sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
młodzi z cywilnej ochrony za wejściem do UE

Piotrze
Chyba obaj grzeszymy naiwnością. To co wszędzie oczywiste i proste, w Łomży jest niewykonalne- z czystej, bezinteresownej zawiści.

Poważnie jednak proponuję: reaktywujmy Łomzyńskie Towarzystwo Wioślarskie.
Wiem, że wielu ludzi jest tym trochę zainteresowanych. Będzie to bardzo trudna przeprawa, bo u nas najciężej zebrać w jedną kompanię tych, którzy zwykle składają płomienne deklaracje - to chyba bardzo wyczerpująca czynność. Może jednak damy się zaskoczyć ?

Kto jest chetny ? Wpisujcie się.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: młodzi z cywilnej ochrony za wejściem do UE

Bardzo malo miast w Polsce ma tak pięknie położoną w centrum miasta przystań i rzekę. Widziałem wiele przystani. Czas to zmienić, niestety do tej pory nie wykorzystano tych właściwosci. Mam nadzieję, ze i magistrat na to zareaguje przychylną atmosferą. Moi znajomi z W - wy prezes Polskiego Zwiąku Kajakowego Tadeusz Wróblewski pyta mnie przy spotkaniach czy z ŁTW coś sie dzieje i czy jest tam w Łomży z kim rozmawiac w o tym. Podobnie pyta jeden z przesów PKOL - prof. Hadzelek. Reaktywacja w 1976 r. nastąpiła przy poparciu TPZŁ. Prezes PZK deklarował pmoc gdyby taka byla potrzebna i mogła byc właściwie spożytkowana. Proponuję spotkanie w sobotę 29 06 w godz. rannych. Dokladna godz. i miejsce do ustalenia

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org