niedziela, 20 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kolejna afera ZUS-Gate mega przekręt PO-PSL przy informatyzacji za 3 miliardy złotych?

to jest forum ogólne i tu można o wszystkim pisać, jak się nie podoba to morda w kubeł baranie i nie cenzuruj ludzi...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kolejna afera ZUS-Gate mega przekręt PO-PSL przy informatyzacji za 3 miliardy złotych?

Oddawanie krwi? owszem, ale na pewno po meczu, kto po oddaniu pół litra krwi da radę śpiewać, skakać, tańczyć? karetki by nie wyrabiały, żeby jeździć w tą i spowrotem :D

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Re: Kolejna afera ZUS-Gate mega przekręt PO-PSL przy informatyzacji za 3 miliardy złotych?

impry ^^ jak to brzmi, teraz się mówi balety

Milena_ - Jeśli ci coś nie pasuje , to nie pisz ! Ja chwalę p.Choromańską , bo jest jedyna w swoim rodzaju , a jeśli tak ją obrażasz to myj zęby i nie będziesz musiała chodzić do dentysty

Nie piszcie już o tych grzechach.

10.11 ŁKS Łomża vs Legia Warszawa! Wszyscy w barwach!

Profesor(taki piękny nick)i lipa.
Czyżbym zachwiał twoją wiarę,że pochodzisz od małpy?.

Prosze o podanie numerow telefonów do dobrego dentysty w łomży

A to nie mogę Cię odwiedzić bo możesz prątkować :(:(:(

Polecam abyście obejrzyli KOBIETĘ JADĄCĄ NA BESTII:-)

OSZ na Legionów

dizkowac jasnie wielmoznemu panu

mój wiek to 47l , znam życie z każdej ,strony i wiem o czy piszę ,rozumiem
bulwersa,ale w życiu trzeba być konsekwentnym,Powtarzam jeszcze raz ludzi
którzy nie mogą mieć dzieci z nie swojej winy jest znikomy ułamek promila.
Pozwoliłem sobie policzyć,mieszkałem w trzech miejscowościach,pracowałem
w trzech dużych firmach mam w notesach 2532 pary które maja dzieci.
Jedna z tych nie mogła mieć dzieci więc adoptowała sześć par miało jakieś trudności po leczeniu mają dzieci .Jedenaście par które dobrze znam czekało aż się dorobią ,kariera i siedem z nich teraz chce mieć dzieci,mają kasę więc niech się zapładniają jak chcą ,tylko nie za kasę podatnika.Osoba która się zbulwersowała ,albo się dobrze puszczała,robiła karierę,lub jest lekarzem,
bo to tej grupie zależy na dużej kasie.Każdy kto ma odrobinę oleju
zrozumie że wiek rozpoczęcia współżycia sexualnego,się obniża,coraz więcej
środków farmakologicznych i coraz więcej bezpłodności,dla tych wszystkich
świętoszkowatych pewnie nie wiedzą że są środki antykoncepcyjne dla
mężczyzn.Reasumując,to wszyscy którzy chcą mieć dzieci z próbówki,nich sobie zapłacą stać ich na to.Alkocholik swoim piciem daje więcej państwu nią pracownik budżetówki,producent za 1litr czystego spirytusu dostaje 1,80 resztę bierze budżet.Zatrudniałem sporo ludzi na kierowniczych stanowiskach i każdy z kim były problemy to jedynak,albo jedynaczka,natomiast z ludzi z rodzin wielodzietnych ,jest pożytek są bardziej kreatywni i potafią pracować w zespole bez dodatkowych szkoleń,czyli wielokrotnie spłacają społeczeństwu to co w nich zainwestowało,właśnie dlatego że normalni ludzie nie mają czasu na wypowiedzi,lub uwżają że ich głos nie ma sensu,cwaniaki robią pozostałym wodę z mózgu

No to nie wierz, Twoja sprawa.
Uciekam, baj.

baj, baw sie dobrze

Ty profesor co ty wiesz o młodych lalkach,jak ty stary bemben jesteś?

A jednak ze szczebiotką można normalnie pogadać, tu jest przykład..
Mam nadzieję, że będzie już tak normalnie pisać, a nie jak jakiś bachor, który spędza 80% wolnego czasu przed komputerem.

Dzięki i nawzajem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org