sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przywódca Al-​Kaidy wzywa muzułmanów na Zachodzie do ataków. Już niedługo PO sprowadzi nam 12.000 takich do Polski

szczebiotka ma specyficzne poczucie humoru i tyle ja ją lubię, nikogo nie obraża, bywa zabawna, nie daje się prowokować, za to potrafi doprowadzić do szewskiej pasji sztywniaków i dobrze

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przywódca Al-​Kaidy wzywa muzułmanów na Zachodzie do ataków. Już niedługo PO sprowadzi nam 12.000 takich do Polski

Bo to jest moja szczebusia :):):):):):)

___B___(█)(█)______(█)(█)
__U__(█)(█)(█)_____(█)(█)(█)
_Z__(█)(█)(█)(█)_(█)(█)(█)(█)
I___(█)(█)(█)(█)_(█)(█)(█)(█)
_A____(█)(█)(█)(█)(█)(█)(█)
__K!______(█)(█)(█)(█)(█)
____ZAWSZE__(█)(█)(█)
__O TOBIE_____(█)(█)
____PAMIĘTAM___(█)
◕♥◕

Re: Przywódca Al-​Kaidy wzywa muzułmanów na Zachodzie do ataków. Już niedługo PO sprowadzi nam 12.000 takich do Polski

Papieros elektryczny może być bardzo niebezpieczny. Poza tym krępuje ruchy i musimy być cały czas w pobliżu przyłącza (zasilanie sieciowe) lub nosić ze sobą kilka baterii (zasilanie bateryjne). No i nie wiem czy wiesz, ale uprawnienia SEP wymagane podczas konserwacji i kalibracji.

rudy błazen z druhem

Zauważyłam w Łomży taką pewną analogię. Piekarnia w Amadeusie. Dziś rano chciałem kupic pieczywo na śniadanie. Pani bardzo opieszała, a godzina 7.35. Wiadomu że ludzie do pracy do szkoły itd. Tak jakby mózgu nie miała do myślenia. Czy to wina głupoty czy tego że jeden na drugiego ma wy...ane? Ciasto z kremem pakuje już i po chwili: ale czy to Panu nie przeszkadza że jest z przedwczoraj? Jasne ze przeszkadza! Zatruć się można taką kremówką i to w normalnej cenie. W innych piekarniach przeceniają pieczywo po 17 już tego samego dnia. Normalna praktyka.
Ta piekarnia to przykład tego z czym się spotykam każdego dnia w sklepach i urzędach. Ekspedienci często nie doinformowani, widać ze nie są przeszkoleni do sprzedaży, nawet wody w upale na plaży nie umieli by sprzedać. W urzędach to im się wydaje, że mają immunitety na życie i jak normalny człowiek zajdzie i im pokazuje ze siedzą tam dla niego i za jego pieniądze to zdziwieni wielce. Bo barany ze wsi pojadą i jak pani z okienka i zbruka to łep tulą i z podkulonym ogonem wychodzą. Ja nie wychodze aż nie dostane czego chcę. Zatrudniają po znajomości - sprzataczki kibli myć nie umieją i co gorsza to wydaje się być takie normale tutaj...Ja sie chyba nigdy nie przyzwyczaje.
Jakie wasze odczucia w tych sprawach?

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Temat dla inteligentnych : ....""Zawsze, kiedy piszesz głupie posty
Bóg zabija kotka"...........
.

Poszukaj w necie

nie polecam Adka, polecam siebie, niedrogo, solidnie. mogę wysłać zdjęcie!
diana01 kochana kradniesz mi klientów :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org