Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Walcz o wolność słowa lub polegnij ze słowem na ustach. |
sie pomyliłem hhee ŁKS ŁKS ŁKS pasuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Walcz o wolność słowa lub polegnij ze słowem na ustach. |
hehe
|
|
reszta Polski nam wspolczuje takich wlasnie debili jak ty Wiktor! buahaha, masz iloraz inteligencji na poziomie przedszkolaka!
|
|
a ty śnisz?
|
|
Proponuję popytać w szehuanie i w złotym smoku. To punkt wyjścia naszego śledztwa. Warto zrobić jakąś prowokację, zakup kontrolowany etc. Potem można rozpoznać kebaby. Najbardziej podejrzane te na dworcu i mckebab. Mają bardzo drobno mielone mięso. Rozpytać się, można też użyć elektronicznych środków podsłuchowych. Tam na pewno niejeden szwindel ma miejsce. Jak nie twój mruczek to jaki inny kończy jako doner. Szukaj w odpadkach fragmentów futerka, może wąsów, pazurków, może uszko odpadło podczas szamotaniny. Wiem że nie jada się ogona kociego, ale kto wie, może to oferują na allegro dla jakiegoś zdegenerowanego smakosza ogonków. O makdonald można być spokojnym. Znam tam kierownika i wiem, że kocizny nie uświadczysz. Matysiaki sprawdziłbym na końcu. Kiedyś podobno dodawano tam psi smalec, ale po zmianie ekipy już raczej nie ma takich brudnych zagrywek. W grę wchodzi też desant porywaczy spec-komanda KFC z Białegostoku, ale to już trzeba by się kontaktować z organami wojewódzkimi w celu sprawnej lokalizacji futrzaka. Powodzenia.
|
|
GB - suX... DIAVOLO 4life! Najlepsza pizzeria w Lomzy ;)
|
|
Myślę, że osiedle nie ma tu nic do rzeczy. Jakiś czas temu (z nudów) zrobiłem kalkulator i porównanie taryf G11 i G12. Plik jest w excelu, są tam również stawki, opłaty stałe przy liczniku jedno i trójfazowym. Jeżeli chcesz, mogę wysłać Ci go na mail. Pozdrawiam, m
|
|
przejdź się na legionów po tej samej stronie co maxbike
|
|
ewelina na długiej
|
|
w Alior Banku jeśli nie masz dodatkowych opcji to konto firmowe jest bezpłatne i oczywiscie miła obsługa :)
|
|
Dziękujemy Wszystkim za pomoc i wsparcie. http://www.maciekkowalewski.cba.pl
|
|
Citi Alior BZWBK Deutsche analog
|
|
7angelfree (217.98.4.---) Ty beznadziejo chodząca.Nie ćpaj więcej.A od mojego faceta won.
|
|
1)Co zamierza pan zrobić z ogromnym bezrobociem i bardzo niskimi wynagrodzeniami w Łomży? 2)Czy ukróci pan notoryczne łamanie prawa pracy? 3)Czy będą duże nowe inwestycje i nowe miejsca pracy?
|
|
a moze to ja to napisałem :)
|
|
i co myslisz ze ktos z nich ci odpowie? oni nie mają tyle czasu co ty, tylko teraz pewnie liczą pieniązki. A jak juz ktorys zostanie prezydentem bedzie liczyl je dluzej.
|
|
autorze, kot to nie zabawka. Odpowiedzialne osoby nawet zakladają kratki w oknach w lato gdy okno musi byc otwarte. MYsle ze to cie czegos nauczy by pilnowac go bardziej na przyszlosc. Oczywiscie zycze znalezenia.
|
|
W unikacie imprezy są ok. dj`e z warszawy. Wcześniej tam nie chodziłem. Ale muza jak najbardziej ok i mozna sie dobrze pobawić
|
|
A zadawali ludzie takie?Zacytujcie odpowiedzi
|
|
6.80 zl wystarczy jak na poczatek za godzine
|
|
w soboty pol godziny dla szefa darmowj pogadanki do końca grudnia tylko pózniej na wiosne jestem pewien na bank
|
|
§ 1. Tygodniowy czas pracy łącznie z godzinami nadliczbowymi nie może przekraczać przeciętnie 48 godzin w przyjętym okresie rozliczeniowym. czyli sumując 48h i 4 tygodnie-192 godziny Czyli pracując 192 godziny(ustawowo)zarobimy licząc te 6.80 na h podane przez Autor: 7angelfree (217.98.4.---)-wyniesie nam w sumie: 1305,6zł No jak na Łomżę nie jest TRAGICZNIE! Oczywiście jeżeli jesteśmy zarejestrowani
|
|
Co prawda samochód to nie wszystko, ale mówi o osobach na takich stanowiskach wiele. Obrazuje to majątek i coś nie coś mówi o kandydatach. Oczywiście ważne jest jakim kto jest człowiekm, ważniejsze niż samo auta i to jest prawda. Jednak jeśli prezydent jeździ maluchem prywatnie to jakaś żenada. Tak więc: p. Czerniwaski - honda accord ( około 15.000 złotych) p. Zaremba - opel astra ( około 10.000 zł) p. Brzezinski - kia ( niestety nie znam wartości) p. Piorunek - niestety nie wiem, bo często jest przez kogoś podwożony co świadczy o jego wizerunku dość dobrze, zazwyczaj dobrymi samochodami. p. Grodzki Grabani - Tico ( wartość chyba poniżej 5000 zł) p. Grodzki - Nissan Maxima( chyba, wartość około 50.000-60.000) To ciekawe chociaż o niczym innym nie świadczy jak tylko o tym kto ma jaki samochód, w sumie nie jest to ważne, bo można na fure wziąć kredyt. Z drugiej jednak strony pokazuje to kto po co idzie do polityki. Pozdrawiam. Co o tym myślicie.
|
|
no nie masz racje ale dolicz sobie dojazdy np do kolna w kolnie zaczynaja prace o 6 rano. na wiosne bedzie robiony nabór do firmy PBK Łomża sp. z o.o. Adres Sikorskiego 156 Kod pocztowy 18 -400 Miejscowość Łomża Województwo/Kraj Podlaskie/ Polska znam ludzi przy łopacie zarobisz na dziendobry 1850 zl tylko z tego co sie orientuje nabór odbyl sie w tym roku w Powiatowy Zarząd Dróg w Kolnie za dzien urlopu dostajesz 120zl jak ostro pada a le widzisz to dopiero na wiosne.
|
|
Ależ ja doskonale znam temat 7angelfree /tylko kto płaci za czas na dojazdy? To jest jakiś problem!
|
|
Jakby co to mam na sprzedanie nowa zewnętrzną kartę TV firmy manhattan w atrakcyjnej cenie. Sprzęt jest nowy nie uzywany. ( http://www.manhattan-products.com/en-US/products/6601-hi-speed-usb-2-0-analog-tv-stick )
|
|
"§ 1. Tygodniowy czas pracy łącznie z godzinami nadliczbowymi nie może przekraczać przeciętnie 48 godzin w przyjętym okresie rozliczeniowym. czyli sumując 48h i 4 tygodnie-192 godziny Czyli pracując 192 godziny(ustawowo)zarobimy licząc te 6.80 na h podane przez Autor: 7angelfree (217.98.4.---)-wyniesie nam w sumie: 1305,6zł No jak na Łomżę nie jest TRAGICZNIE! Oczywiście jeżeli jesteśmy zarejestrowani" ////////////////////////////////////////////////////// zapomniałem dodać i jeżeli nie mamy rodzin na utrzymaniu patrząc na to okiem pesymisty dniówka wychodzi nam około 43.5 zl/ mając zonę i dziecko czeka nas śmierć głodowa/
|
|
idąc "pesymistycznym tropem"na członka 3 osobowej rodziny wychodzi 14,5zł dziennie! a ile mają zasiłku ....???
|
|
Jest jeszcze ktoś kto ma zbędne sadzonki ?? :))
|
|
Zapomniałeś jeszcze o nowym Audi A4 Pana Zajkowskiego - wartość ok. 100.000 zł. Nie wspomne o autach kandydatów na radnych. Najbardziej wyróżnia się chyba Pan Dariusz Makarewicz ze swoim Lexusm LS460L - wartość ok. 400.000 oraz nowym BMW 320. Po co tacy ludzie pchają się do rady?? Te pieniądze chyba na paliwo mu starczą. Nie lepiej dać szansę komuś kto naprawdę potrzebuje pieniędzy?? Takie jest moje zdanie.
|
|
Osoby publiczne znając drażliwość tematu raczej unikają powodów do tego by o tym mówić i jeżdżą czymś co nie jest powodem do zazdrośći - choć stać ich z pewnośćią na dużo więcej
|
|
to chyba nie Darka samochody tylko jego ojca
|
|
No jak tak patrzę na pseudonim, to może i najmądrzejszy, ale niedoinformowany. a o a4 to się zgodzę.
|
|
Nie znam Pana Darka osobiści i jego ojca. Jednak mając takie posiadłości w Łomży i tak drogie auta nie sądze żeby te stanowisko było mu potrzebne. Dajmy szansę młodym! Ci co się dorobili niech nie będą tak zachłanni.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ktosiu cosiu-myślę że sam potrafisz to obliczyć! 7angelfree -niestety masz rację WYZYSK,WYZYSK i jeszcze raz WYZYSK!
|
|
7angelfree =czy podwykonawca był z Łomży?na jakich warunkach pracowałeś?
|
|
uważaj bo odpowiedzą....
|
|
ja nic nei sądze wchodząc tu raczej myslalem ze ty masz cos do powiedzenia na ten temat
|
|
Tu nie chodzi o to czym kto jeździ bo to nie jest dobra miara. Jednak cofnijmy się o jedną kadencję wstecz. Prezydent Choiński - jeździł Fordem Focusem - obecnie nowy VW Passat Prezydent Sroczyński - jeździł Toyotą Avensis - obecnie Mazda CX-9 Jak widać przez te lata zarobili sporo kasy jak stać ich na takie luksusowe samochody. Ludzie pracują po 12 godzin dziennie i mogą pomarzyć aby kupić jakiś samochód za 10.000 zł nie mowa o 100.000 zł
|
|
Odpowiedź jest prosta. Chciałbym kandydować do rady miasta albo i nawet na Prezydenta. Jednak koszt kampani wyborczej nie jest dla ludzi skromnych i ubogich...
|
|
ok . więc do kitu :)
|
|
basen litwa druskienniki
|
|
ale Ty dowciapny uhhhh... sam jesteś z manhatanu... ;p ;p
|
|
to moze gory? schronisko kamienczyk w szklarskiej porebie, cudowne miejsce kilka metrow od wodospadu...albo szczawnica, jesienia jest tam przepieknie...polecam
|
|
Zostałem policjantem :D Złożyłem podanie w kwietniu a dziś już miałem ślubowanie:) Życzę wytrwałości !!!
|
|
dalo i to duzo np czy sa wyplacalniiiiiiiiii
|
|
dzięki ale chodzi bardziej o spokój, o to aby oderwać się od wszystkiego jakieś 2, 3 dni. coś wypić, spędzić czas z grupą ok 20 osób, poszaleć.
|
|
5:1 http://www.lks.4lomza.pl/
|
|
uczciwosc i ksiadz to dwie sprzeczne sprawy...a jechal malutkim maruti bo akurat bejca miala przeglad i zmiane opon na zimowe,dali takiemu zastepczy.,.... ;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
A dla mnie Admin (jeśli jest tutaj taki) jest zwyczajnym śmieciem, nierobem i totalnym kretynem że nic z tą szczebiotką i jasiem śmietaną nie zrobił.!!!!!!!!!
|
|
Co sądzicie o E-papierosach , i gdzie można kupić wkłady do nich w Łomży ?
|
|
w biedronce
|
|
http://pokazywarka.pl/4nlwpc/
|
|
Polityka zawita ponownie już 26.11.2010r. a w najbliższy piątek zapraszamy na :
|
|
jakie papierosy elektryczne jakie kropelki haloł?? wystarczy pstryknąć palcem postawnowic ze sie nie pali i to wszystko. Po kilku dniach poczujesz ulge i nie siegniesz po ani jednego. I wtedy będziesz sie smial z tego ze myslales ze zucenie palenia to cos trudnego.
|
|
Taka prawda lomzerman nie chce nikogo obrażać, ale patrząc na tą drużynę to jest piłka amatorska. Ale brawo dla nich za chęci.
|
|
A mi się wydaje że tak obsługa to chyba tylko u nas w Polsce jest. W Szwecji np. klient nasz Pan. Czy to w urzędzie, czy w zwykłym sklepie Panie zawsze miłe uśmiechnięte, doradzą idą na rękę. A tu zajdź do jakiejś instytucji np. z niedokładnie wypełnionymi dokumentami to cię ze świstkiem odprawią. A jeszcze jak im przeszkodzisz w piciu kawki to ci z mordą wyskoczy i w tedy to już na pewno nic nie załatwisz chyba że czekoladki przyniesiesz. Czasami też myślę że takie zachowanie jest spowodowane zarobkami. Nie oszukujmy się, nasze Polskie zarobki nie dorównują szwedzkim. Ostatnio słyszałam w Tv że jesteśmy 40 lat za Szwedami. Także z zarobkami. Tam zwykła ekspedientka zarabia ze 3x więcej od naszej. Reasumując czasami musimy zrozumieć te kobiety które chcą osiągnąć ten wiek emerytalny pracując w osiedlowym sklepie i w końcu w domu z wnukami posiedzieć. Nie mam na myśli że mamy tolerować chamstwo jasne że nie. Jeżeli jakaś młoda siksa jest bezczelna i robi nam łaskę podając nam chleb to trzeba na to jakoś zareagować. Takie jest moje zdanie. Wszystko zależy od zarobków.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |