piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Niemcy deportują uchodźców?

lomza23 chyba mylisz pojęcia co do pracowników Mosiru, myslisz że są to osoby które pracują tylko na zjeździe? na samym basenie pracuje około 10 ratowników nie licząc obsługi, sprzątaczek, pań w szatni i na kasie. Na nowym basenie będzie jeszcze więcej osób pracowało więc te 50 osób z których robisz swoje cudowne obliczenia to mogą być tylko pracownicy basenu a są jeszcze Orliki, i inne którymi zarząda mosir i ma tam swoich pracowników.
Najlepsze fragmenty twoich wypowiedzi:
"Nie wiem jak jest na basenie, bo jak już na niego idę"
"To samo pytanie do ludzi grających w piłę czy kosza na Orlikach, jak to wygląda tam - czy nie ma problemów z czymkolwiek?"
wnioskować mozna z tego że mało wiesz na temat funkcjonowania mosiru i innych obiektów sportowych jemu podlegających :) są też miejskie ligi w kosza i w nogę przy których tez pracuje kilka osób i chyba nie sądzisz że oni robią to za darmo? ale te twoje 5000 zł zarobków na osobę tak mnie rozbawiło, co trzeba mieć nie pokolei w głowie żeby takie głupoty pisać:) robisz ludziom wodę z mózgu wypisując takie głupoty nie mając żadnych dokładnych informacji na temat liczby osób zatrudnionych w Mosirze. pozdrawiam i zapraszam w niedzielę do budowlanki kibice mile widziani
http://www.mlklomza.ligspace.pl/index.php?mod=Home&ac=Home

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Niemcy deportują uchodźców?

Szczebi, Szczebi, nie bądź taka!

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Re: Niemcy deportują uchodźców?

daj spokój w te brednie ! to tak jak by zesrał się goły na róg stodoły ! .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org