Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
IMIGREJSZEN |
Są bardzo podobnę , projektowało je te samo studio niestety się nie przyłożyli do tego.Szkoda też , że imiona też do polski nie pasują .Ale widać PZPN nie protestował bo Lato był bardzo zadowolony na dzisiejszej prezentacji.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: IMIGREJSZEN |
jezeli kupisz malego szczurka to bedzie normalny jak go oswoisz ale jak kupisz wieksze szczurzysko to bedzie słabo.. idz do sklepu i spytaj sie kiedy beda male szczurki i se wtedy kupisz:)
|
|
PZPN-owi wszystko jedno, byleby wypłata była na czas. Nie przeszkadza podobieństwo, ale za to, pewnie było tanio. Cóż to, PZPN-owi nie przeszkadza nawet flaga odwrotnie, heh...
|
|
www.garbulski.pl plecam!!!
|
|
flaga na strojach zawodników...
|
|
dzwoń po pały i rób raban !
|
|
do kempa U mnie w KWP jest tak dostajesz skierowanie na WKL pierw jest PZP wynik po jakiś 2h po testach, jeśli zdane to pisze psycholog na odwrocie karty zdolny i przybija pieczątkę(tylko że opinie wystawia ci w innym dniu ta opinia potrzebna Ci jest do lekarza psychiatry) z tym się zgłaszasz do WKL o wydanie obiegówki i ganiasz po lekarzach aż właśnie do momentu psychiatry. Pozdrawiam.
|
|
Polecam siódemkę !!!
|
|
Daewoo Nubira II Kombii 1,6+ gaz za 6500zł 2000r
|
|
Ja również zbieram
|
|
Taborety to ty możesz sprosić, z pewnością nie zbraknie wśród twojej świty. v
|
|
Dziekuje tym, ktorzy odezwali sie na e-maila dostalam ich kilkanascie prawie wszystkie ze zdjeciami, mam nadzieje, ze sa to ich wlasne zdjecia, bo o taki typ faceta wlasnie mi chodzilo , niedlugo bede na nie odpisywac pozdrawiam i czekam na jeszcze i nie jest to zaden kit jak ktos wczesniej napisal i nie probuje na sile uszczesliwic kolezanki, wprawdzie sama nie prosila mnie o to, ale wiem ze czuje sie samotna i chcialaby znalezc wielka milosc, wiec pomagam jej w tym, a to, ze ma tak duze wymagania odnosnie wygladu to juz nie moja sprawa(kazda ma swoj ideal) moze kiedys spotka blondyna i zakocha sie na zaboj, kto wie!!! poki co marzy jej sie typ poludniowca, nie wiem dlaczego, i nie jest to moja przyjaciolka tylko kolezanka, kiedys pracowalysmy wspolnie, ale do dzis mamy ze soba kontakt i nie moge jej zabrac na impreze zeby tam sobie moze "cos" brzydko mowiac znalazla, bo nie biegam na imprezki.Swoje juz wybiegalam, a moja kolezanka tez nie jest typem imprezowiczki. To sa odpowiedzi na wszystkie watpliwosci na pytania zadane przez was!!! Pozdrawiam rudy błazen z druhem
|
|
v
|
|
MAMAŁYGA BAUBAUHAUHAUB dobre MR X dobre :)
|
|
CO TO ZA ***** na tle forum , co sie dzieje , jak juz chcecie jakos laseczke dac to tak zeby bylo cycki widac :)
|
|
mam bardzo duze wymagania sprzętowe :) bez zdjecia nie biore udziału w sztafecie
|
|
Pomagamy i MY. Zapraszam wszystkich na Łomżyński Portal Osób Niepełnosprawnych , gdzie już wkrótce będzie można zakupić prace rękodzielnicze wykonane przez uczestników Warsztatu Terapii Zajęciowej w Marianowie. Część środków pozyskanych z aukcji przeznaczona zostanie na rehabilitację Maćka Kowalewskiego. http://nasz-cel.pl
|
|
Zoptymalizowana pizza Czy wiesz jaki ser dostajesz na pizzy? Jeżeli to pizza z sieci pizzerii lub mrożonka to można być pewnym, że to wyrób seropodobny. Normalny ser robi się z mleka. Na różne sposoby (dodatek enzymów, zakwaszenie, podgrzanie) wytrąca się z mleka białka i tłuszcze i powstaje ser. W zależności od rodzaju sera do wyprodukowania 1 kilograma potrzeba od kilku do kilkunastu litrów mleka. Wyrób seropodobny (tzw. ser analogowy) produkuje się z rafinowanych olejów roślinnych, białek mleka, mleka w proszku, skrobii kukurydzianej, pszennej lub ziemniaczanej i innych substancji. Dzięki takiej technologii wyrób seropodobny jest dużo tańszy od sera (około 10 zł za kilogram). Do wyrobu zwykle używa się rafinowanego oleju palmowego bo jest wyjątkowo tani (aktualnie w hurcie mniej niż 3 zł za kilogram). Nadmiar tłuszczów to nic dobrego, w tym szczególnie rafinowanych olejów, a zwłaszcza palmowego jeżeli wierzyć ostatnim doniesieniom naukowców. Okazuje się, że idziemy z postępem i można jeszcze taniej i w ogóle bez mleka [url}http://www.czarnarzepa.pl/2010/05/zoptymalizowana-pizza.html i wszystko jasne oni dają tyle tego "sera" bo on jest robiony z margaryny .......smacznego.
|
|
|
ostatnio ruscy TUPOLEWA pomylili z UFO ! przestan wierzyc w ufo ;P
|
|
ewentualnie info. komus kto jest zainteresowany wynajeciem, podam na pub9-ka@wp.pl :)
|
|
Do 23Emilka: Nie da się zjeść ciastko i mieć ciastko. Trzeba czasem wybrać.
|
|
Hezjot bardzo przykry jestes;/ a myslales, ze bedzie smiesznie?
|
|
Zapraszam na http://nyska.systempartnerski.pl/rachunki_firmowe.html Znajdziecie tam oferty różnych banków, w których można założyć konto firmowe i nie tylko ;) Zawsze można wypełnić formularz online (do niczego nie zobowiązujący) i rozwiać swoje wątpliwości Pozdrawiam
|
|
W/w firma korzystając z pośrednictwa Urzędu Pracy dość często zgłasza chęć zatrudnienia nowych pracowników. I to na różnych stanowiskach. Czyżby ten fakt świadczył o tym, że ludzie wymieniają się tam zbyt często? Jeśli tak, to jaka jest tego przyczyna?
|
|
sonata jedwabne-był ktoś tam na sylwestrze? jak tam jest??
|
|
Nie polecam tej firmy kilka razy w mieśiącu sprawdzają alkomatem na początku zabiora ci 200zł jak cie złapią robota po 12 godzin dziennie plus soboty 1500 na reke szef potrafi wyzwac od niewolnikow i tym podobne ogólnie roboty drogowe kanaliza kładzenie asfaltu. Jak na prawde nie masz środków do życia to idż ale tak to nigdy żebyś sie trfił do takiej pracy
|
|
A KTÓRY SZEF CHCE PIJAKÓW ZATRUDNIAĆ?????? GDYBY COŚ CI SIĘ STAŁO TO KTO ZA TO ODPOWIADA, PYTAM SIĘ NO KTO???? JA BYM CAŁĄ WYPŁATĘ ZABRAŁ ZA WÓDĘ I WYWALIŁ NA ZBITY PYSK!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |