Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
RM- moherowe szambo po komendą szatana |
Dajcie namiary i cene niemoge sie już doczekać...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: RM- moherowe szambo po komendą szatana |
;D Ja też chcę debiutancką płytę oraz prosze o zapowiedz najbliższych koncertów ;d
|
|
Bo nikt inny prawdy Ci nie powie, ot dlaczego :P Zbych
|
|
NEMO napisał: "Jak wiecie przy Teatrze Lalek ma być budowane w tym roku rondo." Jestem w szoku. Od conajmniej trzech lat władze miasta przesuwają termin wykonania ronda na skrzyżowaniu ulic Wojska Polskiego i Poznańskiej, a wypadki i kolizje w tym miejscu to codzienność - nie wspominając o ogromnych korkach, których nie da się porównać do niewielkich zatorów przy Teatrze Lalek. Dlaczego więc jeśli to prawda ma tam powstać rondo? ...
|
|
Boże. Czemu ty tak bardzo nienawidzisz tego narodu |
A ja znam tego typka z Okładki... .
|
|
40 milionowy naród z 1000 letnią historią |
Konarzyce .
|
|
Polskie duchowieństwo 2007 |
Hip-Hop 22 wieku :D .
|
|
Re: Polskie duchowieństwo 2007 |
dź do serwisu RTVi AGD... Zbych
|
|
Vlad: Czy to wina drzew, że rosną, czy też wina głupoty ludzkiej, że nie bierze się tego pod uwagę? Dlaczego to właśnie głupota człowieka ma kosztować wyniszczeniem drzewostanu w mieście? Właśnie tych głupich nazywam delikatnie "kmiotami" chociaż kojarzą mi się mocniejsze określenia:-). Co do tych 50 lat - to masz absolutnie rację: do bezmyślnego zadrzewiania dodać trzeba obłędną meliorację, fabryki bez oczyszczalni i o wiele więcej... ale to nie zwalnia "teraźniejszych mędrków" od myślenia i szacunku do otoczenia - to nadal są "homo sowieticus" i dlatego mnie wkurzają. Pozdrawiam. Zbych
|
|
Ach ten internet... Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |