Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tytuł Panie dyrektorze szpitala miał pan atut w ręku |
polaka znam dobrze jest spoko
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tytuł Panie dyrektorze szpitala miał pan atut w ręku |
popieram ale bede w pracy do cholerki nie da rade pozniej ?
|
|
hehehehe......:D .
|
|
He he Reds chcial przybujac ale mu sie kilobajty z kilobitami pomylily. Prawda jest taka ! wziol se pacjet megowego dsla z tepsy i go kroii zwyklym ruterem po radiu po 128Kb/s i nic wiecej zero zabezpieczen i zero jakiej kolwiek pewnosci ze to bedzie dzialac a "Intertor" nawet nie jest zarejestrowaną firma jest to prywatna osoba qtura rozdziena zwyklego dsla z tpsa po radju
|
|
Marny pomysł..tzn no może nie sam pomysł bo on akurat jest jak najbardziej wporządku. Nie ywdrukuję, bo nie mam drukarki, nie przyjdę bo godzina mi nie odpowiada. Marnie to wszystko zorganizowane,naprawdę. Macie może jakiś plan co będziecie na tym Starym Rynku robić? Czy może wszyscy będą tak sobie stać i nikt z przechodniów nie będzie wiedział, że to jakiś wiec? Nie pomyśl tylko, że chcę być złośliwa ale obawiam się, że nic z tego wieca nie wyjdzie.
|
|
I jeszcze coś o Roman-tyź-mie...:) On jest dość mocno zakorzeniony w pn-wschodniej Polsce - tak mnie się wydawa...:)) ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |