Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Radio Maryja- Poseł Bąk |
ja weszłam ale nie wiem jak wyjść
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Radio Maryja- Poseł Bąk |
ja dzis bagaznika nie moglam otrorzyc;/ a taki maly mroz
|
|
Film jest materiałem konkursowym. Nie ma nic wspólnego z wyborami, ale każdy ma prawo interpretować jak chce. Może także mieć określoną opinię dotyczącą treści i aktorstwa.
|
|
A może zaszłaś i nie wiesz co z tym zrobić
|
|
Ehhh... W Gold Finance pocałowałem klamkę:/ Zobaczymy jak pójdzie z Open Finance;> A co Cię Kasiu tak interesuje w tej sprawie???
|
|
zbychu chyba cie z roboty wypier... ze masz taki zal. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Tego naprawdę nie polecam pijak kant i.......
|
|
jaki byś chciał/a dostać prezent na gwiazdkę...
|
|
SĄ DNI,SĄ CHWILĘ ,SĄ LUDZIE I DEBILE - do kaligulik
|
|
Zbychu tez ma warsztat na WZGS
|
|
jak pan Kacper sie dowie zemu robisz tako reklame to masz gwarantowany wpierdol za pomuwienie rudy błazen z druhem
|
|
Cóż, i moim zdaniem pub nie jest najlepszym miejscem na szukanie: ani dziewczyny, ani faceta. Pytanie tylko, gdzie ich szukać...
|
|
dla mnie jest wporzo może nawet u nas takie coś zrobić ???? tylko trzeba mieć koleszke z kamerko i można smigać
|
|
W Łomży nie ma specjalisty od bokserów, są tylko lekarze ogólni od wszystkich ras i mieszańców
|
|
hehe,dobre wariaty ;d
|
|
stare dziady tam chodzo
|
|
Szymonku, wzbogaciłeś właśnie moją polszczyznę. Słówka "kurewnie" to ja jeszcze nie znałam. Swoją drogą, ktoś się postarał...
|
|
Ostatnio pośrednicy/przedstawiciele różnych funduszów emerytalnych walczą o pozyskanie klienta.. Który waszym zdaniem jest najkorzystniejszy...? A swoją drogą to skąd oni mają nasze nr telefonów komórkowych..??
|
|
m1ch4lina !!!!!!!rozsondny nie wie co znaczy pomuwienie!!!!!Jasne..??????? Rozsadny nigdy nie narazi sie na pomówienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jasne???????
|
|
cycolina a mozesz powiedziec gdzie odbywaja sie treningi i ile razy w ciagu tygodnia?wiem ze gdzies pewnie tu pisze ale topic jest stary i baardzo dlugi a i ile jest osob w grupie?
|
|
Najgorsze dziadostwo jakie może istnieć w sieci pozdrawiam Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
domnisoara demolka Czasami wole sie z kimś za przyjaźnić niz być z kimś. Przyjazn ma solidniejsze mocniejsze fundamenty na zbudowanie trwałeo związku.
|
|
areczek uważaj na tej islandi na baltazara Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
moderator forum, Ty sie lepiej idz j. polskiego uczyc. jestes tak samo pi.znieta jak Szczerbatka albo Szymus.
|
|
areczek25 wiecej tranu jedz i żarówke czerwono wkręć bo wpadniesz w depresje z braku słońce
|
|
Natknęłam się przypadkiem na ten film. Może zrobimy coś takiego o naszym mieście? Wystarczy kilka chętnych osób! Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
z wiochy wyszłaś na wiochę wrócisz...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |