Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ile zarabiają komornicy? |
bla bla bla dosyć tych ciepłych słowek :) zima nadchodzi :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ile zarabiają komornicy? |
kasa z tacy na ofiare tez powinna byc opodatkowana !! a co ? aby bylo sprawiedlwie
|
|
zajrzyj tu Znajdziesz fajne rzeczy, niektóre w dobrej cenie, a przede wszystkim oryginalne, przynajmniej facet zapamięta.
|
|
Dzięki za odpowiedz:)
|
|
nk było fajne na początku.Teraz zrobiła się fotka. Lalki wstawiają swoje przerobione zdjęcia a te robione z bliska z dekoldami to jest dopiero żal. Nago niedługo będą pozować. A jeszcze do tego te gry wymyślili. Komedia teraz się tam wyprawia.
|
|
Nie, biuro Mpk jest czynne od poniedziałku do piątku.W związku z dużą ilością ludzi w ostatnich dniach m-ca kasa jest czasami czynna w ostatnią lub pierwszą sobotę miesiąca. Najlepiej jest do nich zadzwonić i się zapytać czy w daną sobotę pracują. Ja staram się kupować bilet przynajmniej tydzień przed końcem m-ca, bo wtedy nie ma kolejek i w ciągu kilku minut mam bilet w kieszeni. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
75horsepower stare kupiski to nie ostrołęka! ale jeśli chodzi Ci o ten zakład co jest razem stacja kontroli pojazdów (właśnie jadąc na ostrołękę po prawej) to szczerze nie polecam!!! wręby rzędu 1mm w głowicy (planowanie głowicy) to chyba mówi samo za siebie. Ledwo głowicę uratowałem
|
|
Pojdźcie do kwiaciarni marzenie tam to jest obsługa!!!:D kiedyś wpadam, a laski jak we trójkę były tak każda miała swoją paczkę pestek. Poprosiłem o bukiet kwiatów, i usłyszałem tekst: " kwiatków się zachciewa" ot tyle. Dodam że byłem jeszcze kilka razy i obsługa poprostu bije rekordy arogancji, że o umiejętnościach florystycznych to już nie wspomnę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |