na koniec wodstok dzamp w żyły
|
|
Żeby nie ta rola to byś nie miał co jeść głupi ośle,byś marudził matce że pusto w lodówce.
|
|
Wyprane gacie jestes kozak! Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
a ja jak spotkam na osiedlu blmowca to od razu popielniczką w zęby :)
|
|
Przestańcie...sądząc po tym, jak parę razy byłem obsłużony przez tą instytucję, to im ledwo na wypłaty starczy, a Wy myślicie, że im systemy łączności zmienią:)
|
|
to tam gdzie powstalas nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Zapewne dr Poppe ci szew pewnie robił. Co by nie mówić, z opinii wszystkich znajomych majacych tę przyjemność, bądź nieprzyjemność - cięcie - szwy zakładane przez niego własnie tak wyglądają jak Twoje. Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
A dlaczego tak uważasz duvall ? Czasami i na forum ktoś może pomóc.
|
|
co mistrzu jakis uraz do golfa? moze rodzice nie chca ci kupic tego "cacuszka" bo tylko o tym piszesz..
|
|
ale gdzie w łomzy mozna kupic takie rzeczy??
|
|
660 445 465 Pan Skweres Sławomir ul. Małachowskiego 9
|
|
Re: Kolejny PZPR w pisie - istna \\\\\\\"perełka\\\\\\\" |
Masakra ...
|
|
Masakra ...
|
|
Zapewne oczekujesz odpowiedzi negatywnych bo to Twoj pierwszy post, albo próbujesz zareklamować lokal. Tak trzymaj. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
to pytanie retoryczne.... mar
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |