sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
prawda o kosciele

Ale tego nie dotyczy...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: prawda o kosciele

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

PRAWDA NAGA, TYLKO NIE CALA...

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

A gdzie są te "autobusy kolejowe", które miały zacząć kursowac z Łomży? Był pokaz i się rozmyło pewnie dlatego, że Magistrat głównie zajęty jest tą kopułą na górze...

Zbych

slyszalem cos o tym internecie w nordcomie. ja proponuje internet w VECTRZE. wysokie transfery i nigdy nie ma tak ze internet nie dziala wtedy kiedy jest nam potrzebny. naprawde polecam. pozdrawiam

Średnia może pozostaje w normie, tylko młoda dziewczyna której jeszcze nie chodzi "o to" bardziej to przeżywa, niż dorosły facet, któremy juz nie chodzi "o to".

Myślę, że nie ma się co przejmować, o ile człowiek jest świadom swojej wartości i nie płynie z nurtem - cokolwiek by to miało znaczyć. Jeżeli ktoś w młodym wieku chce rozpocząć "zaawansowane" zabawy swoją płcią, to mam nadzieję, że jest świadom ryzyka i odpowiedzialności, jakie to ze sobą niesie; a jesli chodzi tylko o zabawę, to życzę szczęścia. Życzę szczęścia, bo zbyt wiele znam przypadków, które skończyły się nie za bardzo szczęśliwie.

Najczęściej pojawia się wczesna ciąża, potem wczesny ślub (dobrze jeszcze jak wiadomo kto jest szcześliwym tatusiem, gorzej jak tatusia się bierze z łapanki), a za lat kilka rozwód, płacz w kuchni "bo zupa była za słona", a kiedyś był(a) taki słodki(a).

Życzę rozwagi i świadomego podejmowania decyzji.

Ja tez znam coś o romantyźmie: Roman tyź mie... z dzieckami samą zostawił. :)

Aczkolwiek wbrew temu co mnie otacza wierzę, że nie wszyscy myślą tylko o "tym". I to zarówno myślę o tych starszych jak i młodszych. Ostatnio nawet słyszałam jak 14 - latek bardzo rozsądnie wypowiadał się o takim podejściu do płci przeciwnej. Mam nadzieję, że mu to nie minie za parę lat. Zresztą takich wypowiedzi nastolatków słyszałam więcej i mam nadzieję, że były szczere. Pragnę przy tym zaznaczyć, że nie jest żadna grupa przykościelna, czy coś w tym stylu: zwykli młodzi gimazjaliści i licealiści. Zauważyłam jednak pewną niepokojącą rzecz, że ostatnio częściej o "współżyciu"( nie lubię tego słowa), jako czymś normalnym, gdy się jest parą, mówią dziewczęta.

wiadomość od Ptysia:
ach, ten seks...

wiadomość ode mnie:
Dziewczęta się radykalnie zmieniły (od moich czasów). Chłpcy są pewnie tacy sami. Wynika to, moim zdaniem, z panującego wokół rozluźnienia obyczajów. Dziewczęta są wrażliwsze i starają się jakoś (nieumiejętnie) dopasować do sytuacji. Chłopaki i tak pewnie mają wszystko w nosie, chociaż jest im o wiele łatwiej, niż np. mi w ich wieku. Ja musiałem chodzić z dziewczęciem kilka tygodni i jak wreszcie się wzięliśmy za ręce, to było przeżycie...

Pozdro.

Żeby było coś pod tą kopułą, wcześniej musi być ona sama:)

"Jest to ostatnia w Polsce stacja o charakterze czolowym z semaforami ksztaltowymi."
Słuchajcie, a może by w takim razie zrobić tam muzeum kolejnictwa, jak w Chabówce?? :))

Niema nic za DARMO

Wiekszość dziewczyn tak myśli o chlopakach, a to może dziewczynom chodzi o to coś...

Poczekamy zobaczymy co zrobi sie w tej sprawie...

ryskago...miało być jesteś ( a ja siem pomyliłam i napisałam jestem) =p
ahhh
człowiek siem uczy na błędach=p

Precz z tą pieprzoną reklamą i żerowaniem na strachu maturzystów.

Admin: czyń swą powinność.

Zbych

Jabłonie zaczynają kwitnąć dopiero, tamte płatki były z czereśni :)

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

No to moja reputacja w gruzach leży...:)

Zbych

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

widzę ze nikogo nie interesuje ten temat...

smoczyca_16: W ekonomie jest duzo fajnych nauczycieli. Wystarczy wspomniec tylko o sorze Krysiuku (PO) facet ma gadane, mozna z nim pogadac o wszystkim, sor Ostaszewski (tez PO) ma bardzo duuuuze poczucie humoru :). A tak poza tym ekonomik jest spoko :). Szkola ucza wspoldzialania w grupie, nie ma tu wyscigu szczurow jak w tych "lepszych" szkolach. Jak chcesz wiedziec wiecej to napisz do mnie na gg: 3783935

Jaki tam hipihop a raczej hipopolo! Kidyś modne było discopolo a teraz hiphopolo, a za rok co innego.

jak czytam niektóre wypowiedzi to aż śmiać mi sie chce, co wy wiecie o hip hopie? , niektórym hh kojazy sie z jeden osiem l, liberem czy mezo, ja zaczołem słuchać hh juz dawno temu, gdy nie było jeszcze w tv dużo słychać o hh, nie było teledysków ani wydawania płyt na legalu , dlatego nie piszcie mi tutaj takich głupot, ''sura'' jak ci sie nie podoba to posluchaj innej muzyki np techno , prawdą jest to ze częśc z obecnych wykonawców to pseudohiphopowcy, cześć z nich wzieła sie za robienie hh zeby zarobić toche kasy, ale dla mnie prawdziwymi hiphopowcami są np Molesta czy Zip Skład słyszeliście ich kawałki z przed kilku lat?jak nie to lepiej się nie wypowiadajcie w tym temacie, prawdziwi hiphopowcy piszą teksty o swoim życiu i o otaczającym świecie i dlatego śmieszy mnie to ze np zachęcają do palenie trawy

Ryska....
...przeniosła się do New Hampshire?! :D

Look behind you! A three-headed monkey!

A z tym drewnem to jest tak.Jedn facet zachorowal na brzydką chorobę i lekarz amputowal mu pewną część ciala -dla chłopa niezwykle istotną.Sprytny chłopina wystrugał sobie ten przyrzad z drewna i jakoś sobie radzil. Niestety za któryms razem zlamal ten wynalazek.Jak sie ma pecha to albo syf albo korniki!Tak więć Alli uwazaj i na te drewno!!Pozdrówka.
P.S.Nie za ostro z tym tekstem?

W skrócie:

tajemnica - nią się nie dzielisz
tabu - tego nie dotykasz

tajemnica - dotyczy zdarzenia, konkretu, faktu
tabu - obejmuje przestrzeń, zjawiska, ogólne pojęcie

tajemnica - by istniała wystarczy jedna osoba
tabu - potrzebuje grupy ludzi

Zbych

Kazik, rzeczywiście ostro: "podobni ci z Mielca to latawce" (:D). Mam nadzieję, że żaden mielczanin to nie zagląda, bo mógł się obruszyć :) Ja nic żadnemu nie powiem, chyba że na torturach. A z tym drewnem... korniki ludzka rzecz! Poza tym mój ogień nie pozwala na bliższe kontakty z drewnem.

Rysieńko - przeciez wiesz, że z drewnem się nie zadawałam i nie będę. Zresztą dla jednych drewno, dla innych żywy ogień. I to lepszy od piekielnego.
pozdrowionka

Ja studjuje na zaocznych i wykładowcy dojeżdzają z takich szkól jak SGH, Polibuda Białostocka, Uniwerek Białostocki i nietylko wiec nie piszcie ze ta szkoła jest na niskim poziomie

Najlepsi są sor Ostaszewski, Sylwia Wądołowska, Milewska(prawo), Małgorzata Rogalska i wielu innych

Prefekt_Pretorianów rozumiem, że tam studiujesz, a najlepiej kończysz już tą uczelnie, że masz taka opinie o niej :D

KibicŁKS:
Mądry człowiek przeczyta "Kapitał" czy "Mein Kampf" ale tylko po to, żeby móc kiedykolwiek zabrać głos w dyskusji. Dlatego też zwróciłem uwagę na hh.
P.S.
Kilka lat szkoły muzycznej też swoje robi...

Podobnie jak MrS polecam Lavasoft Ad-Aware: skuteczny i prosty w obsłudze.

Pozdrawiam,
Shai

k.kibicŁKS : Gdybym nie znał tematu bym sie nie wypowiadał. Ale rozmawiamy tutaj o modzie na HH i moge się założć, że wikszą część HH-ców, o Molescie, Kaliber 44, czy tez Starym HH nie wiele wie i słyszała. Kalibra słuchałem jak jeszcze w piaskownicy sie bawiłaeś, wiec nie mow nam ze nie mamy pojecia o HH. Moze wytlumacz kolegom ze skarpetą na głowie o co w tym chodzi, albo poczekaj az moda minie i wtedy sie okaze ile to wszytko warte:)

Ja tam nie narzekam specjalnie, ale....

Uwaga! Próba prędkości! wiiiuuuuuuuuu

Ps. jeśli post objawi sie o 9.14 to u mnie śmiga :D

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

chodzi nawet z wyprzedzeniem!!

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Witaj Ryskago!
Widzę że nadałaś nowe imię dla mnie?. Mam nową matkę chrzestną, kto będzie ojcem chrzestnym? Kiedy chrzciny? Wybacz tyle pytań, ale chciałbym przygotować się do tej uroczystości.
Wybacz dociekliwość, ale chodziło o "podskakiwanie", cudzysłów zmienia znaczenie. Jak napisałaś, to teraz wytłumacz, bo nie wiem z czym podskakuję.

Pozdrowienia.

czy nie sadzicie ze zamiast ivana & delfina wieksze szanse by miala np VERBA? lub ktos inny? piszcie swoje uwagi. pozdrawiam. dziekuje.

Wieksze szanse by mieli :GreenJolly, Ascetoholix, Duże Pe, Mezo, Owal, Pięć Dwa Dębiec ( Razom nas bahato ) niż jakieś Delfiny co już wypadli z konkursu za nieudany koncert aaa<buuuuuuuuuuu...>

red na pewno masz racje, lol2

Ups!
Przepraszam za literówkę, napisałem "Remiza Super Boys" a powinno być "Remiza Super Bojs". Członków zespołu serdecznie przepraszam.

Zbych

k.kibicŁKS - napewno masz racje twierdzac:

"...ale jak minie moda na HH to wtedy jej słuchaczami pozostano prawdziwi miłośnicy hh a przestano jej słuchać nastolatki dla których najlepszym kawałkiem hiphopowym jest ;;JaK zapomnieć''.."

tyle w tym temacie.

ehehe...eurowizja..ivan i delfin mogliby dostać sie do finału z tą druga nutką , czrne oczka, bo żywiołowa bardzie jest, ale ogólnie by źle..heh, a co to do wypowiedzi , ze mogliby wygrac hiphop'owcy..heh...oni nie wystartowali w polskich elimanacjach, wiec ....
Ej, o com biega z tym remiza bojs? heh :>

wol: biznes w mieście kwitnie! Ogólnie też jest super. Co do oddziału "TP Ku**y" to w mieście ostał się tylko Telepunkt, ponieważ Łomża to bardzo bogate miasto i wszyscy mamy tutaj komórki (z każdym dniem rośnie liczba salonów sieci gsm).

Jeśli masz trochę grosza, to zainwestuj w Łomży, napewno będzie to pieniądz dobrze utopio... ekhm ekhm.... zainwestowany!

Agent22: jak to kto? moda na pedałów przyszła z zachodu! ;-)

Osobiście, na Eurowizję, wysłałbym Kazika Staszewskiego lub Pawła Kukiza. Może czołowego miejsca by nie zajęli (ludzie dzisiaj nie lubią inteligentnych piosenek, bo nie myślą) ale przynajmniej nie było by się czego wstydzić... Ivan, tak dalej, PEDALE.

A ja mam chyba najlepszy sposób. Wchodze do dos'a i wpisuje format c: :) I czysci to wszystko:P

rudy błazen z druhem

tez tak mysle ze on nie powinien reprezentowac nas na eurowizji. polske powinien reprezentowac polak a nie rumun. hehe w jeziorku by go nie chcieli <lol2> :P. pozdrawiam

...a może Willas, Krawczyk, abo cos w tym stylu??

rudy błazen z druhem

Już dziś o godzinie 17:00 na stadionie przy ul. Zjazd odbedzie sie arcyciekawy mecz ŁKS - Ceramika. Piłkarze są bojowo nastawieni i zrobią wszystko aby wygrać!

ZAPRASZAMY WSZYSTKICH ŁOMŻYNIAKÓW NA MECZ!!!!!!!!!!!!!!

takiego fatalnego wykonania piosenki już dawno nie widziałem, zresztą słowa i reszta w piosence też było do d...., 3/4 piosenki to laj laj laj... to było co najmniej nieludzkie. Nie wiem na co liczyli ci co go wybierali, może na przychylność zachodnioeuropejskich pedałów. Osoby odpowiedzialne za to powinny ponieść jakąś karę, może chłosta? :D

rudy błazen z druhem

HMMM MrS na przeciwko gośki jest stosunkowo dobra szkoła...niewiem zaś jak jest z instruktorami ale to szczegół:P...hmmm...nom więc nie szkodzi się iść dowiedzieć...jest tam jakiś pacęt z wety nauczyciel od czegoś....prawdopodobnie...

No właśnie ale poważny był ten mecz taki ekstujący a gdy grało się w 9 t ocał ystadion sie trząsł!!!

wynik dla nas dobry, chłopaki zasłużyli na te zwycięstwo. nasi pokazali klasę, grając w 9 (dzięki sędziemu, który widocznie widzial fauli, których nie było) przez ostatnie kilka minut umieli zachować czyste konto.

a gdzie można ściągnać w pełni ukraińską wersje tej piosenki???

Tak jak i w mojej szkole tak pewnie i w waszej nie ma kółka historycznego, lub jeśli jest często nie spełnia ono naszych oczekiwań, dlatego wspólnie ze znajomymi zorganizowaliśmy ŁKPH.

Wszystkich historycznych zapeleńców zapraszamy do współpracy.Nie musisz dużo wiedzieć, ważne że interesujesz się tym co było kiedyś, ciekawią cię dawne kultury lub wygląd starych słowiańskich chat :)

www.historiaklub.za.pl

kibicow? to stado 30 pijanych baranow ktorzy szli srodkiem jezdni darli geby i gwizdali ? Nie moglem nawet spokojnie przejechac samochodem bo balem sie ze mi cos sie stanie jak bede przejezdzac obok tej choloty ktora podaje sie rzekomo za kibicow!! Bez przesady. Na status kibica trzeba tez zasluzyc.
Brawo stroze prawa. Chce Wypic Dobre Piwo!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org