Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zastam FAJNIE pisał ale został zastraszony |
jasiu, ja wiem - BURACZANY
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zastam FAJNIE pisał ale został zastraszony |
.`Warszawiak.Współczuje mieszkańcom Łomży prezydenta który chętnie korzysta ze społecznych pieniędzy na swoje prywatne cele. -i z wzajemnością.....
|
|
Po wielu poszukiwaniach znaleźliśmy zespół, na którego usługę muzyczną się zdecydowaliśmy. Myślę, ze to będzie strzał w dziesiątkę. Ten zespół to Ostrowscy Band. Zespół nie jest z Łomży, ale warto.
|
|
a ja i tak zagłosuje na króla Juliana! analog
|
|
Nabijać dług ? Myślałem ,że to rola Tuska ? Lepiej wytłumacz jak rozwiązałem to zadanie ? Domyślam się ,że jako inteligentny peowiec mając pytanie i odpowiedź i tak nie wiesz jak wyszło 875 haha
|
|
Oczywiście że wygra Czerniawski to oczywista oczywistość
|
|
warszawiak, ty jesteś tak zjebany w gacie, że nie dość ci było wystąpić pod nowym nickiem to jeszcze ten nick ze strachu wybrałeś taki aby nikt cię broń boże z naszym miastem nie kojarzył jak chcesz prokuratorami straszyć i zaświadczać mając pełno w spodniach? ale już taka natura świadków koronnych incognito...
|
|
jestem niemal pewny
|
|
A zapomniałeś już jak jaruś na wiec wyborczy, który przegrał wydał ponad 60 tyś z pieniędzy podatnika. SAMEMU TRZEBA BYĆ W PORZĄDKU, BY KOGOŚ OCENIAĆ ;)
|
|
60 tyś wiec ? No i druga inteligentna wtopa . Pieniądze na wiec to pieniądze z budżetu partii . A budżet partiom przyznawany jest przez prezydenta . Ostatnio Komorowski podpisał PO 3mln zł a PIS 2,900,000zł . A jak masz jakiś link to proszę bardzo wrzucaj śmiało gdzie to niby Jarosław Kaczyński wziął pieniądze z skarbca państwowego . Myślałem ,ze ministrem finansów jest peowiec i każdą złotówką obraca tusk . A peowca można rozpoznać na kilometr . Po inteligencji rozpoznaje . Zazwyczaj mnie biją na głowę ;)
|
|
Polecam Zespół Magda Band! Już niewiele wolnych terminów na 2011r. Pełen profesjonalizm! Podaje numer: 511 469 175 nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
małe ludzie klakiery tylko takimi małymi ludzmi można sterować na miejscu pana Kołakowskiego sprawdziłbym służbowe wyjazdy pana Mietka do ameryki za społeczne pieniądze w ameryce taki człowiek za takie cos już by był na emeryturze politycznej
|
|
czarny??
|
|
To znaczy półsierota? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
czerwony ze złotym albo srebrny z niebieskim.
|
|
Poseł będzie unikał debaty jak ognia,bo werbalizowanie przemyśleń własnych nie jest jego mocną stroną.Dysponuje co prawda repertuarem sloganików i uogólnień,ale te już się wszystkim osłuchały.
|
|
magdus bij sie o to co ci sie nalezy od panstwa!
|
|
Wyprane_gacie napisał(a): > danciulo jest w czym wybierać.... :D.hmmmm trudny wybór taaaaaaaaa sprowokowany wybor Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
sprawnego,prawnego czy prawego laptopa?a może spawanego?
|
|
No są pewnie wyjątki ;D Ale to już nie ze mną rozmowa ;D ;) Bo ja bym dała do 23 max ;D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |