sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Boga nie ma. Księża oszukują Polaków."

Jak ktoś będzie miął jakieś ***** wonty co do ŁKS ŁOmża to do mnie

Odpowiedz na tę wiadomość

paplik znasz mnie trochę, znasz moje poglądy, widziałeś co piszę

MarCo: nie wypowiadaj się na tematy na które nie masz zielonego pojęcia. Nie gadaj głupot, że przez "szalikowców" nie można z dziećmi przychodzić bo się nasłuchają słowek na "K" i "CH". Na meczu z Drwęcą NML nie było młyna (protest) i w życiu w ciągu 90 minut nie nasłuchałem się tylu wulgaryzmów od tzw. pikników. Co do odpowiedzialności zbiorowej to jak Ci się tak podoba wprowadz ją sobie w domu "obrońco uciśnionych". Cieszy mnie fakt, że już nie przychodzisz na stadion, takich ludzi napewno tam nie potrzeba. Bez pozdrowień.

PS. Kibice z Olsztyna nie specjalnie podpalili krzesełka. Zapaliły się one od stroboskopów. Tyle.

.

Re: "Boga nie ma. Księża oszukują Polaków."

666 - po pierwsze nic nie pisałem o znaku STOP. za przestrzeganiem tego znaku jestem jak najbardziej za...
jeśli chodzi o te 3km/h to było wg wskazań radaru. Te 3 km/h to był tylko pretekst do zatrzymania. Znając swojego brata domyślam się, że miał nie zapięte pasy bezpieczeństwa - I ZA TO JEST NAJPRAWDOPODOBNIEJ TE 100 ZŁ MANDATU. Ale zatrzymali za "przekroczenie prędkości" - bo wątpie, że widzieli niezapięte pasy. Wkurza mnie w naszej "kochanej" policji, że chowają się jak "gówniarze z papierosami" za krzakami ze swoimi "suszarkami".

Też jak Wy nie lubię głąbów ścigających się po mieście i łamiących przepisy gdzie się da... Ale już nie raz widziałem jak "kochana: policja nawet nie ruszyła za takimi (widać mają dla kogo żyć....:) )

Z drugiej strony pomyślcie ile jest znaków ograniczających prędkość w miejscu gdzie można by było jechać trochę szybciej. Ilu znaków brakuje w miejscach gdzie powinny się znaleźć....

rudy błazen z druhem

Pamiętam jak mój znajomy z Jedwabnego bał się zajrzeć do lodówki bo co by nie włączył radio,telewizor,komputer to wszędzie tylko o Jedwabnem ....dla mnie jest to jedna z tragicznych historii wojennych ,zastanawia mnie dlaczego tak ją rozdmuchano i żal mi jest tych bogu-ducha winnych ludzi którzy 10 lipca boją się zajrzeć do lodówki

Pewnie wielu się narażę, ale skoro piłka nozna wywołuje tak wiele agresji i brutalności, to widocznie powinna byc całkowicie zlikwidowana (szczególnie zawodowa), a pieniądze przeznaczyć na rekreację i dostęp do sal gimnastycznych i basenów zwykłym ludziom. Co z tego sportu wyczynowego kiedy prawie 80% młodzieży ma wady postawy i kregosłupa? Mecze powinny się rozgrywać tylko takie jak np: adwokaci kontra lekarze i inne całkowicie amatorskie. Na sport wyczynowy marnuje się grube miliony, handluje zawodnikami, robi przekręty, i jaki z tego pożytek? A szkody są coraz większe i to nie tylko materialne, bo teraz żadnego uczciwego sportu już nie ma więc czego chcieć od kibiców?

Zbych

Bóg jest ale... Księża wypaczyli jego obraz

Zbychu, popieram. I powtórzę jeszcze raz, że czas skończyć z chuligańskimi ekscesami na stadionach prowokowanymi przez bezmózgowych pseudo kibiców. Ponieważ bezmózgowie jest nieuleczalne, jedynym rozwiązaniem jest wprowadzenie dla nich zakazu wstępu na obiekty sportowe, oczywiście dożywotnio.

Jutro na bank jest w rampie od 14(chyba) i wjazd kosztuje 5, a o innych nie słyszałem.

Hahaha no ja też tak zrobie że ukaradli mi rower ~!~ znaki szczególne:
-Kierownica z prawej
-Rosyjskie tablice rej.
-Kolor złoty(nie pozłacany!!)
-Styłu rozbite jedne światło
-Bite numery seryjne !
O nieuczciwego lub złodzieja prosze o zgłoszenie się do radia maryja w siedzibie radia Łomża Nagroda bedzie płyta Rap Eskadra 2 :-)

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Łomża to nie Warszawa.

Romi

Słuchajcie, a może opiszmy swoje znaczące i ciekawe sny (jesli nie będą zbyt osobiste). Podobno sen to drugie nasze życie i wiele dla nas znaczy, więc może? (są specjalne warsztaty tzw "świadomego śnienia" - oneironautyczne).

Nic wielkiego to jest: trochę słów, trochę snów, trochę łez

Zajebisty plakat !!!!

MarCo:
napisze chamsko, ale coz tam:
nie byles, nie widziales, nie wiesz, nie *******....
Tyle....
Nie jestes kibicem, g.... ci do tego, nie chcesz chodzic nie chodz, ale jedno najwazniejsze nie przeszkadzaj...
Przez taka demagogie Twego typu wiele rzeczy ma sie nijak do rzeczywistosci. Najlepiej wszystko pozamykac i patrzyc jak jest fajnie. Bo bezpiecznie. Bo MarCo sie boi na mecz isc....
A wszyscy tez powinni sie bac...

Gratuluje pomyslu.

"Pytam, jakim to prawem zabraniasz mi wypowiadać się na temat tak niezwykle ważny dla miasta? Napisałem wyraźnie, że od pewnego czasu nie chodzę na mecze."

Nie zabraniam.. To Twoje ubzdurane zwidy. Prosze tylko o tyle, zebys nie wypowidal sie na temat, ktory Ciebie nie dotyczy, bo przeciez na mecze nie chodzisz...

"Jak np. wyobrażasz sobie pobyt na stadionie z nieletnim synem, gdy zewsząd sypią się „k” i „ch”? Ten temat dotyczy także mnie, chyba że ten stadion jest twój prywatny,"

"Stadion nie jest moj prywtny", a z juniorem miom wyobrazam sobie pobyt na tym obiekcie, a Twoje zastrzezenia nie przeszkadzaja mi...

"Jeszcze jedno, jeśli większość nie potrafi sobie poradzić ze znikomą mniejszością, to niech… cierpi i nie biadoli na swój los, albo weźmie się do dzieła, by to skutecznie zmienić. "

Widze ze Ty sie wzieles do "dziela". Pisac..... potrafisz, wiecej, niebardzo. Co z tego. Ja nie chce cierpiec, bo takie jest Twoje zdanie, ja sie z tym nie zgadzam. Ja chce ogladac mecze i mam w d... co mysli MarCo na temat odpowiedzialnosci zbiorowej, bo tym mi to pachnie...

ps. jakim tonem ??? czy cos nie tak zaakcentowalem? polozylem nacisk na jakies zgloski, ktore mogly wywolac agresje, lub poczucie zagrozenia Twojej osoby. Pls pokaz mi gdzie moj TON nie jest "wlasciwy: ?

Zbych , lubię czytać Twoje posty , bo piszesz je na poziomie i ciekawie , ale łomżyńskiej piłki kopanej będę bronił , bo to moje hobby i z niecierpliwością czekam na każdy mecz. Bywało i tak , że oglądało się mecz zza ogrodzenia , bo nasz stadion był zawieszony. Każdy ma jakiegoś bzika , ja akurat między innymi takiego. U mężczyzn , szczególnie tych młodych , w genach zakodowana jest walka i często uzewnętrznia się to na stadionach pod wpływem emocji boiskowych. Należy tylko zapewnić odpowiedni poziom bezpieczeństwa na stadionie wszystkim tam obecnym. Jest to też biznes i rozrywka. Tak było , jest i będzie i radosne posty antypiłkarskie młodych niezainteresowanych nie będą miały wpływu na dalszy bieg wydarzeń w tej dziedzinie.

Bóg w dupie ma czy w niego wierzymy czy nie

Panowie , panowie spokojniej wyluzujcie bo niedługo na tym forum i przy tym poście (temacie) jakiego jestem autorem wybuchnie ogólno społeczno-kibicowo-piłkarska wojna :) a tego wszyscy nie chcemy. Jedną wojnę mieliśmy wczoraj na stadionie i ona niech wystarczy na ten tydzień w zupełności. Zapraszam do dalszej dyskusii. Pozdrawiam.

BUNKIER

Prima Aprilis już było.

Zbych

Re:

kto chciał wiedziec i troszke sie pofatygował to znalazł info i był na miejscu !! (tak jak ja) trzeba sledzic to co sie pisze na forum i ci ktorzy chcieli by byc by byli na miejscu !! (ale zgadzam sie info mogło byc kilka dni wczesniej)
imprezka była naprawde fajna !! pełna mobilizacja organizacja !!! a przede wszystkim bardzo mili ludzie !! atmosferka była naprawde super !!! do zobaczenia na nastepnej tego typu imprezie !!!
jeszcze raz podziekowania dla organizatorow !!
pozdrawiam
Zurek

adamus mądrze prawisz ...
Mówisz marto o trawnikach - wszyscy znamy całą masę przypadków, kiedy wyprowadzanie psa kończy się na otwieraniu swojemu pupilowi drzwi od klatki schodowej - i wówczas taki piesek załatwia potrzeby w miejscach niekoniecznie trawnikami zwanymi.
marta nie wiem czy masz dzieci ? Ciekawe jakbyś zareagowała gdyby Twoje dziecko w piaskownicy wsadziło rękę w psią kupę albo bawiło się piaskiem, w którym przed chwilą owczarek bądź inny pies niekoniecznie w wersji big oddał mocz? Ciekawe też, ile razy Ty marto musiałaś z wątpliwą przyjemnością wyłuskiwać zawartość bieżnika Twoich butów - zawartość na którą natrafiłaś na środku chodnika. Przyjemne doznania ? Nieprawdaż ?

Romi

Czytam forum łomżyńskie i widzę co dobrego wypisujecie o policji. I nic dziwnego gdy na stadionie w imieniu prawa młócą Was po plecach, mają okazję, bo policja też czyta wiadomości na forum i mają okazję wtedy na Was wyżyć się. Dla Was najlepiej gdyby policja nie istniała wcale, mielibyście pole do popisu na stadionie, na mieście lub na dyskotece Nie czepielaby się Was niewiniątek za niezauważanie znaku "Stop", za wyprzedzanie na przejściach, za nadmierną prędkoość w mieście i poza nim, no i moglibyście w kulturalny sposób w spokoju dopingować na meczach ŁKS-su. Wszystkiemu winne są media i policja, Wy święte niwiniątka. Jeszcze za dopingowanie swojej drużyny każecie sobie płacić, bo czyż nie jest zapłatą darmowe wejście na każdy mecz ulubionej drużyny. Jak byście zapłacili za każde wejście na mecz to i poszanowalibyście to co jest na stadionie, bo i Wasze złotówki zostały tam zainwestowane.

Pozdrowienia.

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Reklama ?
Wydaje mi się że reklama wiąże się z jakimiś zyskami, działalnością komercyjną i zarobkową. A ja jestem amatorem. Fotografia to dla mnie wielka frajda i nic z tego nie mam, więc jaka to reklama? Chciałem po prostu podzielić się kilkoma chwilami uchwyconymi wczoraj na koncercie w parku.

Racja chodniki i trawinki powinny być OCZYSZCZONE a więc...miotełka w dłoń i sprzątaj:)

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=49715567 <==-- buy it :D !!!

Zbych

Raver jasne ze by chetnych sie znalazlo. Napewno opory by były ze strony firm świadczacych uslugi za gotówkę, więc musielibyśmy bardzo dobrą ekipę zebrać i mocną, aby wytrwać w pracach nad tym projektem. Trzeba by było dtrzeć do osób pracujących nad tym przedsięwzięciem na podkarpaciu. Wladze zainwestowały tam około 200 tyś pln, myśle że zamiast remontu kolejnej kamienicy w łomży można by było taki projekt stworzyć w Łomży. To napewno by przyciągneło młodzież do miasta, a i powstały by nowe caffe internetowe, z prawdziwego zdarzenia, gdzie mozna pocyztac ksiazke, zjesc ciacho, wypic kawe. Teraz niestety caffe inetrenet to tylko komputery, xero i czasami jakas butelka napojuw lodowce.

BÓG JEST !!!

Ja mam dwa rachunki w roznych bankach internetowych, kiedys tak robilem ze z mBanku przelewalem do drugiego kase, aby moc wyplacic z bankomatu bez prowizji, bo w Łomży bankomatów jak na lekarstwo. Moze sie to kiedys zmieni.
Ludzie bedac w szoku nie tylko podadza PIN, ale odszukaja PESEL, NIP i inne wazne dane aby sie uchronic, a tym samym pograzyc....

BÓG JEST ! PROBLEM W TYM, ŻE JEST ******** SAMOTNY...

Szkoda, że anteny nielegalne i bez atestów. Tylko czekać, aż się URTiP przyczepi. ;)

A sama idea bardzo dobra. Poblokowane wszystko oprócz WWW - ale czego wymagać od darmowego internetu.

A co do samej Łomży - taka sieć wymagałaby rozplanowania i... finansowania. Łącza darmowe nie są. A pomoc już by się znalazła (khem). ;)

jestem podobnego zdania, zdjęcia bardzo ładne ... ponieważ canonik eos300 to bardzo dobry sprzęcik.
Ale szczerze powiedziawszy, wolałbym zamiast zdjęć - nagranie audio, a najlepiej audio-video.
Niestety nie mogłem być na tym koncercie, czego niezmiernie żałuję. Słyszałem, że był więcej niż dobry.

Pozdrawiam miłośników klasyki...

Witamy lokalnego psychotpatę

To pewnikiem jakisik spisek "pana z canonem" z redaktorem serwisu... :D

.

kiedys szedlem Starym Rykiem w poblizu Pubu" Pod Papugami" i jakas malolata jadla lody, po czym oczywiscie rzucila papierek na ziemie. Jak ja pogonilem to za papierkiem biegala przez pol ulicy. Wyjasnie, ze wial dosc silny wiatr. CIekawe na ile przyswoila sobie te lekcje. Dalem ja calkowicie gratis. ;)) :D

A ty Judaszu pier@**do...ny nawet nie poparłeś BOGA w tym wątku, Jego istnienia

Lipna majówka.

.

W stokrotce to chyba wszedzie (oprocz IN MEDIO) zaplacisz karta wiec ja nie widze potrzeby. Podobnie w 4plus. Nie szukaj problemow tam gdzie ich nie ma.
Tak na prawde problemem jest brak bankomatow sieci Euronet (obslugujaca Mbank). Ja pieniedzmi zagluje tak ze prowizji w bankomatach nie zostawiam.
Mam konto w Kredyt banku (mam dostep via net, kb24) oraz w Mbanku i jakos sobie radze. W kredyt banku przelewy sa nawet tansze niz w mbanku (kb - 40gr, mbank - 50gr).
Dla tych ktorzy chca miec bank internetowy, bankomaty w calej Polsce, bezplatne wplaty w najwiekszej sieci bankow w Polsce - Inteligo. Troszke wieksze oplaty niz w Mbanku ale w pewnych sytuacjach i tak sie kalkuluje.

A co do kolejek - w wiekszosci wina ludzi i ich glupoty. Niektorzy zamiast regulowac rachunki poprzez polecenie zaplaty czy z domu (taniej + wygodniej + szybciej) wola stac w kolejkach i placic haracze dla poczty. A 15 kazdego miesiaca to standard w Polsce, wszystko na ostatnia chwile; PIT-y, wnioski rolnikow itepe. Standard.

jak ktos chce zalozyc konto w mbanku, link:

http://mbank.payback.pl/referer.php?hash=pkt.35034.p

Zbych

Bóg jaki jest taki jest...

http://di.com.pl/n/?lp=9736&r=1
Jak widać, rozprzestrzenia się to jak zaraza, tylko nie u nas.

.

nawet mojego sąsiada ujęło :)

Na jezioro UBLIK 20 km od Giżycka

.

Bóg jest; księża Jego dotykają

Wklubach fitnes ale czy jest u nas taki ?

No ale to przecież miała być ironia !

A masz już 18 lat?

a kto powiedział, ze na forum można pisać tylko mądre posty? Można pisać o wszystkim i choćby pismem obrazkowym :))) Mamy przecież demokracje!!!!! A ja dziś byłam dzielna i uniemożliwiłam włamanie do mieszkania sąsiada :)))) I co Wy na to?

pozdrawiam

No to SuJka moje gratulacje:)A swoją drogą,gdyby ten sasiad byl nieużyty to źle zrobiłaś:P hehe żartuję:)Trzy słowa do chłopca prowadzącego ten temat:**** ci wiesz w co:P

HeHe HeHe :-) Może Kawe ?

Zbych

Ptysiu a nie Pysiu jak juz co :P a co ja ci przeszkadzam ?

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Ptysiu czyż byś nie wiedział??"Jak byś siedział na 4lomza to też byś wszystkow wiedział"ciagle to mówisz!!

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

O! Cenzura mię dopadła! A to feler!

Dodam jeszcze, że jeśli komuś nie chce się walczyć, to najprawdopodobniej w terminie późniejszym nie będzie też zabiegał o Ciebie, sądząc, że przecież już Cię ma, więc po co? A to nie jest ŻADNA, powiadam ŻADNA gwarancja! I ciągłe staranie się to absolutny niezbędnik do szczęśliwości w związku.

Zbych

Mam wiecej tego, ale jak ktos chce to moze na mail wysle. Nie bede wrzucal juz tutaj i tak sporo zamiescilem.

Mówiłam przyłożyć zimne:)

Czy ktoś wie coś na temat identyfikatorów dla kibiców ŁKS-u Łomża??

Z indytyfikatorem na stadion mozesz wejsć za Darmo.

Bardzo rzadko dostrzegamy sami w sobie pozytywy. Chyba jestesmy optymistami.

Najlepszy sposób żeby zapomnieć, to wyjechać na jakiś czas, odseparować się od tego co było... tak żebyś miała czas się nad tym zastanowić, przemyśleć... czy warto sobie jakimś samcem głowe zawracać?
Postaraj się obiektywnie na to spojrzeć... chociaż wiem, że to trudne, bo "miłość jest ślepa".

Pozdrawiam

Ptysiek, chyba jednak chodziło Ci o pesymistę, a nie o optymistę. Ewentulanie realistę :)
Ryskago, zamiast sie z niego smiać, mogłabyś go oświecić :) zanim zacznie rozpowiadać na dziedzińcu :)

To po co robić jakieś "zamieszki"?
Będę chodził sobie za free, siedział spokojnie, bił brawo i nie spotka mnie żadna nieprzyjemność :)

Aha, no i dodam, że jeżeli wejście będzie za darmo, to bardzo szybko klubowi zabraknie $$$ i spadnie do 5-tej ligi :(

No i dlatego tak nie zrobią Ptysiu, bo świat jest dziwny, ale nie aż tak :)

Markacyku,
Ptysiu miejscami jest tak rozbrajający, że ja myślę, że on się po prostu z nas wszystkich tutaj natrząsa, ot co! A z tego by wynikało, że nie z niego się śmieję, a z nim, i z tych wszystkich pieniaczy co na niego klną i pomstują ile wlezie... :))

np :]

a ja mam jeszcze takie pytanko

skąd to zassałeś

bo fazowe jest ;)

Czy Lubicie +polak+ vel Bartez i jego posty i wogóle ?

Wiesz co nie pamietam, zapisywalem jak zobaczylem na jakis stronkach, ale myśle że jakw googlach wpiszesz złudzenie lub cos podobnego to napewno znajdziesz wiecej.

Dzięki za miłe słowa...
Wyjechać, nie da się, nie teraz.... Może za jakiś czas. A zapomnieć... to chyba w tym wszystkim najtrudniejsze. Ale będę musiała!!!

Jeszcze raz dzięki za miłe słowa.

Pozdrawiam
Mierna Aktoreczka

i wszystko jasne ;)

Ale z was LOLe :D:D

A czym przejmu sie pan prezydent ? moze zmienimy prezydenta na lepszy model ?

A podobno urząd jest po to, aby załatwiać ludzkie sprawy po ludzku. Jeśli działa inaczej, to po co i dla kogo są te etaciki i niemałe pensje biurowych szczurów?

Twoje posty nam to mówią Bartuś...:))
Jeśli nabierzesz trochu ogłady (co może nastąpić, z wiekiem) i przestaniesz zapuszczać texty w stylu "panienki w stokrotce", to jestem w stanie cię polubić...

salon literacki dziala juz prawie 4 lata
spotkania sa otwarte i odbywaja sie w kazdy pierwszy czwartek miesiaca o godz 20 tej
na ulicy makowej 26
zapraszalam juz jakis czas tu na forum ludzi tworczych i ciekawych swiata na te spotkania
i ponawiam zaproszenie :-)
anna jakubowska

Braaaavo Markac!
No a potem 4xpodwarazy tralala...:D

Wymienić zatem konserwatora przyrody, bo chyba powołano tę instytucję by chronić naturę, a u nas jak widać ostatnimi czasy tylko się karczuje.
A nowych drzew jak na lekarstwo. Wystarczy popatrzeć na to "coś" na Zawadzkiej co notabene już dawno miało być parkiem.

Co my zostawimy swoim dzieciom i wnukom?

Beton.

..."oraz utworzenie nowej linii nr 6, przez nowowybudowaną ulicę Rybaki - informuje komunikat ratusza na temat planowanej inwestycji informuje komunikat ratusza na temat planowanej inwestycji."
Jak nasze miejskie władze pracują, pomagają mieszkańcom, jak z nimi rozmawiają, to o tym słyszymy i czytamy. Zazwyczaj nie mają na to czasu, bo przecież władza wie lepiej co nam potzreba. I pewnie w tym nawale pracy dla naszego dobra władza nie wie, że ulica Rybaki była, jest i zapewne długo będzie. Więc nie jest to nowowybudowana a jedynie zmodernizowana.
A MPK zamiast poprawić rozkład jazdy na terenie miasta, np. problem dojazdu z osiedla Mazowieckiego linią 13 w soboty i niedziele na godz 8.00 do WSA (za Chiny się nie zdąży, a listę obecności studentów co niektórzy wykładowcy sprawdzają) i zpowrotem po zajęciach również, bierze się za linie podmiejskie.

Pytania Zbycha:
- czy prawda - jest zawsze dobrem, a kłamstwo - złem?
Prawda zawsze jest dobrem (obiektywnie rzecz biorąc). Z prawdy wynikają rzeczy dobre, z kłamstwa - złe, nawet jeżeli akurat w danej chwili korzystniej jest kłamać. To tak jak wyrwanie bolącego zęba - jest złe, ale ostatecznie prowadzi do dobra (ulgi w cierpieniu).

- czy milczenie może być kłamstwem?
Nie może. Wydaje mi się, że "nie mówienie prawdy" i "mówienie kłamstw" to dwie różne rzeczy i każdy umie je zinterpretować i odróżnić.

- czy prawda i fałsz mają cechę niezmienności czy relatywizmu?
Mają cechę relatywizmu. Prawda "obiektywna" istnieje, ale może ulec zmianie w miarę uzyskiwania większej ilości danych zewnętrznych (może nawet okazać się nieprawdą),

- czy "tabu" oznacza strach przed powiedzeniem prawdy, bo jeśli nie to czemu jest "tabu"?
Może nie strach, ale niechęć. Każdy ma jakieś tabu, czyli coś, o czym nieprzyjemnie byłoby mu mówić.
Pozdro

Przepraszam za literówki, ale się śpieszę.(Tam grzejesz, kiedy...)

Zbych

albo przez gg 4185298

Również pozdrawiam
Milego sluchania jak cos to walnij jaką chcesz nute na gg:7889552 jak będe mial to dam...

Zbych

A może trzeba było wcześniej zrobić po szosą do Piątnicy te przejścia dla bobrów? No, ale tu trzeba było pomysleć... a każdy powód dobry, żeby KMIOTKI wycięły drzewa.

Korzystałem z usług Pana Prostka ze Śniadeckiego (być może jest to Uniservis, niepamiętam) oraz z usług zakładu na Radzieckiej (koło Starego Rynku). Z obu nie do końca byłem zadowolony, ale tańszy jest ten na Radzieckiej, dlatego jak coś to idź tam. Nie wiem jak inne zakłady w Łomży tego typu, ale może warto by było spróbować właśnie gdzieś indziej.

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org