Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LPR rozpoczęła kampanię przedreferendalną w terenie. |
Bratniak, chcesz nowego wojewodztwa? Ten numer nie przejdzie. Nie wierzę również w to, ze Łomża kiedykolwiek "trafi na Mazowsze". Bo tak w ogóle czy Mazowsze nas chce? Myślę, że gdyby chcieli to by nas wzięli już dawno.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LPR rozpoczęła kampanię przedreferendalną w terenie. |
Centrum to niewątpliwie Stary Rynek. Natomiast okolice Statoil i McDonald's to jeden z kilku istniejących w naszym pięknym mieście boydromów. A co to jest boydrom - przeczytaj tu: http://www.poznan4u.com.pl/zabawa/boydrome.html jacek w
|
|
Nie rozumiem czego spoleczenstwo oczekuje od millera i sld. Przefarbowany komunista pod szyldem partii wywodzącej się z PZPR, ktorej owoce działalnosci zbieramy dzisiaj. Miller na czele ze swymi kolesiami trzymali w izolacji Polske przez dziesiatki lat , dzisiaj wielki orendownik otwarcia i wstapienia do UE. Kto moze w to wszystko uwierzyć, kiedy komunisci maja juz zakodowane oszustwo, złodziejstwo i obłudę.
|
|
Miller to człowiek, który powiedział ze prawdziwego faceta poznaje sie po tym, ze nie jak zaczyna, tylko jak konczy. Sczerze mowiac jak tak jest w rzeczywistosci u premiera, to wspolczuje jego zonie, z powodu braku orgazmu.:)))
|
|
koziołek nie może dlatego że matołek Zbych
|
|
Nie umiem plywac, troszke sie boje;)) wole stapac po twardej ziemi, niźli unosic sie na fali:)
|
|
To wszystko przez Gaspol, im dalej od rozlewni tym gaz tańszy.
|
|
Mam to samo z benzyną. Kiedy zatankuję Pb 98 na jednej ze stacji w Łomży komp w aucie pokazuje mi średnie zużycie 5,4 l/100 km, a kiedy tankuję na stacji Rafinerii Gdańskiej w Ostrowii Maz jest 4,6-4,8 l/100 km. Jaki z tego wniosek ?
|
|
Ja mam wole caly czas ,jest tylko jeden problem jestem sam :( Zbych
|
|
Czy to były pary mieszane ? Tez by tak chciał.:( Łomżanin
|
|
Sars. Daj ogłoszenie. Zgłosi się zapewne sporo dziewczyn, ale nie zanudzaj ich polityką. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Przeniosłem Twój tekst Tadeuszu do innego wątku. Niech będzie tylko do wioślarstwa! Zapraszam chętnych do wątku zatytułowanego: Łomżyńskie Towarzystwo Wioślarskie!
|
|
...a co my sami robimy, żeby się Łomża nie cofała... czy rzeczywiście tylko włodarze łomżyńscy powinni działać...? aleks
|
|
Zgadzam się całkowicie z opinią na temat panoszenia się prezesa .To mieszkancy powinni decydować o losie spóldzielni a nie prezes .Osoba ta jak zdążyłem się zorientować ( mieszkam w Perspektywie od roku )umie tylko straszyć kolegium .Durne ogłoszenia na TV kablowej są tego dowodem.Jak można parkować samochód zgodnie z liniami skoro obok ktoś już ustał poprzecznie i od tej chwili krąg się zamyka.Kolejny temat to talerze na dachach skoro TV kablowa jest droga to ludziska łapią się wszystkiego .No ale prezes popiera kablówkę bo tam może pisać swoje gestapowskie ogłoszenia.Czekam z niecierpliwością na osobę młodą operatywną, która naprawdę zajmie się placami zabaw , kablówkami to ,że nie bylo podwyżki za czynsz to nie jest zaraz taką operatywnością prezesa w innych spóldzielniach np. zwraca się za montaż okien a to jest nieraz około 1000 zł. Dobrze czekam też na opinie innych może przez internet można będzie wyrazić opinię chyba ,że pan prezes zabroni korzystać z tego wynalazku i za używanie wniosek do kolegium.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |