Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
I smutno, i strasznie. Tak widzą historię PiS na zachodie. |
popieram LoJack jasiek zajety jest prowadzeniem interesu i uczeszcza do wieczorowki na lekcje karate najeba...c trzeba gosci typu szymonek... Glupio madry lasy na pozycje szeryfa forum.Pozycja w rankingu na to dla ciebie jest za wysoka ale jako duszpastesz pedofil czemu nie???? :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: I smutno, i strasznie. Tak widzą historię PiS na zachodie. |
ZATANCZYMY?????????????????
|
|
|
dzisiaj juz 3 razy nie mogło mi się zalogować. To jakiś błąd z serwerem u nich napewno. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
premie juz mam :) tylko nie wiem co mam powtórzyć, bo masz wynik z speedtest.net czy to jest ten mój pracodawca? Na tej stronce są rózne statystki dotyczące ISP w Łomży i z całym szacunkiem, ale w żadnej z nich nie ma firmy, w której pracujesz (pracujecie :), a temat internetu tez był wałkowany na tym forum, ale to tak trudno poszukać ? Dobranoc.
|
|
Pomogłabym, gbybyś... nie zaczął zdania z małej litery :P "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
mmmm tak zatanczyc dlaczego kujawiak mialby byc smiesznym tancem, ja nie wstydze sie swoich korzeni
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |