sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Biskup potępia chrystianizację Polski !

a grata jakieś skoczne kawałki ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Biskup potępia chrystianizację Polski !

myj zęby bo żaden chłopak cię nie zechce

Już tyle przez tyle lat narobił się chłopina więc dajcie Mu PRZEJŚĆ do wiecznej historii na wieki niech odpoczywa teraz w pokoju.

Do malamyszka - dzięki takim ludziom jak ty świat cofa się do epoki kamienia łupanego!!!!

Uważam, że bardziej dzieciom potrzebne przedszkole i hala z prawdziwego zdarzenia niż pałac w rynku urzędnikom. Na wszystko trzeba czasu i pieniędzy. Poprzedniej władzy najwidoczniej zależało na luksusowych apartamentach w rynku i wygodnych fotelach, a nie gminie i mieszkańcach, więc zastanówcie się komu na czym zależy!!!!

O skaka, a co w ramach prowadzenia kampanii jeden z kandydatów obiecał ci stołeczek?

Rahtid to kolejny otumaniony wyborca i pomocnik w kampani "Po trupach a do celu"

Po stołeczki to na rynek a nie w obiecanki wierzycie - żal mi was!!!

sStowarzyszenia,a takim jest EDUKATOR to państwo w państwie i nikt im nic nie zrobi.

Niepoważna firma, że szuka pracowników przez lokalny portal??? Ja słyszałam dobre opinie, mam zmajpmych co tam pracują i są zadowoleni, a że rotacja? ja wiem? duża firma to i ludzi potrzebują i tyle.....

Treść jest ukryta

kaliber45

to co napisałeś o Owczarku bardzo dobrze pasuje do tej rasy.
Owczarek dobrze socjalizowany jest pewny siebie opanowany nie ufny wobec obcych agresję wyzwala tylko w sytuacjach zagrożenia.

Mój Owczarek w okresie szczenięcia doświadczył ataku człowieka kamieniem, i do dzisiaj (8 lat) ma coś takiego że jak ktoś schyli się po kamień on w tedy atakuje.

Bardzo ważne jest aby szczeniaka chronić przed ludźmi nieodpowiedzialnymi żeby nie napisać głupimi.

+++++++++++++++
Szczepienia okaleczają i mordują!
.....
paplak

Ewcia tzn? w Artyscie też jest zawierucha? bo byłam ciekawa jak to się zadziało u nich...

dokładnie tak.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org