sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co mi się (nie) podoba w UPR.

Ten jest darmowy SpyBoot Search & Destroy.
http://www.wandea.org.pl/spybot.html

A na drugi raz zastąp czymś IE (np. Firefoxem, Operą) i outlooka expresa (np. Thunderbirdem) zanim znowu zaczniesz po stronach z xxx chodzić ;-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co mi się (nie) podoba w UPR.

Red (lub +polak+, śLeDcZy - nie wiem już jak mam do Ciebie mówić):
Ty napewno miałbyś największe szanse. Kolega cycek poinformował mnie, że płyta Twojego zespołu ("Remiza Super Boys 2005") rozchodzi się jak świeże bułeczki... Ile dostałeś za okładkę? Podobno dzięki Twojej twojej twarzy chłopaki odnieśli taki sukces... Przecież mogliście jechać na Eurowizję... Z Twoim ChIp-Ch0p0wYm talentem napewno przeszli byście do finału.

rudy błazen z druhem

Damiano nie udawaj starszego niz jestes, jak ja bawiłem sie w piaskownicy to chłopaki z K44 jeszcze pewnie nie myśleli ze będą robic HH,ale jak minie moda na HH to wtedy jej słuchaczami pozostano prawdziwi miłośnicy hh a przestano jej słuchać nastolatki dla których najlepszym kawałkiem hiphopowym jest ;;JaK zapomnieć''

no hip-hop mial by szanse Red tylko ze niektrorzy uwazaja te to zadna muzyka. proponuje takim ludziom posluchania kilku kawałkow a dopiero pozniej mowic o tej muzyce

Jaki wykonawca takie miejsce , kompromitacja! Chcecie to go słuchajcie , mnie aż odrzuca gdy słyszę co ten pseudogwizdor wyśpiewuje. Potencjalny kandydat na wykonawcę do Jeziorka.

Mam pytanko co za debil wyslal tego rumuna na ta eurowizje??? ZERO talentu do spiewania smiech mnie ogarnia gdy przypomne sobie jakze wysportowana klate IVANA Przyjechal rumcajs do polski i ja reprezentuje ciekawe jakim prawem??

Ni ma , ostał jeno budynek.

cholera... teraz ma inne felgi.. i albo sie znalazly albo kupil jeszcze bardziej inne... nevermind :P

TP S.A. - największi ździercy od telefonii stacjonarnej potrafią dopisywać swoje prywatne rozmowy do czyiś rachunków. chyba znajduje się na legionów punkt tp s.a połączony z salonem idei w sumie daje to chyba telepunkt.

Chciałem podziękować Panu Prostkowi szefowi "Uniserwisu" za szybką i dobrą naprawę telewizora przywiezionego z Niemiec (przestrojenie, ustawienie). Działa bez zarzutu.

Pozdrowienia.

rudy błazen z druhem

maciek: jeśli chcesz to możemy iść razem i porozmawiać z Panem Prostkiem. Boisz się? To ja czuję się przez nich oszukany, dlatego też wysłałem oficjalną skargę do LG Electronics Polska z siedzibą w Warszawie. Zrozum w końcu człowieku, że mam cały zbiór dokumentów związanych z moją reklamacją, z których jasno wynika, kto zawinił. Ja nie próbowałem nikogo oszukać, po prostu dochodziłem swoich racji. Za 2200zł chyba mam prawo, czyż nie?

Jutro o 10:00 czekam na Ciebie pod Uniserwisem, wyjaśnimy sprawe raz na zawsze.

Momento mori

Którą ze szkół jazdy polecacie? Gdzie jest najtaniej? Gdzie są najlepsi instruktorzy? Będę wdzięczny za wszystkie opinie... Czas zrobić prawko.

rudy błazen z druhem

Już od dawna nie cierpiałam przez to, że nie mogłam zasnąć, a sześć godzin snu w zupełności mi wystarcza.
Chyba jestem zwykle późnym wieczorem tak zmęczona, że organizm się poddaje woli snu ;)

Kiedyś jak nie mogłam spać, wychodziłam w nocy na małe spacery. Przemykałam ulicami o trzeciej, czy czwartej rano: cisza, spokój...

Mądrzy ludzie mawiają, że podobno dobrze na zasypianie działa mleko i miodem. U mnie odpada: nie znoszę ciepłego mleka ;)

A jeśli już nie da się spać, polecam nieśmiertelną rzecz: książkę.

Pozdrawiam,
Shai

Momento mori

Jak już się obudzisz, to poszukaj odpowiedzi w moim temacie: "sen". Różni ludzie daja różne rady.

dzień dobry

Momento mori

Treść jest ukryta

Chej kibole łks-u, niewinne i grzeczne dzieciaczki, a krzesła to może "porzeczki" wyrywały i rzucały na murawę. Bywam na meczach i widzę jacy to potulni kibole siedzą wśród kibiców. Gdyby nie było ochrony to nie dało by się rozegrać żadnego meczu i nie wciskajcie kitu o waszej kulturze i porządnym zachowaniu. Mam nadzieję, że wkrótce uczestnicy nocnego napadu zostaną wyłuskani, a w waszym środowisku mówi się o tych "bohaterach" głośno - więc to tylko kwestia czasu. Bolesna prawda jest taka, że mamy coraz więcej bydła na trybunach i poza nimi.

A najbardziej denerwuje, jak takie ........ jak tarczyn ciągną temat bez sensu, mówiąc głupoty. Co ty człowieku se myślisz, może zamkniemy szkoły bo uczą sie tam tacy idioci jak ty?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org