sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Radykalna Akcja Antykomunistyczna przeciw wstąpieniu Polski do UE!!!

całkiem młode.. 19letnie, niezamężne:))) to może w piątek??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Radykalna Akcja Antykomunistyczna przeciw wstąpieniu Polski do UE!!!

Wiecie co, coś z tą Łomżą nie tak. W Warszawie jej nie chcą, w Białymstoku też nie. Chodżcie powalczymy o automonię dla naszego grodu, powołamy własny rząd, zbudujemy własne lotnisko, wprowadzimy wizy tranzytowe na przejazd przez Łomżę, w końcu na Mazury jeszcze nie wymyslono innej trasy. A może też juz jest?

Od 23 kwietnia trwaja domysły kto i co buduje na fortach. Jak do tej pory nic się nie wyjaśniło.
Przypuszczać należy, że to LPR kopie sobie drogę ucieczki na Białoruś po wejściu Polski do UE. Dlatego teren jest ogrodzony.

michal

Rety, to oni zwiewają do Sadamka, bo on ponoć siedzi na Białorusi. Zmienili wyznanie? Teraz są islamistami?

I już Automobil wznowił działalność.......:)

Kobieta jast jak kula karabinowa. Wpada do kieszeni, pusztoszy ja, rani serce i wychodzi bokiem

Z odpowiedzi z Ministerstwa Środowiska wynika, że gdyby nie potrzeba budowy noweg mostu na Biebrzy, oraz ochrona licznie wpadających pod koła cystern dzikich zwierząt, to budowa Via Balticy nie byłaby konieczna. Drugim bzdurnym argumentem jest to, że 15 lat temu nie było BNP, a był juz projekt tej drogi. A może gdyby była droga to nie można by bylo powołać parku narodowego?

Unia jest dla mądrych.

Zbych

Dziś ponownie pływałem kajakiem po Narwi i Pisie. Wspaniała sprawa. Dziwi mnie trochę, że tak mało ludzi korzysta z tej formy relaksu. Można za grosze przewieźć kilka kajaków w górę rzeki i urządzić wspaniały spływ weekendowy. Zapraszam chętnych, niech się odezwą.

Zbych

to co umawiamy się na sobotę, czy niedzielę....?

cały dzień..... gdzieś z okolic Wizny do Nowogrodu.... ? wystarczy.... czy da się jeszcze więcej......?

może od ujścia Biebrzy do ujścia Pisy?

michal

Tz, nie da się ukryć, masz rację. Tyle tylko, że taki szary obywatel, ot taki jak ja, szuka roboty ( i na lato znalazłem), myśli jak utrzymać rodzinę itd.itp. Czasami trudno pogodzić sie z tym, że ktoś tam bierze wielkie pieniądze i powinien coś za nie robić .....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org