Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent i USA |
ptysiu a co tobie internet przyśpieszyli czy co : | ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent i USA |
a ja uważam że Uniservis na Śniadeckiego ma świetnych fachowców i bardzo nowoczesny sprzęt do naprawy, ale ceny usług zbyt wygórowane... Zbych
|
|
Enya, jeżeli przejeżdżałaś lub przechodziłaś w ostatnim czasie Al.Legionów to przyjrzyj się że w tym miejscu gdzie rosły drzewa są prowadzone roboty drogowe i jak można by było prowadzić roboty, gdyby drzewa nie zostały wycięte. Liczy się też bezpieczeństwo dla ludzi które ma się poprawić po przebudowie skrzyżowania. Czy nie jest ważniejszy człowiek, od kilku wyciętych drzew? Zbychu, jak byś wiedział że się przewrócisz i złamiesz nogę, to byś się położył. Pozdrowienia. ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
Wydaje mi się, że nie czytasz co piszę Maćku. Pytałam CO Z TYM WIDOCZKIEM, KTORY JEST OBECNIE?? Sam nie wiesz prawda? Chyba nikt nie wie - jak znam zycie - tak zostanie.
|
|
666 zostaw mi wiad na 7889552 ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
....lub głupota! Chciałby dorzucić jeszcze jeden przykład ludzkiej głupoty i bezmyślności. W sobotę w Będzinie woj. Śląskie został ciężko ranny 2 miesięczny chłopiec w wypadku fiata 126 prowadzonego przez pijanego ojca. Dziecko było przewożone na kolanach matki zamiast w specjalnym foteliku. 25 letnl mężczyzna kierujący "maluchem" zjechał na pobocze i uderzył w słup. Chłopczyk doznał obrażeń główki i w ciężkim stanie został przewieziony do szpitala. Badania kierowcy wykazało u niego ponad 2 promile alkoholu. Matka była trzeźwa. Głupota ludzka nie zna granic. Pozdrowienia.
|
|
To już jest sprawa organizatora robót. Chyba w kalkulowali ukrycie lub zabezpieczenie tego obskórnego widoku w cenę remontu skrzyżowania. Chyba tak nie zostawią. Po co martwić się na zapas, zobaczymy po zakończeniu robót. Drzewa i tak wszystkiego nie zasłaniały, a czerwone budy, to źródło zarobku dla ludzi. Pozdrowienia DiDi
|
|
Czy w Łomży przydały by sie takie rzeczy jak: Fikoland dla doroslych (troche rozrywki ludzie), Jakis nowy klub dla młodzieży do 18 lat (bez alkocholu),metro podziemne, park wodny i inne bajery co wy o tym sądzicie?? Co jeszzcze moze powstać w Łomży ?
|
|
Ja no coś takiego się pisze. Tylko skąd wziąć frajera, co to zrobi? Może jak market się wybuduje to wtedy?
|
|
Mam pytanie którzy mają neta w Nordcomie ? Co sądzicię o tym dostawcy internetu? Ja uważam że za dużo w tym tygodniu niebyło neta zwłaszcza w okolicy godziny 20. Zwłaszcza, że wczoraj gdzieś od 18:30 do jakiś okolic godziny 20 dzisiaj nie było?
|
|
Może w naprawach pozagwarancyjnych są w miarę (biorą za to od cholery kasy, co widać zresztą na rogu Zdrojowej i Kierzkowej), ale jeśli chodzi o naprawy gwarancyjne i wymiany w ramach gwarancji to lekko mówiąc, są do niczego. Co do Uniserwisu, to polecam lekturę mojego tematu: http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=23774&t=23774 Na dodatek ta "miła" Pani, która swoim słodkim pierdzeniem próbuje ugłaskać klientów... rudy błazen z druhem
|
|
- Intelektualista- to ten, który przynajmniej przez dwie godziny na dobę nie myśli o seksie...:-) - Od seksu nikt nie umarł, a może sie urodził właśnie teraz... - Wszystko co w życiu przyjemne - jest grzechem albo powoduje tycie. - Odpowiedzialny seks jest trwałą radością życia, a niodpowiedzialny - tylko chwilą bez wspomnienia. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Do Zbych. Zastanawialem sie nad Twoim przykladem. Lecz to co podales stanowi odstepstwo od reguly, a nie regule. W tym wypadku sad uznal, ze ujawnienie prawdy mogloby wiazac ze zbyt duzymi kosztami (prawdopodobny rozpad rodziny, poszkodowane dzieci itp.) Wedlug mnie tego mezczyzne pozbawiono prawa wolnosci wybory. Jesli chodzi o prawde obiektywna. to jej istota jest jej niezmiennosc. zmianie moze ulec nasze postrzeganie, zbior posiadanych przez nas informacji, ale niezaleznie od zakresu posiadanej przez nas wiedzy prawda wciaz jest ta sama. porownajmy to do kija wbitego w ziemie. Niezaleznie, z ktorej strony bysmy na niego patrzyli, pod jakim kątem, z jakiej odleglosci, czy widzimy go w calosci, czy tylko jego fragment, nic nie zmieni faktu, ze jest on wbity w tym kontretnym miejscu. Dziekuje i dobrej nocy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |