Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przerażony obecnością mediów ksiądz nie stawił się w sądzie |
hehe ulubiona para z forum 4lomza ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przerażony obecnością mediów ksiądz nie stawił się w sądzie |
szczerze to nie przypatrywalam sie ale mowila o krzyzach i o Jezusie.Czemu pytasz?
|
|
no i co? problem rozwiazany?
|
|
pseudo klub jaki był taki jest szczebiotka dobrze napisala schronisko dla przy-glowkow i bandy smarkaczy :)
|
|
dziekuje , juz mam info
|
|
cena wyjsciowa okolo 1000 zlotych gornej granicy nie ma zenek jest najlepszy, ma nawet 1 miejsce w europie profesjonalistow,
|
|
To ciekawe co jest na tych fotkach. Faktycznie nie zwraca się często uwagi na detale, a tylko "diabeł" tkwi w szczególach... Hmmm ciekawe co było powodem umieszczania takich elementów np na DPSie;) Czy walor estetyczny ( ktoś coś, aby było ładnie - wkomponować coś w trójkąt powstały u sklepienia), czy drugie dno jak słusznie zauwazyłeś:)
|
|
a jak nie w Łomży, to ew. Zambrów - wylot na Warszawę, dokładnie to Sędziwuje 40, zaraz przy krajowej "ósemce", są duże reklamy. Zakład specjalizuje się w elektronice samochodowej. Profesjonalnie i niedrogo...
|
|
napisze ktoś w końcu gdzie to jest?
|
|
Jakie oprocentowanie? rudy błazen z druhem
|
|
a ile bierze zespół cool??
|
|
niedaleko dworca, w tym ciągu co jest club 54 już wiesz?
|
|
To o czym Ty mówisz ;] Oczywiste jest, że są drużyny z zawodowej ligi, ale są również treningi dla dziewczyn, które nigdy z piłką nożną styczności nie miały, bo pochodzą z miast takich jak Łomża gdzie nie miały na to możliwości. I dopiero w wieku 19 lat uczą się grać w piłkę trenując ze swoimi rówieśnikami płci przeciwnej. Jeśli tylko się nie boją to radzą sobie całkiem przyzwoicie. Więc jeśli, Kolego drogi, masz nikłe pojęcie w temacie, to nie zabieraj głosu ;] Poza tym, jeśli dziewczyny mają marzenie i za cel stawiają sobie grę w MLPN to z odpowiednim podejściem i mądrym trenerem cel ten osiągną. A ja wierzę, że przy zacięciu i włożeniu ciężkiej pracy w każdy trening są w stanie pokazać się w lidze bardziej niż przyzwoicie. Zwłaszcza gdy większość z zawodników II ligi MLPN przez zimę będzie zapuszczała się z piwem przed telewizorem, a one kilka razy w tygodniu będą grały i ćwiczyły ;] Trzymam kciuki za ideę Moniki i liczę, że na wiosnę zaskoczycie wielu forumowych niedowiarków.
|
|
Jak by ci odpowiednio zaplacili to bys wlazl :P
|
|
"- No jak Ci powiedziałam żebyś zwrócił/a na to uwagę, to nie wątpię :] No pewnie, że wyrosłam :] Bo nie mieszkam w Łomży a przy 4+ nie bywam :] Jak bym chciała oglądać się w lustrze, to bym robiła to w domu... Spójrz na siebie :] Pisz sobie co chcesz, po mnie i tak to spłynie. Nawet już tu nie będę wchodziła, więc jak odpiszesz - to dla siebie :] Bo dla mnie to tylko strata czasu na takiego kogoś jak Ty, a straciłam go już zbyt wiele :]" Na moją neutralność odpowiadasz agresją, więc jesteś jeszcze małolata, która nie wie czego chce od życia. W dodatku myśląca, że jak pokrzyczy trochę to będzie lepsza. Zdaje mi się, że się powtarzasz z tą stratą czasu.
|
|
a ile wcześniej przed weselem należy juz zamawiac zaspół?
|
|
gdzie mozna kupic głośnik około 200w xplod ?? nie allegro tylko sklep
|
|
Autor: Balthazar2205 (---.du.xdsl.is) Data: 20-10-10 08:52 A teraz idzcie we dwoje do kibla i zrobcie sobie...????????? ktos-cos i psorek oczywiscie... Juz wam pozostawiam do wyboru co....antylomzynskie mozgi.... Dzieki za konwersacje bialystok stolica Polski....z najleprzymi zyczeniami dla was sledzie...Ciekawe jak wypadla by sonda o was???? Emigrantom pod rozwagę: Jeśli coś was ciągnie do Ojczyzny, to niewykluczone, że to prokurator. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> I oto mamy typowy przejaw łomżyńskiej życzliwości :):):):):):):):):):) Wzór prawdziwego łomżanina :):):):):):):):):) Rodowitego , rasowego Kurpsio-mieszczanina z nutka zaściankowego szlachetki :):):):):):):):):)
|
|
Ta sytuacja nie dotyczy tylko Wesołego Słoneczka ale tez przedszkola Małego Artysty
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |