Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pane ares,kmiocic i resztta sekty |
a czy warto rzucić dotychczasową pracę i zatrudnić się w P.W.Zieja nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pane ares,kmiocic i resztta sekty |
Nie rozsmieszajcie mnie hahaha *hala inwestycja Unijna a nie tego ***** darmizjada za przeproszeniem *Swietlica w Matwicy tak samo Unia Wiec przestancie pieprzyc farmazony o jakis inwestycjach ktore nie ujrza i nigdy nie mialy zamiaru ujrzec swiatla dziennego To jest rezus, darmozjad pieprzony popiera go tylko stare babstwo zeby sie miedzy poslady wkrecic
|
|
Miło mi że pojawiłeś się jasiu śmietana i mam nadzieję że inni też wrócą. Ja osobiście na jakiś czas jestem przykuty do łóżka , wypadek , a młodzi z rodziny zaproponowali mi do czytania te forum abym mógł zabić czas. Po jakimś czasie zaczęło mnie to bawić a teraz moi ulubieni humoryści z forum zniknęli. Dlaczego i komu to przeszkadzało ? Szczebiotka i szymonek czekam na wasz powrót i zacznijcie znów ze sobą rozmawiać.
|
|
Muzyke to nie wiem skad biorą. A ochrony to tam nie ma wogole albo bez szkoly bo nie potrafia czytac z dowodu. Maszyna co tam stoi to naj naj wieksza porazka!! Ogolenie impreska dla 15-16 latkow POLCJI tam trzeba haha!!
|
|
To barszcz tez mają?
|
|
a mi odradzano Wiktora T. natomiast bardzo chwalili z Piątnicy.
|
|
Wspomnijcie coś o kwocie zadłużenia.
|
|
http:/ /edziennik.bialystok.uw.gov.pl/WDU_B/2010/207/2574/Akt.pdf
|
|
Masakra ...
|
|
kamin60- nie słuchaj na temat tego dysku. Nowe Samsungi są naprawde OK. A ta 9600GT to niewiele lepsza od wcześniejszej. Zasilacz także wystarczy, nie słuchaj tego speca śledczego.
|
|
nie wiem,ale Twój poprzednik tak zrobił :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |