sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Nie łudźmy się" - czyli szczyt chamstwa w wykonaniu przewodniczacego RN ZUS

Maciek 1990: Dla Twojego pokolenia jest super muzyka, bo wystarczy rytm i problemy Twojego wieku, wyspiewane, czy tez wypowiedziane rytmicznie i muzyka gra. Jak sie urdziłeś 15 lat temu, to włomży też była fala RAPu, krojenie czapek na Długiej itd. Ale mineło z moda i z wiekiem tych "raperów" jak zaczeli rozumieć co robią.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Nie łudźmy się" - czyli szczyt chamstwa w wykonaniu przewodniczacego RN ZUS

Jka to przez przypadek można stać się bohaterem :) Przypadkiem patrol Policji złapał rabusiów :]

Re: "Nie łudźmy się" - czyli szczyt chamstwa w wykonaniu przewodniczacego RN ZUS

Mądrego to i dobrze posłuchać :] Mechanizator musi być ;)

Największy problem jest z uploadem, a reklamy i staty akurat tutaj nie mają znaczenia. Profilaktycznie jednak usunąłbym wszystkie reklamy :D

Jak skutecznie i szybko pozbyć się spyware z kompa ????

Nie mogli przeszukać, bo bezduszni złodzieje nie dostarczyli kluczyków do samochodu, a dealer BMW nie chciał go otworzyć. Złodzieje nie zważając na profesjonalne zabezpieczenie samochodu przed kradzieżą (wzmocniony garaż, ochrona fizyczna, monitoring wizyjny) postanowili zabrać z komendy swój samochodzik. I zabrali, licząc na bezkarność. I tu się mocno zawiedli. Dzielny pan komendant (z Białegostoku oczywiście), używając wszystkich dostępnych sił i środków łącznie z helikopterem, autko odzyskał. Teraz pewnie dostanie „dyplom” od Komendanta Głównego Policji. Przecież dzielnie się spisał, nieprawdaż?

ejj. ludzie..to naprawdę tak źle jest w ekonomiku z belferami? czytający wasze posty, jakoś zanika mi chęć uczenia sie tam..heh...z jednej trony jakaś rogalska (chyba dobrze napisałam=) z drugiej Tarczewski a jeszcze facet od matmy...
hmm.. a kto jest tam fajnym nauczycielem? takim z ktorym mozna normalnie pogadać, a nie tylko nauka..=P

heh...stronka chodzi jak ślimak, chociaz sa wyjatki, czasem dostaje cudowne przyspieszenia i jest wtedy oka, ale to naprawde żadko sie tak dzieje, a szkoda..bo chyba kazdy nie lubi jak mu sie stona ładuje w nieskończoność a jeszcze potem zawiesza..heh

No cóż powiem tak jeśli nie chcesz mieć zmarnowanych 3 lat nauki to nie idź do tej szkoły. Poziom kształcenia jest tragiczny może poza niektórymi przedmiotami/wykładowcami. Szkoła uczy jak nic nie umiejąc, obijając się i olewając jechać na trojkach i czwórkach.
Szkoła się dopiero tworzy wiec nie oczekujmy od niej kadry UJ, poziomu kształcenia UW, a zawansowania UMK.
Takie jest moje zdanie, Zarządzanie i Marketing nie jest zbyt przyszłościowym kierunkiem a już po tej szkole to hmmmm niech każdy sobie odpowie na to pytanie.

"Spyware doctor" może być skuteczny. Nie pamiętam skąd go sciągnąłem.

Damiano dzięki za info.

A moze ktoś słyszał czy przy SP10 ktoś prowadzi zajęcia na stepie?

sory, pomylka, wlasciciel kupil nowe alusy... :P przykro mi.. gratulacje dla policji cofamy :P

Polecam program Lavasoft Ad-Aware (w wersji 5.83). Można go ściągnąć stąd:

ftp://x86:strefa@ftp.x86.pl/tools/secure/Ad-aware5.62/aaw583.exe

cholera... zdziwilem sie.. bo poki co wiekszosc mysli tak samo jak ja :) szkoda ze tylko tu, lol

ja mam program z microsofta AntiSpyware i jest bosski

>>Jest bosski - jak jego czŁon ...<<

Adminie: czemu usunąłeś mojego linka? Program jest freeware!!!!!!!!

Z Władysławowa pamiętam tylko mnóstwo ludzi, wiatr i zimno. Pewnie dlatego, że w lipcu byłam. Aaa i omało co nie straciłam życia na kutrze rybackim, gdy fala ciut za dużo go przechiliła. Na szczęście tuż przed tym zanim moja głowa uderzyła z całej siły w wystające części stalowe, zostałam złapana w objęcia przez kaszubskiego mechanika. Aparat, który trzymałam w ręce te ocalał. Inne plusy to w miare niskie ceny, basen (morze było zimniutkie), piekne bursztyny oprawione w srebro, widowiskowa pielgrzymka rybaków na Piotra i Pawła w Pucku, no i najważniejsze - Morze i wiatr (mogłam patrzeć godzinami).

inne miejsca na wakacje: polecam Karkonosze - jako baze wypadową: stamtąd blisko Czechy: Praga, Skalne Miasto i w ogóle okolica.

Wasze jeziora w pobliżu też są wspaniałe.

A ja pewnie znowu wyląduje na wsi pod Nowym Sączem. Chyba, że uda mi sie wyrwać nad morze.

ps. Grecja też mi się podobała, a szczególnie podróż promem po Adriatyku i Jońskim, no i hotel nad morzem w maleńkiej miejscowości - alem sie przez te wspomnienia rozmarzyła........

A umnie z powolnieniem jeśli post nie pojawi się o 14:22 to coś nie tak bo do 14:22 jest minuta .

Momento mori

Szukaj na:
www.mks.com.pl

Pozdrowienia.

Ps. Mam płytę z programem antywirusowym mks_vir Kompletna ochrona antywirusowa komputera 2005.

Gdzie w Lomzy miesci sie oddzial Telekomunikacji Polskiej?

Czy trudno tam trafic?

jak w ogole sie przedstawia biznes w lomzy? bezrobocie? ogolnie?

pozdrawiam

Witam ,
Jak podaje "Rzeczpospolita" kRRiT ma zamiar wprowadzic abonament na internet!!!
Nie bede wklejał artykułu bo to bez sensu ale zachecam do przeczytania.
Link:

http://www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_050524/ekonomia/ekonomia_a_2.html

Co o tym sadzicie ???
Moim zdaniem ktos upadł na głowe !!! I to z bardzo duzej wysokości !!
Eh .... to własnie Polska :(

Bardzo ciekawy temat.
Kiedyś mieszkałem w Zambrowie i nie słyszałem o tej masakrze, ale kojarzę sobie piękny pomnik na cmentarzu miejskim. To pomnik żołnierzy między innymi 33 PP - poległych we wrześniu 1939 roku. Jako harcerz trzymałem tam kiedyś straż, ale było to już tak dawno, więc szczegółów nie pamiętam. Przypominam sobie tylko, że zawsze było na nim pełno zniczy, a nad grobem była rzeźba orła. Są na nim wypisane nazwiska poległych. Jest ich tam sporo.
Natomiast na ul. Mazowieckiej jest ładnie utrzymany cmentarz żołnierzy Armii Czerwonej poległych w latach 41-43.

No nie wytrzymam!! Miało być o snach a tu... :D
A co do "sprytnych plastyków", to może są i na wymarciu ale są, zapewne...:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org