poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ile zarabiają komornicy?

bla bla bla dosyć tych ciepłych słowek :) zima nadchodzi :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ile zarabiają komornicy?

kasa z tacy na ofiare tez powinna byc opodatkowana !! a co ? aby bylo sprawiedlwie

zajrzyj tu
Znajdziesz fajne rzeczy, niektóre w dobrej cenie, a przede wszystkim oryginalne, przynajmniej facet zapamięta.

Dzięki za odpowiedz:)

nk było fajne na początku.Teraz zrobiła się fotka. Lalki wstawiają swoje przerobione zdjęcia a te robione z bliska z dekoldami to jest dopiero żal. Nago niedługo będą pozować. A jeszcze do tego te gry wymyślili. Komedia teraz się tam wyprawia.

Nie, biuro Mpk jest czynne od poniedziałku do piątku.W związku z dużą ilością ludzi w ostatnich dniach m-ca kasa jest czasami czynna w ostatnią lub pierwszą sobotę miesiąca. Najlepiej jest do nich zadzwonić i się zapytać czy w daną sobotę pracują. Ja staram się kupować bilet przynajmniej tydzień przed końcem m-ca, bo wtedy nie ma kolejek i w ciągu kilku minut mam bilet w kieszeni.

< wieczne im odpoczywanie >

75horsepower stare kupiski to nie ostrołęka! ale jeśli chodzi Ci o ten zakład co jest razem stacja kontroli pojazdów (właśnie jadąc na ostrołękę po prawej) to szczerze nie polecam!!! wręby rzędu 1mm w głowicy (planowanie głowicy) to chyba mówi samo za siebie. Ledwo głowicę uratowałem

Pojdźcie do kwiaciarni marzenie tam to jest obsługa!!!:D kiedyś wpadam, a laski jak we trójkę były tak każda miała swoją paczkę pestek. Poprosiłem o bukiet kwiatów, i usłyszałem tekst: " kwiatków się zachciewa" ot tyle. Dodam że byłem jeszcze kilka razy i obsługa poprostu bije rekordy arogancji, że o umiejętnościach florystycznych to już nie wspomnę.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org