sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy Szanowne Towarzystwo odpowiada za swój program (wyborczy)

Dokładnie najlepszy pomysł to kupić za jakie 4 tys starą chatę i na jej podbudowie zrobić cuś nowszego. Sam tak zrobiłem z ojcem i jest super ;-) Polecam sposób sprawdzony

jacek w

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy Szanowne Towarzystwo odpowiada za swój program (wyborczy)

czy samochód 13letni można uznać za zabytkowy..? ....takiej linii już się nie spotyka :D

A co się stało ze znakiem Centrum na rogu Giełczyńska i Polowa ?
Niedawno jeszcze tam był.
Teraz to i ja nie wiem gdzie te centrum się dokładnie znajduje.

Spytajcie Bratniaka i spółki. Powiedzą wam, że centrum jest tam, gdzie stoi katedra i pałac biskupi. No, może jeszcze seminiarium do centrum zaliczą :-)

Pozdrawiam,
kurdt

i trudno mieć w tym temacie inne zdanie...

Zbych

O której sobocie i niedzieli mówimy? 14-15 czerwca? Buuuu mam egzaminy...
Ale na przyszłość - oczywiście jestem ZA :) Z żoną :)
Panie Tadeuszu - świetny pomysł !!!

Artur Mierzejewski

czy nie uważacie ze referendum powinno odbyc sie zanim polska zaczela starania o wejscie do unii.

jacki mają rację

co poradzic ......., ale niema sensu robic Afery z utoniencia 1 policjanta , co roku tonie w Narwi kilka osob , czurospisuje sie na ich temat na Forum..................... a pozatym " A taki byl ladny Amerykanski..." pozdrowionka

Chciałem dodać moją strone do "ciekawe strony 4lomza.pl." ale, albo moja strona nie jest ciekawa, albo dodawanie stron nie działa. Adres strony
http://lomza.glt.pl

T

Prawda evaa :)))

michal

Oczywiście, to jest świetny pomysł. Tylko samymi chęciami się go nie zrealizuje. Podejrzewam, że miasto tez nie bardzo się kwapi do wykładania jakichkolwiek pieniędzy na cokolwiek czego nie ma w budżecie... Chyba, że prywatni sponsorzy się znajda. Nie byłem tam dawno, ale podejrzewam że w remont trzeba włożyć sporo pieniędzy. Jeśli chodzi o młodzież chętną do treningów, to jestem pewien, że znajdzie się sporo. I sukcesy sportowe i organizacyjne szybko się pojawią...

aleks

Możemy działać ale co zrobisz jeśli nie ma pozytywnego klimatu dla inwestorów? Zaprosisz ich na kolację ;) zaproponujesz dopłatę z własnej kieszeni do inwestycji, oddasz działkę pod budowę zakładu produkcyjnego? zwolnisz inwestora z podatków i opłat lokalnych? No więc co możemy zrobić? My biedne robaczki, puch marny!

Ja to nawet nie mam nic do oddania, żeby rozwijać Łomżę. Myślę, że najwięcej mogą nasi włodarze. Bywają tu i ówdzie, rozmawiają z ważnymi ludźmi, przedsiębiorcami, inwestorami itd. Przecież ja nie jestem w stanie starać sie np. o fundusze z UE na rozwój naszego miasta. A miasto cofa się, oj cofa.

A ja mam w lazience trzy korki:

ciepła
zimna
piwo

:) a tak na powaznie to naprawde skandal

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org