Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ie głosujcie na tych co już byli bo oni się po prostu nie sprawdzili! |
Wchodzi mąż z pracy do domu a na podłodze w pozycji klęczącej żona myje podłogę w skąpym ubranku. Mąż tak patrzy na żonę i po chwili rzuca się na nią. Zrywa jej ubranie na strzępy i uprawiają ostry seks.Po wszystkim mąż wstaje się ubiera, a żona na to: Ale jesteś głupi jak moi koledzy z pracy. Wchodzi facet do salonu z tatuażami i mówi: Chciałbym zrobić sobie taki tatuaż na członku żeby każda kobieta nie mogła się jemu oprzeć. Na co gość od tatuaży proponuje mu wytatuować ferrari.Mija dwie godziny tatuaż gotowy. Po chwili facet robiący tatuaże pyta się czy chce pan jeszcze by wytatuować jeszcze na nim ciągnik. Na co drugi : A po co mi Ciągnik?? A tak w razie ugrzęzło by ferrari w błocie odpowiada ten od tatuaży.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ie głosujcie na tych co już byli bo oni się po prostu nie sprawdzili! |
a Ty chyba nie wmówisz że sprzataczki zarabiają po 5 tys zł :-)
|
|
konrad234561 - weź człowieku przeczytaj ten artykuł i nie broń tego MOSiR-u, bo się ośmieszasz. Wyraźnie jest tam napisane, że zdecydowanie więcej kasy będzie miał MOSiR na pensje dla pracowników w przyszłym roku. Czy tak ciężko czytać ze zrozumieniem? "...Ponad połowę tej kwoty pochłoną wynagrodzenia pracowników, które wraz z pochodnymi oszacowano na poziomie 3 milionów 203 tysięcy 705 złotych. " Czytaj ze zrozumieniem! Nie broń pana Sasinowskiego, bo nie masz za co Go bronić! Ja tylko cytuję słowa jaka kasa BĘDZIE! w przyszłym roku na pensje pracowników MOSiR-u. Co mnie obchodzi oświadczenie z kwietnia tego roku, jak mówimy o przyszłym roku?! Jeszcze raz - czytaj ze zrozumieniem! Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Pracowałam tam kilka lat temu przez miesiąć, więcej nie wytrzymałam. Potem pracowałam w Wiomarze, przez 1,5 roku i pewnie nadal bym tam pracowała, gdyby nie przyjęli mnie do innej firmy. Jaki z tego wniosek? wszędzie jest tragicznie, ale dantex to dno .
|
|
MOSiR jest miejski i sponsorowany przez miasto dlatego mieszkańcy powinni dokładnie wiedzieć na co idzie kasa.I to dokładnie :stadion tyle ,Utrzymanie pracowników( ilu) tyle i tak dalej .A nie podaje się kwotę kilku milionów ale na co,dla kogo ? Czemu nie podają ile zarobili z biletów na basen i gdzie ta kasa.
|
|
na allegro wszystko jest , tak trudno poszukać ?
|
|
¯-:¦:-________◊_________-:¦:-_ *◊*◊*DZIEŃ*«♥»*DOBRY*◊*◊* ¯-:¦:-¯¯¯¯¯¯¯¯¯◊¯¯¯¯¯¯¯¯¯-:¦:-¯ ___ ░██████░_ ░██████░ __░██▓░░▓██__██▓░░▓██░ _░██▓░░░░▓███▓░░░░▓██░ _░██▓░░░░░░█░░░░░░▓██░ __ ░██▓░░░░░░░░░░░▓██░ ____░██▓███░░░███▓██░ __ ░██▓░░▓██░██▓░░▓██░ _░██▓░░░░▓███▓░░░░▓██░ _░██▓░░░░░▓█▓░░░░░▓██░ __ ░██▓░░░░░░░░░░░▓██░ ____░██▓░░░░░░██░▓██░ ______ ░██▓░░░░██▓██░ ________██_██▓░███▌▐█ ______ ███ __██▓███▌██▌ ______ ███ __██▓███▌██▌ ______███______████▐██▌ _____████_____████▐███ _____████___████▐████▐██ ____██████████▐████▐███ ___██████████▐████▐███▌ __███████████████▐███▌ █▐██████████████▐███ █▐████████████████ ███ ██▐██████████████ ███ ███▐████████████ ███▌ ████▐█████████████▌ █████▐███████████ ██████▐█████████ ███████ ██████ *°•ڰۣڿ♥ڰۣڿ•MIŁEGO•ڰۣڿ♥ڰ° ڰۣڿ♥ڰۣڿ..DNIA..ŻYCZĘڰۣڿ♥ڰ
|
|
Zadzwoń tutaj, na dole masz bezpośrednio do wytwórni: MAKBUD Oddział UNIBEP S.A. w Łomży Siedziba: ul. Poligonowa 12, 18-402 Łomża Biuro: 86 218-55-55, 86 218-29-12 Wytwórnia Mas Bitumicznych : 29 767 61 86
|
|
Treść jest ukryta
|
|
mrrr napisał(a): > Witam :) > > Jest ktoś z Rzeszowa ewentualnie okolic?? z takich wioh tuniema !! same miastowe ludzie na tym forze ! i zmiataj bo bana zarobisz za pisanie nienatemat !
|
|
Witam, Mam 2 wolne miejsca do Warszawy. Planowany wyjazd godzina 17. tel. 602 744 754 pozdrawiam
|
|
wymieńcie się telefonami a nie na forum się mizdrzycie..;) no ale tak anonimowo odważniej co nie..? :) przez telef gadka by się nie kleiła :D a na forum - proszę bardzo jacy wylewni...
|
|
Dr.Szparka przyjmuje na ul.Vaginalnej 69. Tak serio,jeżeli z ciążą jest wszystko OK to każdy jest dobry.
|
|
masz nadwagę to się zastanów nad tym problemem no i właśnie jakim sposobem dobrze jest zrzucić parę zbędnych kilogramków ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |