Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przywódca Al-Kaidy wzywa muzułmanów na Zachodzie do ataków. Już niedługo PO sprowadzi nam 12.000 takich do Polski |
szczebiotka ma specyficzne poczucie humoru i tyle ja ją lubię, nikogo nie obraża, bywa zabawna, nie daje się prowokować, za to potrafi doprowadzić do szewskiej pasji sztywniaków i dobrze
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przywódca Al-Kaidy wzywa muzułmanów na Zachodzie do ataków. Już niedługo PO sprowadzi nam 12.000 takich do Polski |
Bo to jest moja szczebusia :):):):):):) ___B___(█)(█)______(█)(█) __U__(█)(█)(█)_____(█)(█)(█) _Z__(█)(█)(█)(█)_(█)(█)(█)(█) I___(█)(█)(█)(█)_(█)(█)(█)(█) _A____(█)(█)(█)(█)(█)(█)(█) __K!______(█)(█)(█)(█)(█) ____ZAWSZE__(█)(█)(█) __O TOBIE_____(█)(█) ____PAMIĘTAM___(█) ◕♥◕
|
|
Re: Przywódca Al-Kaidy wzywa muzułmanów na Zachodzie do ataków. Już niedługo PO sprowadzi nam 12.000 takich do Polski |
Papieros elektryczny może być bardzo niebezpieczny. Poza tym krępuje ruchy i musimy być cały czas w pobliżu przyłącza (zasilanie sieciowe) lub nosić ze sobą kilka baterii (zasilanie bateryjne). No i nie wiem czy wiesz, ale uprawnienia SEP wymagane podczas konserwacji i kalibracji. rudy błazen z druhem
|
|
Zauważyłam w Łomży taką pewną analogię. Piekarnia w Amadeusie. Dziś rano chciałem kupic pieczywo na śniadanie. Pani bardzo opieszała, a godzina 7.35. Wiadomu że ludzie do pracy do szkoły itd. Tak jakby mózgu nie miała do myślenia. Czy to wina głupoty czy tego że jeden na drugiego ma wy...ane? Ciasto z kremem pakuje już i po chwili: ale czy to Panu nie przeszkadza że jest z przedwczoraj? Jasne ze przeszkadza! Zatruć się można taką kremówką i to w normalnej cenie. W innych piekarniach przeceniają pieczywo po 17 już tego samego dnia. Normalna praktyka. Ta piekarnia to przykład tego z czym się spotykam każdego dnia w sklepach i urzędach. Ekspedienci często nie doinformowani, widać ze nie są przeszkoleni do sprzedaży, nawet wody w upale na plaży nie umieli by sprzedać. W urzędach to im się wydaje, że mają immunitety na życie i jak normalny człowiek zajdzie i im pokazuje ze siedzą tam dla niego i za jego pieniądze to zdziwieni wielce. Bo barany ze wsi pojadą i jak pani z okienka i zbruka to łep tulą i z podkulonym ogonem wychodzą. Ja nie wychodze aż nie dostane czego chcę. Zatrudniają po znajomości - sprzataczki kibli myć nie umieją i co gorsza to wydaje się być takie normale tutaj...Ja sie chyba nigdy nie przyzwyczaje. Jakie wasze odczucia w tych sprawach? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Temat dla inteligentnych : ....""Zawsze, kiedy piszesz głupie posty Bóg zabija kotka"........... .
|
|
Poszukaj w necie
|
|
nie polecam Adka, polecam siebie, niedrogo, solidnie. mogę wysłać zdjęcie! diana01 kochana kradniesz mi klientów :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |