Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto stoi za likwidacją szpitala w Łomży ? |
Adamus wielkie dzięki. Bigi2004 wzajemnie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto stoi za likwidacją szpitala w Łomży ? |
Ogniska narazie nieplanuje bo uciekam z forum az do początku roku szkolnego lub poczekamy jak się ociepli bo jak teraz bym napisał 2000 posta to jutro weekend i ogniska napewno by niebyło bo to wszystko trza zaplanować co gdzie i kiedy a mi jeszcze nie jest śpieszno a wiec robie sobie małą przerwe skoncze na 1999 poście i tak będze chyba najlepjej. Dziękuje wam za to że byliście ze mną do końca ale to jest tylko forum my nieznamy siebie naprawde (niektórzy znają). Niebede tu się zawiele rozpisywal bo nie chce, a więc POZDRO ALL i wielke dzieki kiedys spotkamy się moze na jakimś ognisku. poczekamy zobaczymy... Moze ktos z was opowie swoim wnukom kim bylem :P <ŻART> A moze ktos z was napisz o mnie ksiazke lub biografie ? "Dowidzenia" ściemka wszystkim
|
|
ewentualnie Duke na Szosie do Mężenina (obok stacji BP), lub Jessica na ul. Łąkowej. Miłej zabawy.. ...
|
|
i o co wam chodzi ?
|
|
a jest jeszcze Pub Pod Papugami? Kiedyś było tam fajnie
|
|
polak masz racje postaw na swoim :D ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Mam Bojownika Syjamskiego. Od jakiegoś czasu dzieje się z nim coś niedobrego, jest osowiały, chowa się pod kamieniami, pływa przy dnie. Do tego ma postrzępione płetwy i ogonek, a co najgorsze, jest jakiś przekrzywiony na bok i wyblakły... nie wiem, jak mu pomóc?! Proszę o rzeczowe porady i z góry dziękuję za pomoc :))
|
|
Weteryniarz to jest chyba to.
|
|
Człowieku jeśli logicznie myślisz, to powinieneś zastanowić się przez chwilę co oznacza upadłość, (majątek firmy nie pokrywa zobowiązań), łomżyniacy chyba znają MAKBUD i wiedzą jaka to firma i jakim majątkiem dysponuje. To że w obecnym czasie dzięki internetowi każdemu można w każdej chwili i szybko ( m.in. dzięki takim forum jak to ) przypiąć bezkarnie każdą łatkę to już inny problem. Powtarzam jako człowiek związany z prawem, nie było nawet wniosku do sądu o ogłoszenie upadłości, to po pierwsze a po drugie takiej firmie jak MAKBUD nie łatwo by było upadłość ogłosić. Tak, tak upadłość nie jest tak łatwo ogłosić ( może wielu to się tak wydaje ), ogłasza ją sąd po wnikliwym badaniu dokumentów, bilansów, majątku itd. Gdyby, jak to się wam wydaje upadłość można by było sobie ogłosić tak jak pisać bzdury na forum, mnóstwo nieuczciwych !!!!!!! firm ogłaszających upadłość byłoby jak grzybów po deszczu. Pozdrawiam i polecam nie tylko pisanie ale i czytanie w internecie na tematy o których się pisze. Niestety wiele osób ( sfrustroiwanych, nawiedzonych itp ) pisze bzdury wyssane z palca, aby narobić mówiąc językiem młodzieżowym "zadymy" chcąc sobie poprawić? humor lub może wysunąć się na czołówkę w rankingu FORUM na ilość wejść, szkoda że nie ma rankingu na ilość .............. sensownych wejść. Jest tyle tematów dotyczących spraw związanych z Łomżą i okolicami, że chyba nie warto zajmować się "bzdetami" nie potwierdzonymi w żaden sposób a tylko mających na celu komuś dołożyć i wzbudzić sensację, którą niestety wy internauci w większości wypadków żyjecie. Pozdrawiam
|
|
a mi sie wydaje ze jest to ospa rybia tez kiedys takie cos mialem wszystkie ryby zachorowaly a czesc padla i pan ze sklepu zoologicznego polecil mi taki plyn ale niestety nie pamietam nazwy wlalem i po kilku dniach piekne i kolorowe byly moje rybki :)
|
|
Oj chyba nie!!
|
|
Brawo-Głupi zawsze ma szczeście :-) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
to było domnie!!
|
|
Ja bym tylko dopisał, że Białystok ma pałac z ogrodami, a Łomża nie. Białystok ma też olbrzymi park (tzw. planty) gdzie można pójść na spacer i nie bać się wron, i posiedzieć w ciszy, poodpoczywać. Łomża ponadto wszystko ma piękną rzekę i widoki, klasztor franciszkanów, tysiącletnią tradycję, tunele pod starym miastem. Jeśli to prawda, że Białostoczanie mają kompleks Łomzy, to mamy coś co nas łączy - kompleks Białegostoku!
|
|
likwidacja szpitala w Łomży |
2000 posta niema :(
|
|
Ja pierdziele :|
|
|
On się udziela na forum : (żółte miasto) :) a co do 666 to poczepiaj się kogoś innego...
|
|
Trąba...
|
|
SxxxK - wolalbys w Łomży ?
|
|
polak tym swoim mottem dajesz wielkie swiadectwo o sobie, dziwie się że admin tego nie dostrzega.
|
|
Jak zorganizujecie to bedzie!! .
|
|
W Łomży zawsze dowiadujemy się o koncertach zaraz po ich zakończeniu (przynajmniej Ja), więc podaję datę następnego koncertu :))) 19 czerwca odbędzie sie koncert zespołu Analog w Łomży (Amfiteatr). Źródło: http://muzyka.onet.pl/mr,1115491243,kalendarz.html?K=%B3om%BFa. Kto nie zna tego zespołu, zapraszam na ich stronę: http://www.analog.art.pl. Fragmenty piosenek można pobrać stąd: http://www.muzyka.pl/index.php?m=newsy&k=rock&id=2373 Jak dla mnie szykuje się niezłe granie :) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
" Nie dyskutuj z Kmicicem, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona |
A gdzie on sie odbędzie??(na muszli) .
|
|
polak przejdż na nieco słabsze używki bo te bardzo cię eksytują (podniecają) jak młodego byczka przed korridą i tak się zachowujesz jak on. W/g wielu ,,mędrców" miekkie narkotyki miały nikomu nie szkodzić.
|
|
Zibi 1 to co radzisz ? mocniejsze czy słabsze czy wogóle ? bo ja jestem na tych średnich . ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Cześć. Orientujecie się może czy istnieje przejściówka z ISO na VDO? Chcę zwykłe radio (cd,mp3) podłączyć pod wyświetlacz VDO i sterowanie przy kierownicy. Czy jest taka możliwość? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi. Tradycyjnie nie życzę sobie wypowiedzi ptysia i polaka, bo wiem, że i tak nic nie wniosą.
|
|
A tak na poważnie |
ptysiu masz gg??jak masz do podaj:]
|
|
Ptysiu, naucz się w końcu czytać. Przecież napisałem wyraźnie: "który był kiedyś emitowany na TVN i HBO" Wiesz, co to jest czas przeszły??? Znów się zbłaźniłeś. ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
hehe tak już jest. ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
moim zdaniem ŁKS napewno stac na to zeby grac w II lidze !! mysle ze szansa jest i to dosc duza !!! no pozyjemy zobaczymy :) a od kiedy zaczynaja grac w Ostrołece ?? od nastepnej kolejki ???
|
|
Bardzo cenna uwaga ! |
cycq: powinni Cię ozłocić... Masz moje pełne poparcie. .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |