Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koniec kariery Rydzyka |
Mi to nie przeszkadzają pociągi o 8.00 rano i te wasze tory,blokady i td. Ale czemu nie można zrobić tego na poznańskiej tam obok Tartaku tam powini zrobić przeŁadowanie wegla ? zaraz usŁysze że nie ma piniedzy na to ... ehh ta gdzie teraz jest ten zlom bo inaczej nie można nazwać powino coś nowego powstać tak wogóle.. Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koniec kariery Rydzyka |
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A w mechaniaku szok, tylko jedna osoba pisemnych nie zdala - mowie o starej maturze. Zobaczymy jak z ustnymi bedzie
|
|
nudne to ......;] Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
ja wiem, że w mechaniaku jeden poprawkowicz niezdał a pozostali mają do przodu.
|
|
oj takk...uważam ze trzeba wkoncu cos w tej łomzy zrobic zeby ludzie mogli sie bawic we wlasnym miescie i nieumusieli wyjezdzac gdzies, zeby siem zabawic..cokolwiek dla rozrywki?Popieram wsioo pomysły!
|
|
tytuł jest nudny..nic na to nie poradze..hehe, do rzeczy... mam 16 latek i zdołałam zaobserwowac wśród moich rówiesnikow choc i nietyko, ze slowo milosć zmienia swoje znaczenie..nie myslcie, ze jestem jakas dewotka czy cos w tym stylu.co to to nie ja=p Jesli chlopak chodzi z dziewczyna, to zazwyczaj (!!) chodzi mu o jedno (wybaczcie panowie, moze sie myle) , dziewczyny traca godność siebie, oddajac sie bezmyslnie chopakowi..ehh.. Niekcem rozpisywac sie o dalszych losach takich par, bo to nie lekcja do wychowania w rodzinie=p ale mam pytanko.. czy tak nie jest? Czasami tak nie jest, ale chiba to sa wyjatki ;/
|
|
Problem stary jak ludzkość :-). Najpierw chłopakom bardziej chodzi tylko "o to", później kobietom i mężczyznom tak samo chodzi "o to", a jeszcze później kobietom bardziej chodzi 'o to"... i średnia staje normalna :-) Zbych
|
|
..."A co dobrego może wypłynąć z tego, że przyspożę publice wrażeń opowiadając o swoich intymnych sprawach??"... No.. nie wiem....może akurat...;-)
|
|
jak nie ma co robic to sie idzie po sklepach zoologicznych i sie rybki oglada hehehehe :D :P pozdro
|
|
Allinka!Tym Kaziem od wiosennego zakochania był Kazio Kutz.Poniewaz był przyjacielem Starszych Panów zrobili mu psikusa i kazali zaśpiewać tą piosenkę Kucównej(podobieństwo nazwisk).Ja niestety jestem w takim wieku że nawet wiosna nie obudza mnie z zimowego letargu.Wracając do Twoich pasji czytelniczych polecam Miłosza nie tylko poezję z okresu wileńskiego ale bardzo interesująca książkę pt."Ziemia Ulro".Pozdrówko! P.S.Do łomżyńskiego oddziału Związku Literatów przyszedł Kurp i mówi jestem pisarzem , napisałem książkę, prosze o recenzję.Dyżurny poeta ZLP pyta go -prosze pana a na jakiej podstawie określa się pan mianem "pisarz".Niech mi pan powie co pan przeczytał z polskiej klasyki może Mickiewicz może Słowacki może inni?Na to Kurp -panie przecież powiedzialem ze jestem pisarzem a nie czytelnikiem. O jutra ja też bede się nazywał pisarzem no bo przecież tu wypisuje różniste eseje.
|
|
Każdy popiera, nikt nic nie robi! Kasy, kasy trzeba...
|
|
Vectra jest ok!!!
|
|
:) Zbych
|
|
a mzoe cala lomze przerobic na skansen...tak jak w nowogrodzie ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |