Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wierzę w jeden, święty, powszechny... |
pocaluj mnie w cycuszka rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wierzę w jeden, święty, powszechny... |
WRESZCIE
|
|
hahahaha rudy błazen z druhem
|
|
tym z taksiarzami ? :)
|
|
ty w ogóle to jesteś on czy ona, bo raz piszesz jako on, raz jako ona? Czemu nie założysz własnej firmy - prawo już znasz...
|
|
chcialabym miec tak,a z moim pieknym imieniem
|
|
Nie jestem pracodawca, pracuje na etacie. Nie utrzyma na przyzwoitym poziomie... jesli 2 osoby zarabiaja po te 1300, to juz jest 2600. Nie kokosy, ale zyc mozna... I czego ty chlopaku nie popuscisz? Mozesz sie napinac do woli, pieniedzy od tego Ci nie przybedzie. rudy błazen z druhem
|
|
spieprzaj bo ci tylek wykreci, a wlasciwie , to zastanawiam sie jak ty to robisz i jak to jest mozliwe wchlaniac tyle literek na raz, i skakac z niku na nik? z ilu maszynek korzystasz?
|
|
sluchaj, rozmawialam juz z kilkoma osobami, i wszyscy glosuja na ciebie, zostan i badz pania w domu, ja juz sie przyzwyczailam rudy błazen z druhem
|
|
Żebrosia grabisz sobie
|
|
ARSEN sprawdz termin przydatnosci swoich tabletek
|
|
Z chęcią przyłączamy się do akcji, ja i moja rodzina:)
|
|
deserek z gornego obrazka nie wyglada apetycznie, nie wspomne o ilosci kalorii i innych skladnikach potrzebnych do jego produkcji odradzam jakakolwiek konsumpcje po obfitym posilku, w brzuszku utworzy sie jedna wielka masa prowokujaca niestrawnosc do konca zycia rudy błazen z druhem
|
|
wiecie gdzie moge skrocic kurtke skorzana? "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
W Łomży również jest stolarz, który zrobi wszystko, lecz wyłącznie w drewnie. Z tego co widzę duże doświadczenie, bo robiłem dla niego różne usługi i widziałem jego robotę, więc mogę polecić. A propo parkietu czy deski to myślę, że nie będzie najmniejszego problemu. Jak chcesz namiary to odezwij się na maila damian107@wp.pl
|
|
oj , tyle jest nowych miejsc w ktorych cos powstalo i roswinelo sie a ,ktorych ja nie znam
|
|
Zbierajmy i pomagajmy!!!
|
|
Niestety to jest prawda. Wesołe Słoneczko ma bardzo małe sale. Nawet więzien ma jakąś tam ustaloną przestrzeń. Na dole (zaraz przy wejściu) jest salka 16m2. Moim zdaniem nie są to dobre warunki, biorąc pod uwagę, że połowę sali zajmują stoliki i szafa :/
|
|
Izolda masz rację zalazł mi ktoś za skórę, konkretnie Edukator ograniczając przestrzeń mojemu dziecku i jak było widać po frekfencji na zebraniu nie zaśmiecam internetu. Ja rozumiem że Ty jesteś uszczęśliwiona bo Twoje dziecko uzyskalo miejsce w żłobku pomimo ogromnej kolejki. Nie rozumiem zaś jak to możliwe że osoba która idzie do mopsu po zapomogę na pokrycie wyżywienia dziecka w żłobku ( a właśnie takie dzieci zostały przyjętę do żłobka zgodnie ze słowami Pani prezes) ma możliwość korzystania z drogiego internetu?
|
|
OjciecR. Nie życzę sobie takich uwag pod moim adresem. Pizze jadłam, jest okropna, wręcz najgorsza jaką jadłam w życiu. Jeśli masz jakieś konstruktywne i merytoryczne pytania odnośnie tej pizzy proszę pytaj, chętnie odpowiem. Proponuje nauczyć się czytać jak chcesz tak błyszczeć umiejętnością korzystania z Googli. Napisałam że pizza w Mątwicy jest super a nie najlepsza – czujesz różnicę??? Wzbogacę również Twoją wiedzę i podpowiem że Mątwica leży między Kupiskami a Nowogrodem. Ponadto, na przyszłość proponuję nie obrażać nie mając pojęcia o kim piszesz. Pozdrawiam +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |