Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pod rządami POwskiej ferajny! |
Kontakt "Intertor Net" Bożena Wojtczak al. Legionów 6 b 18-400 Łomża - woj. podlaskie tel. 505 506 326 , fax 86 225 23 23 www.intertor.net Dodatkowe dane kontaktowe Bożena Wojtczak tel. kom. 600-973-983 biuro@intertor.net intertor.net Tomasz Wojtczak tel. kom. 505-506-326 Godziny otwarcia Pn. - Pt.: 10:00-17:00
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pod rządami POwskiej ferajny! |
Na Sienkiewicza w kamienicy Śledziewskich dobrze leczą zęby.
|
|
a jaki kolor wlosow kobiety i wiek
|
|
"AMOR" super wokal mają,no i ta wokalistka-polecam
|
|
NIE POLECAM ZESPOŁU BLEF Z ŁOMŻY!!! CHŁOPAKI ZA DUŻO PIJĄ NA WESELU I POTEM WIADOMO CO...PO PROSTU NIE ZACHOWUJĄ SIĘ JAK PROFESJONALIŚCI
|
|
mileno_ - blondloczek1 ma stuprocentową rację. Uważasz, że Internet jest anonimowy?, powinnaś raczej spróbować "załatwić" tę sprawę osobiście, a nie wylewać żale na forum. Myślę, że jeżeli szybciutko napiszesz do admina prośbę o usunięcie (lub poprawienie, bez obelg) tego postu, obejdzie się bez pozwu. Heh.., całe szczęście, że odpowiedzialni ludzie traktują takie pieniactwa z dystansem...
|
|
no kochana to jest bardzo poważne pomówienie i podlega karze , proś na kolanach Admina o skasowanie tego postu bo jeśli Pani dentystka się o tym dowie to leżysz i płaczesz.
|
|
Widać jak zacofani i beznadziejni są ludzie w Łomży.Szkoda mi was.A i jeszcze jedno żeby każdemu z wyżej podpisanych wypadły zęby
|
|
Nie wiem, jaki był dokładnie problem, bo jeżeli chodzi o protezę lub temu podobne to możesz żądać naprawy albo wymiany. Zgodnie z ustawą o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej oraz o zmianie Kodeksu cywilnego ( DzU nr 141, poz. 1176.
|
|
Jezu jakie ty masz informacje tablice polskie ale GB , handel bez działalności ty jakiś piźnięty jesteś z lekka. Czy ty nie masz google ??
|
|
Buheheehehehe zarej. we francji ? a co to zmienia , dalej kiera nie po tej stronie , lampy to samo . Nie ma takich tablic , wytłumaczenie jest proste gość sobie przykleił PL-kę jak przyjechał do polski i tyle .
|
|
takich przypadkach nikt głupot by nie pisał.To jest święta prawda.NIECH LUDZIE NIE NABIERAJĄ SIĘ NA TAKIE CHORE USŁUGI
|
|
Upatrz sobie wozek w sklepie ale kup na allegro bo jest duzo taniej.Ja kupowalam na allegro i zaoszczedzilam 230 zl naprawde jest taniej polecam
|
|
HaHaHaHaHaHa niezłe
|
|
zbiorowe pałowanio-trzepanie kapucyna
|
|
Auto z kierownicą po prawej stronie można zarejestrować w Polsce, pod waruniem, że jest to pojazd specjalny. Może jest tak w przypadku auta, o którym mówicie. W naszych realiach, odpowiednio gruba koperta potrafi spowodować, iż każde auto zostanie do takich zakwalifikowane :).
|
|
Ja nie rozumiem dlaczego tacy ludzie uciekaja ,masz ubezpieczenie I po to one jest zeby chronic sprawce .
|
|
ok to jeśli możesz to ja poproszę ten nr :) Jeśli ktoś też zna piszcie kogo polecacie :) z góry dziękuje
|
|
Witam nie wiecie gdzie można wypożyczyć domek na Sylwestra Jaka cena i zobowiązania proszę o pomoc.
|
|
Ten jod, a raczej płyn nosił nazwę Lugola :) eee ale nie było jak gazetka " Świat młodych" :) .
|
|
ale rasowe?? :)
|
|
ja też polecam foto partnera
|